Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2012

Η κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής θα διατεθεί για τον Ελληνικό Λαό, μέσω κοινωνικού έργου..

Ο κ. Σαμαράς ζητούσε προεκλογικά την ψήφο του ελληνικού λαού για να... διώξει την Αριστερά. Σήμερα επιβάλλει ως κυβέρνηση τους αλήστου μνήμης παράγοντες του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ, αλλά και το κόμμα του κ. Κουβέλη και της κ. Ρεπούση, που είχε εκφράσει την απαράδεκτη και αντεθνική άποψη περί "συνωστισμού στην προκυμαία της Σμύρνης".

Η θέση της Χρυσής Αυγής για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων

Είναι γεγονός απαράδεκτο, τα κόμματα να εισπράττουν αφειδώς εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που ο λαός πένεται. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η....
κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων. Η θέση αυτή εκφράστηκε δυναμικά στη διακκοματική επιτροπή και θα απαιτήσουμε να ψηφιστεί ως νόμος του κράτους στη νέα βουλή. 

Καταγγέλλουμε την υποκρισία της Αριστεράς, που ενώ παριστάνει πως διαθέτει κοινωνικές ευαισθησίες, δεν έχει δώσει ούτε μισό ευρώ από τα εκατομμύρια που εισπράττει, στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Η Χρυσή Αυγή δεσμεύεται πως το ποσό που θα λάβει ως κρατική χρηματοδότηση θα επιστραφεί στον λαό μέσω κοινωνικού έργου.


Χρυσή Αυγή
Γραφείο Τύπου
www.XAgr.net

1 σχόλιο:

  1. Εάν αυτό που κάνει η Χρυσή Αυγή το είχε κάνει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο κόμμα της Βουλής θα το είχαν ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ τα κανάλια και τα ΜΜΕ της διαπλοκής.. Τώρα, ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ! Ας συνεχίσει έτσι η Χρυση Αυγή.. Ο κόσμοςμπου ψηφίζει και δείχνει να ξυπνάει ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ.. Όση λάσπη κι αν πετάνε τα κοπρόσκυλα!!Τουλάχιστον τις συζητήσεις και τις επερωτήσεις μέσα στη Βουλή ΔΕΝ θα μπορούν να τις "πνίξουν" αν και μαθαίνω πως σκέφτονται να ΚΛΕΙΣΟΥΝ το κανάλι της Βουλής.. Για λόγους οικονομίας, λένε!! Οι πουσταράδες.. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών