Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2012

Εμπρός, πάντα εμπρός!

Έχουν μείνει μόλις 10 μέρες για τις νέες εκλογές της 17ης Ιουνίου κι ακόμα δεν έχουμε "χωνέψει" το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου. Κυρίως, όμως, δεν το έχουν χωνέψει οι ορκισμένοι εχθροί μας -και προδότες του Έθνους συνάμα- ,καθώς ακόμα δεν μπορούν να αντιληφθούν πως τους... διέφυγε και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη 441.000 Ελλήνων που έδωσαν βροντερή φωνή στους Έλληνες Εθνικιστές στην βουλή. Ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν πως παρά την λυσσαλέα επίθεσή τους με στρέβλωση, ψέμματα, επικοινωνιακό και ψυχολογικό πόλεμο, υπερβολές, συκοφαντίες, φίμωση, λασπολογία, βία, νοθεία κι αποκλεισμό είδαν τον Μαίανδρο να υψώνεται στο 7%. Ουαί τοις ηττημένοις!
Ποτέ δεν θα καταφέρουν να χωνέψουν πως απέναντί τους θα βρίσκουν πια τους Έλληνες Εθνικιστές που θα ξεμπροστιάζουν τα γελοία πολιτικάντικα τους επιχειρήματά και θα αποκαλύπτουν τις βρώμικες μπίζνες τους στον Ελληνικό Λαό. Όλα αυτά που....
οι Έλληνες πια έχουν καταλάβει καλά, μιας και τα νιώθουν στο πετσί τους, θα βγαίνουν στο φως με όπλο την Πίστη μας και την Αλήθεια. Από εδώ και πέρα τα προσωπεία τους θα καταρρέουν μέχρι να λογοδοτήσει κι ο τελευταίος πολιτικός απατεώνας που φέρει ακέραια ευθύνη για την κατάντια του τόπου μας. Μέχρι την τελική νίκη!
Ξέρουν καλά πως τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Δεν χάσαμε την Πίστη μας και κρατήσαμε ψηλά τις σημαίες ακόμα κι όταν απευθυνόμασταν σε μια χούφτα Αγωνιστές. Δεν κωλώσαμε στην στοχοποίηση, τον κοινωνικό "στιγματισμό", τις ψεύτικες κατηγορίες τους. Δεν κάναμε βήμα πίσω ούτε στις βόμβες τους. Τώρα που έχουμε στο πλευρό μας το 7% του Ελληνικού Λαού και σύντομα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου την στήριξη και την εμπιστοσύνη ακόμα περισσότερων συμπατριωτών μας το ξέρουν καλά: Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Αυτή είναι η λαϊκή επιταγή προς τους Εθνικιστές. Αυτό μας ζητάνε οι μανάδες που.......

συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών