Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 19, 2012

Κηδεύτηκε σήμερα ακόμη ένας νεκρός αστυνομικός...Περιττό να σας πούμε ποιός ήταν ο μοναδικός πολιτικός φορέας που κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του δολοφονημένου, από τους γύφτους, παιδιού.(βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία του αστυνομικού, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος, την Κυριακή στα Άνω Λιόσια. Ο νεαρός αστυνομικός, Καπαμάς Νικόλαος, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στα Άνω Λιόσια που οδηγούσε Ρομά και βρήκε τραγικό θάνατο. Σήμερα, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι του είπαν το τελευταίο αντίο στο δημοτικό κοιμητήριο Περιστερίου. Συμπτωματικά ο αδικοχαμένος αστυνομικός είχε σήμερα και τα γενέθλιά του (19/6/1982). 
Αυτό που προκάλεσε εντύπωση (να το συνηθίσουν μάλλον...) ήταν η εξαιρετικά αναβαθμισμένη παρουσία της Χρυσής Αυγής, καθώς εκπροσωπήθηκε από δύο βουλευτές της, τον....
Ευστάθιο Μπούκουρα βουλευτή Κορινθίας και τον Ηλία Παναγιώταρο βουλευτή Β΄Αθήνας. Μάλιστα, κατατέθηκαν και στεφάνια της τ.ο. Χρυσής Αυγής Άνω Λιοσίων.
stoxos.gr

10 σχόλια:

  1. Βρωμεροι υπανθρωπογυφτοι, παρασιτικοι υπανθρωποι, θα ερθει η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ωρα οπου θα ΞΕΡΙΖΩΘΕΙΤΕ απο τα ιερα Ελληνικα χώματα μια και καλη.
    ΕΞΩ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ,φτανει πια με το γυφτοκαρκινωμα, ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Θεος να αναπαυσει στον Παραδεισο Του το παληκαρι που χαθηκε τοσο προωρα και να παρηγορησει την οικογενεια του.Ειστε το μοναδικο μπλοκ που αναφερετε για το ατυχο παληκαρι,τα υπολοιπα ασχολουνται με την Κανελλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tsigganos ime file moy i opos les kai esi gyftos lipame poli gia tin fili moy alla lipame poli giati
    megalonoyn ta pedia moy mesa se ena xaos diladi kai o pasaris gyftos htan? den ine oloi idioi alla
    den se adiko giati akomma kai ego o idios trelenome aftoi poy kanoyn tis zimies na sapisoyn stin filaki afta ta katharmata ftene oxi esy poy mas pernis oloys mpala!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den itan rom htan roymanos o odigos alla ton perasan gia rom kai den to ekane epitides apla itan aprosektos ayth ine olh i alithia den itan tsigganos htan roymanos apo roymania

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρουμανος ΓΥΦΤΟΣ
    Αυτοι που πυροβολούσαν με καραμπινες , ηταν και αυτοι "Ρουμανοι"
    Γενικώς, γυφτοι απο Ρουμανια υπάρχουν παρα πολλοι, επισης κατι βρωμογυφτοι έκλεψαν συγγενικό μου προσωπο πριν λιγες μερες.
    Γενικως οπου Γυγφτος, και κλεψιά, βρωμιά, καιροσκοπισμός, ύπουλη δολοφονικοτητα, ο ορισμος του νοσηρου παρασιτου και του ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oι Τσιγγάνοι προέρχονται από τις Ινδίες και συγκεκριμένα από το σημερινό Πακιστάν, ανήκουν κυρίως στην νομαδική φυλἠ Ρὀμ, μερικοί στην φυλἠ των Σίντι, που κατοικεί στο νοτιοανατολικό Πακιστάν με πρωτεύουσα το Καράτσι. Κάποιοι Τσιγγάνοι έφθασαν στην Ελλἀδα μέσω Αιγύπτου δηλώνοντας Αιγύπτιοι, ονομασία που παρεφθάρη σε Γύφτος. Οι Τσιγγάνοι δεν πρέπει να συγχέονται με τους αθίγγανους, οι οποίοι ήσαν οπαδοί αιρέσεως επί Βυζαντἰου. Το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον επιβάλλει την απέλαση τους στο Πακιστάν, περιοχή καταγωγή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλο ταξιδι Νικολα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αγαπητοι αστυνομικοι οπου βλεπετε γυφτους ρομα,τσιγγανους σαπηστε τους στο ξυλο ειμαστε μαζι σας!!! ειναι αληταριο και μηπως εκλεισαν το δρομο στα παλικαρια της διας επιτηδες....μηπως ηταν δολοφονια και οχι ατυχημα? ειναι ατινη φαρα οι γυφτοι.τα θερμα μου συλληπητηρια στην οικογενεια του.και καλο παραδεισο στο παλικαρι..και ευχομαι την ταχεια αναρρωση του δευτερου αστυνομικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών