Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 27, 2012

Η Χρυσή Αυγή τίμησε το ηρωικό Σούλι

Η Χρυσή Αυγή τίμησε το ηρωικό Σούλι
Αψηφώντας τη συνεχή καταρρακτώδη βροχή, μεγάλη αντιπροσωπεία μελών της Χρυσής Αυγής από τους πυρήνες Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας, προσήλθαν σήμερα το πρωί στα....
όρη του Σουλίου για να τιμήσουν τους ήρωες του ελληνισμού στις ετήσιες εκδηλώσεις σε ανάμνηση της θυσίας των Σουλιωτών υπέρ της ελευθερίας.


Συντεταγμένοι, με την Ελληνική σημαία στην κεφαλή, οι νέοι της Χρυσής Αυγής όλων των ηλικιών, προσήλθαν στο χώρο του Βουλευτηρίου όπου απέδωσαν φόρο τιμής και έδωσαν όρκο πίστης στους πεσόντες φωνάζοντας το σύνθημα Πατρίδα-Τιμή-Χρυσή Αυγή, την ώρα που ο εκπρόσωπος του κινήματος, Βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς, κατέθετε στεφάνι στο μνημείο των ηρώων.

Παρά την βροχή, όλοι οι Χρυσαυγίτες στάθηκαν χωρίς ομπρέλες στη διάρκεια της τελετής και έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο, την ώρα που οι υπόλοιποι επίσημοι στέκονταν αμίλητοι, κρατώντας τις ομπρέλες τους για να μην βρέξουν τα κοστούμια τους.


Μετά το πέρας της τελετής, ο συναγωνιστής Παππάς δήλωσε στους εκπροσώπους του τύπου. Στις εορτές του Σουλίου θα είμαστε κάθε χρόνο και περισσότεροι Χρυσαυγίτες. Τιμούμε το ένδοξο Σούλι και τους ηρωικούς πεσόντες του. Η παρουσία μας εδώ αλλά και στην πολιτική ζωή έχει την έννοια ότι οι Χρυσαυγίτες σαν νέοι Σουλιώτες θα σταθούν μπροστάρηδες στον αγώνα για την ελευθερία των Ελλήνων. Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει τη δύναμή της. Όλοι μαζί με πίστη, δύναμη και αποφασιστικότητα θα ξαναψηφίσουμε Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών