Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 23, 2012

Ζήτω η "δημοκρατία" τους...Απαγορεύεται στο Δημόσιο η πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής!!!

Παρόλο που η Χρυσή Αυγή κέρδισε για δεύτερη φορά την εμπιστοσύνη του 7% του εκλογικού σώματος κι αποτελεί πια κοινοβουλευτικό κόμμα με 18 Εθνικιστές βουλευτές, ο πόλεμος του κράτους εναντίον μας συνεχίζεται. 
Η ελεύθερη Εθνικιστική ενημέρωση απαγορεύεται στο Δημόσιο, καθώς από πολλές καταγγελίες που μας έχουν γίνει από αρκετές δημόσιες υπηρεσίες, από τα σώματα ασφαλείας, αλλά και από τον στρατό δεν μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα μας. Αυτό συμβαίνει επειδή το.... πρόγραμμα "ΣΥΖΕΥΞΙΣ" του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, το οποίο ευθύνεται για την παροχή internet σε όλους τους Δημόσιους φορείς και υπηρεσίες, έχει μπλοκάρει την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ως απαγορευμένη. 
Να σημειωθεί ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση σε όλες τις ιστοσελίδες των πολιτικών κομμάτων και στο indymedia (!) πλην της Χρυσής Αυγής. Επιφυλασσόμαστε για κάθε θεσμική ενέργεια προς την ανατροπή αυτής της απαράδεκτης κατάστασης
πηγή

1 σχόλιο:

  1. Οι ανθέλληνες - γραικύλοι έχουν πλήρη ασυλία από το ελλαδικό κράτος. Το ίδιο κρατικό μόρφωμα στρέφεται εναντίον οποιασδήποτε εθνικιστικής φωνής. Η κατάλυση της δημοκρατίας συνεχίζεται στο όνομα της "δημοκρατίας"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών