Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 24, 2012

Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει προεκλογικούς αγώνες

Οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν μάθει να δίνουν συνεχείς μάχες μες στην κοινωνία και να τις κερδίζουν. Τα χθεσινά γεγονότα στην Πάτρα που είχαν ως αφορμή τον τραγικό χαμό ενός 30χρονου Έλληνα από τρεις Αφγανούς έφεραν για πολλοστή φορά στην επιφάνεια το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και τις τεράστιες επιπτώσεις που επιφέρει στην πατρίδα μας όπως η ανεργία, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος, η εγκληματικότητα και κυρίως η απώλεια ανθρώπινων ζωών. Ένα θέμα που για τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις είναι δευτερεύον και για κάποιες άλλες αφορμή για ψηφοθηρία ή χειρότερα δημιουργίας ψηφοφόρων (αφού θέλουν πέρα από άσυλο, χαρτιά και εργασία να τους δώσουν και πολιτικά δικαιώματα!), για την Χρυσή Αυγή παραμένει προτεραιότητα, καθώς αποτελεί κίνδυνο αφελληνισμού της πατρίδας μας...
Το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα στέκεται δίπλα στον Έλληνα πολίτη που....
υποφέρει από την λαθρομετανάστευση από τότε που άρχισε η ζωή μας στις μεγαλουπόλεις και κυρίως στην Αθήνα να γίνεται αφόρητη. Οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής έχουν μάθει να δίνουν λύσεις στα προβλήματα εκεί που η απουσία του κράτους είναι παντελής.
Όταν πριν τρία χρόνια οι Χρυσαυγίτες "ξεβρώμισαν" το Εφετείο, το οποίο είχε μετατραπεί σε εστία μόλυνσης κι άντρο εγκληματικότητας στην περιοχή της Ομόνοιας, δεν βρισκόμασταν σε προεκλογική περίοδο. Ούτε και μας ενδιαφέρει να "εξαργυρώσουμε" τις δράσεις μας σε ψήφους. Όταν ο Έλληνας υποφέρει, οι προεκλογικές μάχες περνούν σε δεύτερη μοίρα. Στόχος μας είναι να απελευθερώσουμε την πατρίδα και να την παραδώσουμε στους Έλληνες κι αυτό δεν είναι μια προεκλογική δέσμευση. Είναι ο απώτερος στόχος του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος και θα τον πετύχει με συντονισμένες πολιτικές δράσεις εντός Βουλής, αλλά και την συνεχής δυναμική παρουσία μες στην ελληνική κοινωνία όπως πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών