Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 24, 2012

«ο Τούρκος άμα του δείξεις το μπροστά σου, δείχνει το πίσω του και αντίστροφα»...Τουμπεκί ψιλοκομμένο οι Τούρκοι στους Σύριους..

Αυτός είναι ο "γίγαντας" και ο "μπαμπούλας" ρε κονδυλοφόροι - τρομοκράτες;

Διαβάστε και την είδηση τώρα:
Ως γνωστόν οι συριακές ένοπλες δυνάμεις καταρρίψανε τούρκικο πολεμικό αεροσκάφος. Λίγες ώρες μετά ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογαν, συγκαλούσε έκτακτο πολεμικό συμβούλιο για να αποφασίσουν πως θα αντιμετωπίσουν την κρίση. Η κατάσταση θύμιζε μπαρούτι και η....
θέση της Συρίας διαφαινόταν ομολογουμένως δεινή, δεδομένου ότι το «μακρύ χέρι» των ΗΠΑ βρισκόταν πίσω από την όλη υπόθεση, αφού τους Σύριους αντάρτες τους χρηματοδοτεί η Σαουδική Αραβία, τους υποθάλπτει η Τουρκία και ο μόνιμος φίλος των ΗΠΑ, το Ισραήλ, πανηγυρίζει με τις εξελίξεις.
Λίγες ώρες, λοιπόν, μετά το πολεμικό συμβούλιο και μάλλον με κριτήριο ότι οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να στηρίξουν εμφανώς, ακόμα, μια στρατιωτική επέμβαση, η Τουρκία έκανε όπισθεν ολοταχώς με δηλώσεις του τούρκου προέδρου, Αμπντουλάχ Γκιούλ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι το τουρκικό αεροσκάφος είχε παραβιάσει τα εναέρια σύνορα της Συρίας και συνεπώς η Συρία έδρασε ως έπρεπε σε τέτοιες καταστάσεις βάσει του διεθνούς δικαίου.
Η παραπάνω είδηση επιβεβαιώνει την γνωστή φράση ότι «ο Τούρκος άμα του δείξεις το μπροστά σου, δείχνει το πίσω του και αντίστροφα» και οφείλει να γίνει μάθημα στο ΥΠΕΞ που μονίμως δίνει «Γη και ύδωρ» στους εχθρούς του Ελληνισμού, είτε ευθέως με ανθελληνικές ενέργειες, είτε διαμέσω της αδράνειας του.
πηγή

1 σχόλιο:

  1. παντα οι τουρκοι ηταν κοτες,χτυπανε μονο εκει που τους αφηνουν να τα κανουν.ειναι κατι σαν να λεμε σκυλι που γαβγιζει μην το φοβασε.αυτος ο λαος χτυπαει παντα υπουλα,ετσι εμαθε ετσι ζει ετσι θα πεθανει.τωρα διπλα στην συρια κοτοπουλα οι τουρκοι,τι φοβουντε τους συριους????η τους ρωσους?γιατι φοβουντε δεν μας λενε,δεν υπαρχει στηριξη απο .αμερικα???αυτα εμεις να τα βλεπουμε που κοιταμε και προσκυναμε τον καθε ομπαμα.μηπως ειναι καιρος να αλλαξουμε συμμαχο?τουλαχιστον θα ξερουμε οτι πολεμαμε πλαι σε λαο που εχει το ιδιο θεο με εμας.νικος αιγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών