Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 29, 2012

Η Αθήνα γεμίζει με Ελληνικές σημαίες και το καθεστώς τρομοκρατείται...


Στέλνουμε το μήνυμα της εθνικής αντίστασης προς πάσα κατεύθυνση.

Μεγάλη προεκλογική δράση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Μαΐου το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Η δράση των Χρυσαυγιτών ξεκίνησε από τα ιστορικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου στην Σωκράτους, τα οποία είχαν χτυπηθεί από τρομοκρατική βομβιστική επίθεση. Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες σε δυο τμήματα, μηχανοκίνητο και πεζοπόρο, μοίρασαν χιλιάδες εφημερίδες κι έστειλαν το μήνυμα της....
εθνικής αντίστασης. Η πορεία που ακολουθήθηκε ήταν Σωκράτους - στο "άβατο" των λαθρομεταναστών στην Μενάνδρου - πλατεία Βάθης - Πατησίων - πλατεία Κάνιγγος - Ομόνοια. Παράλληλα, το μηχανοκίνητο τμήμα με ελληνικές σημαίες πέρασε από την Ομόνοια - Σύνταγμα - Κυψέλη και Άγιο Παντελεήμονα.
Η υποδοχή από τους Αθηναίους ήταν ιδιαίτερα θερμή, καθώς ζητούσαν τις εφημερίδες μας για να ενημερωθούν για τις θέσεις και τις δράσεις μας, εκφράζοντας την διαμαρτυρία τους για τον συνεχιζόμενο αποκλεισμό από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Δεν μας προκαλεί πια εντύπωση το γεγονός πως αρκετοί Έλληνες χειροκροτούν στην εμφάνιση των Χρυσαυγιτών στις γειτονιές τους.
Στην πορεία του μηχανοκίνητου τμήματος στην Πατησίων έξω από την ΑΣΟΕ σημειώθηκε επεισόδιο με λαθρομετανάστες, οι οποίοι επιτέθηκαν στους Χρυσαυγίτες υπό την "ασπίδα" του πανεπιστημιακού ασύλου.
Διαβάστε περισσότερα: Επίθεση λαθρομεταναστών σε Χρυσαυγίτες υπό την κάλυψη του πανεπιστημιακού ασύλου!

3 σχόλια:

  1. Είναι σίγουρο πως οι γραικύλοι θα εκνευρίστηκαν πολύ από αυτή τη πορεία. Ο κόσμος ξύπνησε και δεν είναι έρμαιο πλέον την ανθελληνικής προπαγάνδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά την 'Αλωση της Πόλης, οι Τούρκοι επιδόθηκαν στον αφελληνισμό της, καταφεύγοντας, μεταξύ των άλλων και στο μέτρο του εποικισμού.
    Είναι ιστορικά τεκμηριωμένο, ότι αμέσως μετά την άλωση του 1453, ο σουλτάνος Μωάμεθ ο Β', διέταξε τον εποικισμό της Κωνσταντινουπόλεως και για τον σκοπό αυτό μεταφέρθηκαν εκατοντάδες οικογένειες εβραίων από την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Επ' αυτού ο άγγλος τουρκολόγος Lowry, αναφέρει ότι ολόκληρος ο εβραϊκός πληθυσμός της Θεσσαλονίκης, μεταφέρθηκε και εγκαταστάθηκε, οριστικά, με την υπόδειξη των τουρκικών αρχών, στην πρωτεύουσα της Οθωμανικής πλέον Αυτοκρατορίας, συγκροτώντας μάλιστα ιδιαίτερη συνοικία (Cemaat).

    http://ellinonea.blogspot.com/2009/08/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός, ότι ο Μωάμεθ είχε υπουργοποιήσει τους εβραίους Χακίμ και Γιακούμπ, μέλη της ανθελληνικής ομάδας «Γκαρέμπια».Καθ' όλη τη διάρκεια της τουρκοκρατίας οι εβραίοι θησαύριζαν εισπράττοντας φόρους από τον Ελληνισμό, ελέγχοντας το εμπόριο και κατάσχοντας Ελληνικές περιουσίες.Οι τούρκοι τους παραχώρησαν τεράστιες αγροτικές εκτάσεις και πολλοί εβραίοι έγιναν μεγαλογαιοκτήμονες.
    Στα χωράφια τους εργάζονταν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες -μέχρι φυσικής εξοντώσεως- Έλληνες ακτήμονες, οι οποίοι αμείβονταν με πενιχρότατα ποσά. Στο διάστημα των τεσσάρων περίπου αιώνων τουρκικής δουλείας, οι εβραίοι θα μεταβληθούν σε αληθινούς δήμιους του Ελληνισμού.

    http://ellinonea.blogspot.com/2009/08/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών