Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 22, 2012

Οι Εβραίοι στέλνουν τις ευχές τους στον Σαμαρά και υποδεικνύουν ποιός είναι ο...."εχθρός"!Όλοι φαντάζεστε την απάντηση..

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών έδωσε το στίγμα της νέας τριμερούς κυβέρνησης Σαμαρά. Συγκεκριμένα δήλωσε μετά τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης: «Το Ισραήλ εύχεται στη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας κάθε επιτυχία στην αντιμετώπιση των πολύπλοκων οικονομικών προκλήσεων. Μοιραζόμαστε την ελπίδα ότι η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά θα οδηγήσει την Ελλάδα σε ένα καλύτερο μέλλον. Το κράτος του Ισραήλ θα συνεχίσει να καλλιεργεί τη φιλία του με τον ελληνικό λαό και την κυβέρνησή του και θα εργαστεί για να επεκταθούν οι δεσμοί μεταξύ των δύο χωρών.
Το Ισραήλ συμμερίζεται τις....
ανησυχίες των δημοκρατικών δυνάμεων στην Ελλάδα σχετικά με τα 18 μέλη του κόμματος της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο και την πιθανή επιρροή αυτής της ομάδας στην ανάπτυξη ρατσιστικών, ξενοφοβικών, και αντι-σημιτικών ιδεών στη χώρα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ικανότητα της Ελλάδας να αντιμετωπίσει και αυτή την πρόκληση και να διατηρήσει τις αρχαίες δημοκρατικές αξίες της».

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών