Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 15, 2012

Αρθρογραφία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου: 17 Ιουνίου 2012: Χρυσή Αυγή για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία!

Ευρισκόμεθα ήδη προς το τέλος της δευτέρας προεκλογικής περιόδου. Όλοι ζήσαμε τα όσα έλαβαν χώρα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από κανάλια, φυλλάδες και επαγγελματίες πολιτικούς όλου του φάσματος στην πρώτη προεκλογική περίοδο. Δεν στάθηκαν αρκετοί για να μας σταματήσουν και επιτύχαμε ένα θριαμβευτικό 7%!

Δεν ήταν λίγοι οι εκλεκτοί συναγωνιστές μας, οι οποίοι είχαν την αφέλεια να πιστεύουν ότι μετά από αυτό το ποσοστό θα μας σεβαστούν, θα σεβαστούν την ψήφο του Λαού... Έκαναν λάθος! Τα ίδια και χειρότερα... και πρώτος την αρχή έκανε ο ανώτατος άρχων της χώρας, αποκλείοντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τη σύσκεψη των πολιτικών Αρχηγών.

Από την αμέσως επόμενη ημέρα της 6ης Μαΐου κλιμακώθηκε ακόμη εντονότερος ο πόλεμος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με αντικειμενικό σκοπό και στόχο στις ενδεχόμενες δεύτερες εκλογές οι οποίες και τελικά προκηρύχθηκαν, να σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Μάταιος κόπος. Όσες στημένες δημοσκοπήσεις κι αν έδειξαν, όσα....
συκοφαντικά χολερικά κι αν έγραψαν, δεν μπορούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Ακόμη και η επιστράτευση κάποιων καρικατούρων του παρελθόντος αποδείχθηκε εντελώς ανίσχυρη να πλήξει το Κίνημά μας. Υποτίθεται ότι θα είχαμε ίσες ευκαιρίες, ότι θα είχαμε τις δυνατότητες της ίσης αντιμετώπισης του 7% του Ελληνικού Λαού, το οποίο μας τίμησε με την ψήφο του. Όλα αυτά έγιναν καπνός και κουρνιαχτός, αποδεικνύοντας ότι ζούμε μέσα σε ένα καθεστώς, το οποίο όσο κι αν προσπαθεί να πείσει περί του αντιθέτου απέχει πολύ από το να είναι ένα δίκαιο απέναντι σε όλους πολίτευμα.

Είναι φανερό ότι κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους ίσους... Ποιοι είναι αυτοί; Μα οι επαγγελματίες πολιτικοί, αυτοί που με τρόμο και οδύνη βλέπουν ο Λαός να τιμά με την ψήφο του και να στέλνει στη Βουλή ένα Κίνημα Εθνικιστικό, το οποίο δεν αποτελείται από την συνήθη παρέα των αριστεροδεξιοκεντρώων, αλλά ευρίσκεται εκτός των συντεταγμένων τους.

Ένα γεγονός και η υποκρισία ενός ολόκληρου καθεστώτος

Γνωστά τα όσα συνέβησαν στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και τα οποία θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη. Δεν θα επανέλθω σε αυτά, αλλά θα σταθώ μόνο επισημαίνοντας κάποια κραυγαλέα συμβάντα σχετικά με αυτό.

Την ίδια ώρα που στην Πατρίδα μας ζουν δεκάδες χιλιάδες άστεγοι, την ίδια ώρα κατά την οποία εγκληματίες λαθρομετανάστες δολοφονούν Έλληνες, την ίδια ώρα που το κράτος δεν έχει να δώσει φάρμακα στους καρκινοπαθείς, την ίδια ώρα που έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο λαμβάνει χώρα πορνεία και εμπόριο ναρκωτικών, ναι την ίδια ώρα που γίνονται όλα αυτά, τα παπαγαλάκια του συστήματος είχαν το θράσος να λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με αφορμή το επεισόδιο στον ΑΝΤ1 αμαύρωσε την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό! Πόσο γελοίο μπορεί να φαντάζει αυτό αλήθεια; Δυστυχώς, όμως, δεν είναι μόνον γελοίο είναι και τραγικό γιατί ένα ολόκληρο Έθνος αφανίζεται και αυτοί το βιολί τους... η Χρυσή Αυγή, η οποία έχει καταστεί η επίμονη ψύχωση ενός ολόκληρου καθεστώτος!

Πως να σχολιάσω άλλωστε την ανακοίνωση του προέδρου της δημοκρατίας και του προέδρου της βουλής για το γεγονός! Όλοι τους, όπως και η ελληνική δικαιοσύνη, είδαν μόνον τον Ηλία Κασιδιάρη δεν είδαν την βουλευτίνα του ΚΚΕ να σηκώνεται πρώτη και να τον κτυπά υποτιμητικά με μία εφημερίδα, αφού προηγουμένως τον είχε καθυβρίσει με τον πλέον χυδαίο τρόπο! Αυτά δεν τα είδε ούτε ο κ. Κάρολος Παπούλιας, ούτε ο κ. Βύρων Πολύδωρας... είδαν μόνον τον Κασιδιάρη!

Όπως δεν είχαν δει ούτε την επίθεση κατά του βουλευτού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Πάτρα, ούτε τις πολλές επιθέσεις κατά υποψηφίων βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε ολόκληρη την Ελλάδα... Όπως αυτή εναντίον δύο γυναικών του Κινήματός μας, υποψηφίων βουλευτών στα Πατήσια, επίθεση βάρβαρη με ράμματα στο κεφάλι και σπασμένα πλευρά...

Εξέδωσαν και ανακοίνωση και ο Πρόεδρος της δημοκρατίας και ο πρόεδρος της βουλής για το γεγονός, το οποίο τους έθιξε την δημοκρατική ευαισθησία, αλλά δεν είχαν και δεν έχουν να πουν μία λέξη για τους Έλληνες οικογενειάρχες, οι οποίοι καθημερινά αυτοκτονούν από την σκλαβιά του Μνημονίου! Για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που σφαγιάζονται από τους λαθρομετανάστες..., για τους καρκινοπαθείς, που δεν έχουν να τους δώσουν φάρμακα! Για όλα αυτά ούτε λέξη!

Ολοκληρωτικός πόλεμος!

Ολοκληρωτικό πόλεμο κήρυξαν τα κανάλια και οι φυλλάδες εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με αφορμή το παραπάνω γεγονός. Πιστεύουν οι βλάκες ότι με το βρώμικο τρόπο της λάσπης και της συκοφαντίας θα σταματήσουν το μήνυμα των καιρών... την εθνική ανάγκη και επιταγή. Σημεία και τέρατα τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν εις βάρος μας από τα ΜΜΕ. Δεν μας προκαλούν καμμία έκπληξη τα έργα και οι ημέρες τους. Δεν περιμέναμε τίποτε άλλο από την κόκκινη χούντα της γενιάς του Πολυτεχνείου, από τους ακόλουθους του Τρίμη του "ιού" της Ελευθεροτυπίας.

Δεχόμαστε στα ίσα την πρόκλησή τους και πάμε για να διεκδικήσουμε την ψήφο του Ελληνικού Λαού στις 17 Ιουνίου ενάντια στην λάσπη τους και δεν τους φοβόμαστε γιατί έχουμε τον Λαό μαζί μας!

Είμαστε το κόμμα του Λαού και της Νεολαίας!

Όλα αυτά τα αισχρά παραμύθια τα οποία διακινεί εναντίον μας η συμμορία των «ενημερωτών» είναι βέβαιο ότι ΔΕΝ θα επιτύχουν τον στόχο τους, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ηθική και πολιτική εξόντωση του Κινήματός μας. Όλο αυτό το «προοδευτικό» κοπριταριό, το οποίο μας κατηγορεί, δεν έχει ακόμη αντιληφθεί ότι ο Λαός τους έχει πάρει είδηση. Γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι, για ποιον δουλεύουν και από που πληρώνονται... Έχουν νοιώσει σκληρά στο πετσί τους όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες τον σκοτεινό ρόλο που έπαιξαν τα ΜΜΕ όλα αυτά τα χρόνια της κλεφτοκρατίας!

Στο κάτω-κάτω της γραφής ακόμη και αν κάποιοι τους πιστεύουν, δυστυχώς γι' αυτούς, υπάρχουν και πολλοί(440.992 τους μετρήσαμε στις 6 Μαϊου), οι οποίοι δεν τους πιστεύουν, έχουν καταλάβει τι ρόλο παίζουν. Όλοι αυτοί, λοιπόν, που άντεξαν στον πόλεμο της λάσπης και προπαντός η Νεολαία και ο Λαός στέκονται σταθερά στο πλευρό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις μικρές ηλικίες το Κίνημα των Εθνικιστών σαρώνει όπως και στις λαϊκές γειτονιές των Αθηνών και στους δήμους της φτωχολογιάς σε ολόκληρη τη χώρα! Θα έπρεπε κάποιος από αυτούς τους πληρωμένους κλέφτες να ήταν στις 6 Ιουνίου του 2012 στην πλατεία του Άη Γιάννη στα Μέγαρα, να έβλεπε τις χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων στην μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση των τελευταίων ετών, που έγινε στην πόλη! Τότε θα καταλάβαινε ότι ποτέ τα ψέματα δεν μπορούν να νικήσουν την Αλήθεια!

Γιατί αγωνιζόμαστε

Όμως, αυτό το οποίο πάνω απ' όλα έχει σημασία για εμάς είναι ότι ο Αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν γίνεται για ψήφους! Δεν γίνεται για να εκλεγούν κάποιοι βουλευτές και να αποκτήσουν προνόμια, είναι Αγώνας Εθνικός για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία και έναν τέτοιο αγώνα δεν μπορούν να την σταματήσουν όση λάσπη και να ρίξουν, όσους αποκλεισμούς και να πραγματοποιήσουν, όσα βρώμικα παιχνίδια και να παίξουν.

Χαρακτηριστικό του ποιοι είμαστε είναι το γεγονός ότι στην δεύτερη προεκλογική περίοδο είχαμε πλήθος μεταγραφών (ποδοσφαιρικού τύπου…) από κόμμα σε κόμμα. Ειδικά στον χώρο της λεγόμενης κεντροδεξιάς είχαμε ανακατατάξεις και κωλοτούμπες τέτοιες, οι οποίες θύμιζαν κυριολεκτικά τσίρκο. Όμως δεν είχαμε ούτε μία, ναι ούτε μία, προσχώρηση στελέχους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε άλλο κόμμα! Αυτό λέει πολλά... Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι πρόσωπα, είναι Ιδέα. Δεν είναι αξιώματα, είναι αγώνας θυσίας και αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν οι επαγγελματίες ψεύτες των ΜΜΕ και της κλεπτοκρατίας.

Αγωνιζόμαστε για να υπάρξει επιτέλους στην Πατρίδα μας μια Πολιτεία στην οποία θα υπάρχει Αξιοκρατία. Αγωνιζόμαστε για τα εθνικά θέματα. Ενάντια στην τουρκική απειλή, ενάντια στα αλυτρωτικά ανθελληνικά σχέδια των σκοπιανών, ενάντια στα επεκτατικά σχέδια των Τούρκων στην Θράκη, αγωνιζόμαστε για μια Ελληνική Κύπρο, για ελευθερία στην Βόρεια Ήπειρο. Αγωνιζόμαστε για να φύγουν οι λαθρομετανάστες, χωρίς να λογαριάζουμε εάν μας πούνε «ρατσιστές» οι μισθοφόροι της ανθελληνικής προπαγάνδας. Αγωνιζόμαστε για να δοθεί ένα τέλος στη κόκκινη χούντα, στην ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία της αριστεράς! Στη νέα κυβέρνηση… του βουνού, την οποία θέλουν να κάνουν και κυβέρνηση των Αθηνών!

Ό,τι και να κάνουν δεν θα μας σταματήσουν! Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών