Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 04, 2012

"Στο διάβα της φάλαγγας φεύγουν, όλοι του ΈΘνους οι εχθροί...Από προδότες η πόλη αδειάζει, σαν περνά η Χρυσή Αυγή"

Επειδή και η προπαγάνδα και τα ψέματα των δημοσιογράφων έχουν και ένα όριο, αναφορικά με την είδηση των τελευταίων ημερών για το νέο "ύμνο" της Χρυσής Αυγής, και το γεγονός ότι τους στίχους έχει γράψει ο Γ.Γ. του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος έχουμε να σας πούμε τα εξής:

- Το τραγούδι υπάρχει εδώ και 9 μήνες περίπου από την τελευταία Γιορτή Νεολαίας του κόμματος όπου και ακούστηκε πρώτη φορά.

- Το τραγούδι - εμβατήριο δημιουργήθηκε από 2 μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος οι οποίοι έγραψαν και τους στιχους, ενώ ο ίδιος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, τους ευχαριστήσε και τους παρότρυνε να συνεχίσουν να δημιουργούν και εμπνέονται από τους αγώνες του Κινήματος και το Έθνος.

- Τονίστηκε επίσης ότι δεν αντικαθιστάται ο επίσημος ύμνος του κόμματος, εντούτοις επειδή είναι ένα πολύ δυνατό - εμψυχωτικό τραγούδι - εμβατήριο είναι λογικό πολλοί να το σιγοτραγουδούν και να το θεωρούν "ύμνο" του κόμματος.

Τα 2 παιδιά είναι που έγραψαν το παραπάνω τραγούδι έχουν γράψει ακόμη ένα, εξίσου Εθνικό και Ελληνικό με στίχους βγαλμένους μέσα από την φυλετική μας καρδιά.
Ακούστε το:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών