Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 25, 2012

Οι gay της Θεσσαλονίκης με σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής...(βίντεο)

18 σχόλια:

  1. Εμ πατε γυρευοντας... Οι γκει δεν εχουν τιποτε εναντιον του εθνικισμου , αλλωστε γνωριζω γκει που ψηφισαν Χρυση Αυγη .Ομως αν κρινω απο τα εθνικιστικα σαιτ πολλοι εθνικιστες στρεφονται κατα των γκει χωρις ουσιαστικα πολιτικο λογο αλλα τυφλωμενοι απο παλιες ιδεοληψιες.
    Καλο ειναι να μην αρχισει ο εθνικιστικος χωρος πολεμο κατα των γκει , διοτι δεν θα χασει μονο ψηφοφορους , αλλα και πολλοι ετεροφυλοφιλοι που συμπαθουν τους γκει θα στραφουν κατα των εθνικιστων.
    Οι παπαδες μπορουν να λενε οπως κρινουν , αν και ο Χριστος μας ποτε δεν καταφερθηκε κατα των ομοφυλοφιλων,αλλα οι εθνικιστες δεν εχουν κανεναν απολυτως λογο να στρεφονται κατα των γκει.Ας παραδειγματιστουμε απο τα εθνικιστικα κομματα της Γαλλιας , Αγγλιας , Ολλανδιας ,Αυστριας ,Δανιας κλπ που εχουν συμμαχησει με τους γκει οι οποιοι απειλουνται απο τον ανερχομενο ισλαμισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ?
    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΛΟΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΙΡΙ.
    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος υπανθρωπος ρε γελοιε μισανθρωπε ... η Φυση δεν ειναι ρατσιστρια σαν εσενα .Τοτε να μην καλοπιανετε αυτους που παιρνουν διαζυγιο , αυτους που κερατωνουν , αυτους που δεν θελουν να παντρευτουν και αυτους που δεν μπορουν να τεκνοποιησουν ...
      Αρχιστε να στρεφεστε ανοιχτα κατα των ομοφυλοφιλων και θα δειτε να γυριζετε στο 0.05%...Κριμα...
      Κατω τα ξερα σας απο τους ομοφυλοφιλους !

      Διαγραφή
    2. "Κατω τα ξερα σας απο..."


      εντάξει, αφού απήγγελες την φράση μνημείο των αναρχοαριστεροάπλυτων αποκαλύφθηκες καλό μικρό μου τρόλλ.
      ειδικά η φράση αυτή μαζί με το οτι αποκαλείτε όλες τις γιάφκες σας στέκια είναι μνημιώδες!

      Διαγραφή
    3. Aπο ποτε οι αναρχικοι εχουν την αποκλειστικοτητα του κατω τα ξερα σας ?

      Διαγραφή
    4. MΑΞΙΜ ΓΚΟΡΚΥ ''Οταν εξοντωθουν ολοι οι ομοφυλοφιλοι ,
      τοτε θα εξαφανιστει και ο Φασισμος''...!!!
      Ο συγγραφεας εμβλημα του σταλινισμου- Σοβιετικη Ενωση 1934.
      Ας ερευνησετε την τυχη των ομοφυλοφιλων στο μπολσεβικικο καθεστως...
      Ας ερευνησετε το ρολο της μαρξιστικης και σοσιαλιστικης Αριστερας στην εξοντωση των SA του Ερνστ Ρομ και χιλιαδων Γερμανων και Αυστριακων ομοφυλοφιλων .Μαλιστα απο το εξωτερικο ζητουσαν {ονομαστικα !} να εκτελεστουν στελεχη του Ναζισμου που ηταν γνωστοι ομοφυλοφιλοι και δεν ειχαν συμπεριληφθει στους διωχθεντες...
      Οι εφημεριδες των Γερμανων εξοριστων αριστερων ηταν γεματες απο αρθρα που ελεγαν οτι οι ναζι διαφθειρουν τους γερμανους νεους με την ομοφυλοφιλια...

      Διαγραφή
  3. Οι εθνικιστες δεν εχουν κανεναν λογο να στρεφονται εναντιον των πουστηδων!!??
    Μα καλα που τους βρισκουμε αυτους ρε, εαν δεν στραφει ο εθνικιστης κατα μιας εκφυλισμενης και αποδομητικης ανωμαλης μορφης ατομου για τον πυρινα του εθνους, την οικογενεια και την αρχετυπικη μορφη της, τοτε ποιος θα στραφει , ο φιλος και πολιτικος αδελφος καθε μορφης εκφυλισμου και ανωμαλιας, ο εβραιομπολσεβικος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος σου ειπε οτι οι ομοφυλοφιλοι ειναι εναντιον της οικογενειας ?
      Καθε αλλο ... για ρωτα οικογενειες που εχουν ομοφυλοφιλο μελος τους τι συμβαινει ? Οι ομοφυλοφιλοι υπεραγαπουν τα ανηψια τους και συνηθως αυτοι ειναι που φροντιζουν τους υπεργηρους γονεις της οικογενειας.
      Και για ποια εκφυλισμενη μορφη ατομου μιλας ? Απο την αρχαιοτητα υπαρχουν οι ομοφυλοφιλοι και ακομα δεν εκφυλιστηκε το ανθρωπινο ειδος ... η μαλλον εκφυλιζεται οταν επικρατουν αποψεις σαν τις δικες σου .
      Σε ενημερωνω οτι ολοι οι εθνικιστες δεν ειναι κατα των ομοφυλοφιλων .
      Ευτυχως.

      Διαγραφή
    2. Προφανως και δεν καταλαβαινεις και πολλα απο αυτα που γραφεις, δεν ειπα οτι οι ομοφυλόφιλοι ειναι κατα της "οικογένειας" ειπα οτι ειναι ενα εκφυλισμενο ψυχοσωματικό βιολογικο ερείπιο, το οποιο αντιβαινει την φυσικη ταξη πραγμάτων ως παρεκβαση αυτης, η ιδια του η ιδιοτητα ειτε του αρεσει ειτε οχι ειναι αποδομητικη του πυρήνα ενος εθνους , του κυτταρικού του ιστου ,που ονομάζεται οικογενεια.
      Το ανθρωπινο ειδος δεν πρόκειται να εκφυλιστεί απο τερατογενεσεις οπως ειναι οι κιναιδοι, αλλα η αποδοχη αυτης της φυσικης παρέκβασης αυτου του σφαλματος της φυσης ως οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο, ειναι που θετει σε κίνδυνο την διαμορφωση επιτηδευμένων αντιφυσικων και αντι ενστικτωδών απόψεων στις ψυχες της νεολαιας ενος εθνους, με την επιβολη τους δια της ιδεοληψιακης και καθεστωτικής βιας των κοκκινων και μπλε εγκληματιων μπολσεβικων.
      Οποια φρίκη θα ηταν η αποδοχη περιφερομενων εναγκαλισμενων κίναιδων, τι ανεπανόρθωτη βλαβη θα προκαλούσαν στις ψυχες της νεολαιας ενος εθνους.

      Διαγραφή
  4. Επειδή τα έχω γράψει πολλάκις θα τα ξαναπώ όμως γιατί η επανάληψη είναι "μήτηρ μαθήσεως".
    1. Φυσικά και οι γραφές αναφέρουν ως αμαρτία την ομοφυλοφιλία
    "οι λοίδοροι, οι πλεονέκτες, οι ειδωλολάτρες, οι μοιχοί και οι αρσενοκοίτες δεν θα κληρονομήσουν την βασιλεία του Θεού" (1Κορ. 6,10). Απόστολος Παύλος
    Υπάρχουν και άλλα δεν το κρίνω απαραίτητο να επεκταθώ..
    2. Κάτι ηλίθιες απειλές του τύπου "συνεχίστε να μάχεστε τους ομοφυλόφιλους και θα πέσετε στο 0,05%" είναι προτιμότερο να μην ακούγονται γιατί η σοβαρότητα του επιχειρήματος είναι ανάλογη με το "δανειστήκαμε για να σώσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις"
    3. Η ομοφυλοφιλία έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τη βιολογική εξέλιξη και τη φύση. Πράγμα απαράδεκτο για τον Εθνικιστή Ιδεολόγο που είναι και Φυλετιστής ταυτόχρονα
    4. Φυσικά και λογίζεται ως παρά-φύση φαινόμενο και βιολογική ανωμαλία η σεξουαλική συνέρευση ομόφυλων καθώς δεν βοηθά στην τεκνοποίηση που είναι και το υπέρτατο αγαθό για τη συνέχεια της ζωής
    5. "Η φύση δεν είναι ρατσίστρια" γράφεις ανώνυμε 5.22 μ.μ. που είσαι προφανώς και ο ίδιος...Δε νομίζω ότι χρειάζεται να σου δεις τίποτε παραπάνω από τα "χρώματα" των ανθρώπων και των ζώων για να καταλάβεις αν υπάρχει Ρατσισμός...Φυσικά και η διαφορετικότητα υφίσταται και είναι αναγκαία για τη συνέχιση του πολιτισμού. Όπως και ο Ρατσισμός ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ..Η επιχειρηματολογία σου είναι ανάλογη των μπολσεβίκων που -οποία έκπληξις- ήταν και αυτοί που έφεραν πρώτοι τον όρο "ρατσιμός" (Τρότσκι 1919)..
    6. Κλείνοντας να σου πω ότι δεν γίνεται έλεγχος σεξουαλικών φρονημάτων πουθενά..

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πασπαρτου ο αποστολος Παυλος λεει οτι δεν θα κληρονομησουν τη βασιλεια του Θεου οι μοιχοι , οι πλεονεκτες και οι λοιδοροι ...εσυ ποτε δεν κερατωσες τη συζυγο σου?
      Ποτε δεν λοιδορησες δηλαδη προσβαλλες με λογους υβριστικους και υποτιμητικους συνανθρωπους σου λ.χ. τους ομοφυλοφιλους ?
      Ποτε σου δεν αισθανθηκες πλεονεξια ?
      Αν λοιπον δεν εχεις πεσει στα αμαρτηματα της μοιχιας , λοιδοριας και πλεονεξιας , τοτε εχεις δικαιωμα να κρινεις την ομοφυλοφιλια {και οχι να κατακρινεις τους ομοφυλοφιλους}...
      Ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω ειπε ο Χριστος ...και αυτα που ειπε η δεν ειπε ο Χριστος ειναι πανω απο αυτα που ειπε ο Παυλος...

      Διαγραφή
    2. Αν και ΔΕΝ είμαι υπόλογος σε εσένα, θα ήθελα να σου πω ότι ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ..Οπότε σου απαντάω εμμέσως.Το να κρίνω όμως μια παρα-φύση και εκφυλιστική πράξη είναι δικαίωμά μου και όταν έρθει η ώρα θα λογοδοτήσω αν χρειαστεί.
      Επισημαίνω..ΔΕΝ κρίνω τον άνθρωπο..Κριτικάρω την πράξη.

      Φυσικά και τα λόγια του Χριστού είναι υπεράνω όλων.
      Απλά χρησιμοποίησα λόγια από τις γραφές για να τονίσω ότι αναφέρεται η ομοφυλοφιλία σαν αμαρτία και όχι όπως αφελώς είπε κάποιος παραπάνω ότι δεν υπάρχει κάποια τέτοια αναφορά σε ιερά κείμενα.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

      Διαγραφή
  5. Οι Γραφες γραφουν παρα πολλα για παρα πολλους Πασπαρτου ...
    Αλλα εσυ διαλεγεις να πολεμησεις τους ομοφυλοφιλους ...δικαιωμα σου , αλλα κι εμενα δικαιωμα μου να λεω οτι ο εθνικισμος δεν εχει κανεναν λογο να πολεμαει τους γκει.
    Παντως δεν μας ανεφερες που ο Χριστος καταδικαζει τους ομοφυλοφιλους.
    Ο Παυλος-Σαουλ ειναι ο μονος απο τους κηρυκες του Χριστιανισμου που δεν γνωρισε τον Χριστο , αντιθετα ηταν ορκισμενος Ιουδαιος και βαθεια σημαδεμενος απο την αντιομοφυλοφιλη εβραικη κουλτουρα.
    Οι ιερες γραφες των Εβραιων ειναι γεματες απο αντιομοφυλοφιλες κορωνες και μαλιστα ο ιουδαικος νομος προεβλεπε την ποινη του ...θανατου !!! για τους ομοφυλοφιλους , οπως και για τους μοιχους ...
    Κανεις απο τους Αποστολους-Μαθητες του Χριστου δεν ειπε κατι κατα των ομοφυλοφιλων !!!
    ΕΣΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΜΕΙΝΕ αγκαζε με την εβραικη παραδοση και κουλτουρα βαυκαλιζομενος οτι εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ εθνικιστης .
    ΣΑΛΟΜ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο αναφορά τις γραφές έχω και εγώ πάρα πολλές επιφυλάξεις (ειδικά για την Παλαιά Διαθήκη), αλλά μένω στα λόγια των Ευαγγελιστών μερικές φορές.
      Λες για "αντιομοφυλοφιλική" εβραϊκή κουλτούρα - όποια και αν είναι αυτή-.

      Γνωρίζεις ποια είναι η αντίστοιχη Ελληνική;
      Να σου πω εγώ που φαίνεται ότι είμαι και πολύ περισσότερο διαβασμένος στο θέμα:
      Νόμοι Σόλωνος:
      "Εάν δε ταύτα τις ποιή,καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω"
      Δλδ..Όποιος κατηγορηθεί για "ομοφυλοφιλία να τιμωρείται με θάνατο.."
      εκτός όλων των άλλων που με μια απλή αναζήτηση θα βρεις τι αναγραφόταν

      Νόμοι Αισχύνοι:
      "Eάν κάποιος ωθήσει σε ασέλγεια ελεύθερο παίδα, να καταγγέλεται ενώπιον των θεσμοθετών από εκείνον που έχει την κηδεμονίαν του παιδός, αφού προηγουμένως αναγράψει στην μήνυση την ποινή που θεωρεί άξια για τον δράστη. Aν δε ο μηνυθείς καταδικασθεί, να παραδωθεί στους ένδεκα και να θανατωθεί αυθημερόν."

      Αυτά ως προς την..."προοδευτική" Αθήνα που προπαγναδιστικά αναφέρουν όλοι οι εγκάθετοι του Σιωνισμού και της Νέας Τάξης για να εκμαυλύσουν το μεγαλύτερο πολιτισμό που υπήρξε και να σπερμολογήσουν υπέρ των..."ανθρωπίνων δικαιωμάτων".

      Καλύτερα να μην σου γράψω για την Αρχαία Σπάρτη και το Άργος...εκεί ακόμη..χειρότερα;!

      Οπότε τις εξυπνάδες του τύπου "μείνε στην εβραϊκή παράδοση", "βαυκαλίζεσαι ως ΕΛΛΗΝΑΣ Εθνικιστής", καλύτερα να τις κόψεις και να προσέχεις που και σε ποιόν τις αναφέρεις...
      Έχω δώσει μεγάλο αγώνα για να ξυπνήσουν οι συμπολίτες μας, να στραφούν στον Εθνικισμό και να ξεσκεπάσω τον πραγματικό εχθρό της ανθρωπότητας και του Έλληνα..

      "Τον κηλιδωτή γαμψομύτη Σιωνιστή"

      Για αυτό οι ειρωνείες του στυλ "ΣΑΛΟΜ" και "ΓΙΑΧΒΕ" και τα σχετικά καλό θα ήταν εξέλειπαν γιατί μπορεί να....εκτραχυνθούμε. Και σε αυτό το θέμα είμαι ευερέθιστος.

      υ.γ.
      Ελπίζω να κατάλαβες ποιός είναι ο "εχθρός" μου..Και αν είσαι λίγο έξυπνος θα ψάξεις μόνος σου και θα βρεις ποιός οργάνωσε και ξεκίνησε τα ομοφυλοφιλικά κινήματα ανά τον κόσμο..
      "Περιούσια" καθοδόγηση..τυχαίο;!

      υ.γ.2
      Επαναλαμβάνω για να γίνω πλήρως αντιληπτός..Προσοχή σε εκφράσεις και κριτική.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

      Διαγραφή
    2. Το να αρνεισαι την διαδοση και αποδοχη της ομοφυλοφιλιας στην Αρχαια Ελλαδα ειναι σαν να αρνεισαι οτι ο ηλιος λαμπει... διαβασε και κανενα αλλο βιβλιο εκτος απο τα βιβλια του Πλευρη ...Ακομα και ο Αριστειδης και ο Θεμιστοκλης συμφωνα με τον Πλουταρχο ηρθαν σε συγκρουση απο ερωτικη αντιζηλια επειδη ειχαν ερωτευτει τον ιδιο αντρα τον Στησιλεω... Αλκιβιαδης σου λεει τιποτε το ονομα ? Ο Σωκρατης διαβαζουμε στον Κριτωνα οτι αναψε οταν ειδε τα αποκρυφα του Κριτωνος κατω απο τον κοντο χιτωνα του...Ασε που ο Ιερος Λοχος των Θηβαιων αποτελειτο απο 350 ζευγαρια αντρων που ενωνονταν σε τελετη στον βωμο του Διονυσου...Οσο για τους Σπαρτιατες ασε καλυτερα , γιατι η ομοφυλοφιλια ηταν επιβεβλημενος τροπος εκπαιδευσεως στα δωρικα φυλα... Την πρωτη νυχτα του γαμου ξερεις πως εμπαινε ο αντρας στην κρεββατοκαμαρα και γιατι ηταν κουρεμενη εν χρω δηλαδη συριζα η γυναικα ?Διαβασε επιστημονικα βιβλια επι του θεματος χωρις προκαταληψη ...
      Αλλα παντως στον 21ο αιωνα στην Ευρωπη μετα απο τοσο αιμα που εχει χυθει για να ειναι σεβαστα τα δικαιωματα του ανθρωπου και του πολιτη , ειναι παραξενο αλλα και απαραδεκτο να ακουγονται αποψεις ακραιες κατα των ομοφυλοφιλων.
      Περιουσια καθοδηγηση στα ομοφυλοφιλικα κινηματα ? Οχι δα... για δες με τι λυσσα πολεμουν οι πιστοι Εβραιοι τους ομοφυλοφιλους ...αν μπορουσαν θα τους λιθοβολουσαν οπως οι προγονοι τους...
      Υ.Γ.1 Εγω σεβομαι τον συνομιλητη μου και τους συμπολιτες μου ασχετως πολιτικων πεποιθησεων η ερωτικου προσανατολισμου ...Εσεις εκει στο Πασπαρτου ?
      Υ.Γ.2 Δεν θα αρχιζα συζητηση μαζι σας αν δεν ημουν εθνικιστης ...
      Και ο Καβαφης εθνικιστης ηταν , αν δεν το γνωριζετε.

      Διαγραφή
    3. Λυπόμαστε πάρα πολύ για αυτά που γράφεις καθώς μας αποδεικνύεις ότι είσαι ημιμαθής, ανιστόριτος και προκλητικά ασεβής στον Ελληνικό Πολιτισμό και τις τεράστιες προσωπικότητές του.
      Χρησιμοποιείς πηγές και δεδομένα που δεν υπάρχουν.

      ΨΕΜΑ Νο1. Έχουμε όλα τα έργα του Σωκράτη..Κοιτάξαμε τον Κρίτων(Πλάτωνας και όχι Σωκράτης)..Δεν αναφέρει πουθενά κάτι τέτοιο που γράφεις
      ΨΕΜΑ Νο.2 Ύβρις και μάλιστα του χειρίστου είδους να αναφέρεις ότι ο μέγας Πλούταρχος επικροτεί την ομοφυλοφιλία.
      Γράφει στους "Βίους Παράλληλους"
      "Οι ερασταί δε των παίδων μετείχον της φήμης αυτών και εις τας δύο περιπτώσεις (δηλαδή της φήμης και επί καλώ και επί κακώ). Και διηγούνται σχετικώς ότι, όταν κάποτε εις παις εξεφώνησε κατά την διάρκεια της μάχης μια απρεπή κραυγή, οι άρχοντες τιμώρησαν δια τούτο τον εραστήν του παιδός. Ενώ δε ο έρως επεδοκιμάζετο κατ’αυτόν τον τρόπο υπό των Σπαρτιατών, ώστε και αι αγαθαί και ευγενείς γυναίκες να τρέφουν έρωτα προς τας παρθένους, δεν υπήρχεν όμως αντιζηλία εις τας ερωτικάς των σχέσεις, αλλά μάλλον εύρισκον αφορμήν να συνάψουν μεταξύ των στενή φιλία εκείνοι, οι οποίοι είχαν αγαπήσει τους ίδιους παίδας, και κατέβαλλον από κοινού συνεχείς φροντίδες, δια να εξεύρουν τον καλλίτερον τρόπον, με τον οποίον θα ήταν δυνατόν να γίνει άριστος ο υπ’αυτών αγαπώμενος νέος."

      Γράφει στο "Ηθικά"
      "Εράν των την ψυχήν σπουδαίων παίδων εφείτο. το δε πλησιάζειν αισχρόν νενόμιστο, ως του σώματος λερων τας αλλ΄ ου της ψυχής. ο δ’ εγκληθείς ως επ’ αισχύνη πλησιάζων άτιμος διά βίου ην"

      Και γράφει και στο "πέρι παίδων αγωγή"
      "Αναίσχυντη πράξη η εν το πόθω παίδα.."

      Ψέμα νο3. Και μόνο που αναφέρεις ότι ο Δωρικός τρόπος ζωής είναι ο...ομοφυλοφιλικός καταδεικνύει την ανεπάρκειά σου και την ασχετοσύνη σου.
      Πάμε να δούμε τι γινόταν στην Σπάρτη επί Λυκούργου (μέγας ΔΩΡΙΚΟΣ) όπως μας τα γρέφει ο Ξενοφώντας
      "Ο Λυκούργος, όμως, αντιθέτως προς όλα ταύτα πιστεύων, επεδοκίμαζε μόνον εάν σημαίνων άνθρωπος, θαυμάσας την ψυχικήν αρετήν του παιδιού, προσεπάθει να κάμη αυτόν φίλον με δεσμούς αναμεταξύ των αμέμπτους και να τον συναναστρέφεται, διότι τούτο ενόμιζε μέσον καλλίστης ανατροφής. Εάν, όμως, επαρουσιάζετο κανείς επιθυμών το παιδικόν σώμα, επειδή ο Λυκούργος θεωρούσε τούτο πολύ αναίσχυντον, νομοθέτησε εις την Σπάρτην να απέχουν οι ερασταί από τα αγαπώμενα παιδιά, όπως αποφεύγουν εις αφροδισίους (ερωτικές) σχέσεις οι γονείς από τα τέκνα των και οι αδελφοί από τους αδελφούς των."

      και λίγο παρακάτω στην "Ποικίλη Ιστορία"
      "Ο Σπαρτιατικός έρωτας δεν είχε σχέση με αισχρότητες εάν ποτέ κάποιος έφηβος επεχείρησε να ασελγήσει εις βάρος άλλου, δεν συνέφερε σε κανέναν από τους δύο να καταντροπιάσουν την Σπάρτη. Σε τέτοια περίπτωση, ή εξωρίσθηκαν ή και κάτι χειρότερο, έχασαν την ζωή τους."

      Μπορούμε να σου γράφουμε για ώρες για τη Σπάρτη που την έχουμε μελετήσει από κάθε σκοπιά.

      Ψέμα νο.4: Φυσικά και γνωρίζουμε τον Αλκιβιάδη..Εσύ όμως φαίνεται πως ούτε το έργο του Πλάτωνα "Συμπόσιον" δεν μπόρεσες να διαβάσεις για το τι του απάντησε ο Σωκράτης και πως εξηγεί ο ίδιος ο Πλάτωνας τη στάση του.
      Δεν θα σου κάνουμε καμία άλλη αναφορά παρά θα παραθέσουμε μόνο τα λόγια του μέγιστου Πλάτωνα για το θέμα:
      "Νόμοι"
      "Εννοητέον ότι τη θηλεία και τη των αρρένων φύσει εις κοινωνίαν ιούση της γεννήσεως ή περί ταύτα ηδονή κατά φύσιν αποδεδόσθαι δοκεί, αρρένων δε προς άρρενας ή θηλέων προς θηλείας παρά φύσιν."

      και παρακάτω:
      "Ή κανένας να μην τολμά να έρχεται σε επαφή με τους γενναίους και ελευθέρους εκτός από την ίδια τους την γυναίκα, ούτε να επιτρέπεται να σπείρουν νόθα σπέρματα στις παλλακίδες, είτε σε άνδρες άγονα παρά φύσιν ή μάλλον καλύτερα την μεταξύ ανδρών επαφή να την απαγορεύσουμε εντελώς".

      Διαγραφή
    4. Υ.Γ.
      Όσο για τους εβραίους...μέχρι και οι "σκληροί" ορθόδοξοι εβραίοι έκαναν κάποια βήματα πίσω..Οι άλλοι μέχρι και γάμους ομοφυλοφίλων κάνουν.
      Και όσο για το ποιοί καθοδηγούν τα κινήματα των ομοφυλοφίλων ρίξε μια ματιά σε ονόματα που θα σου δώσουμε:
      Elderkin : Ιδρυτής του gay.com
      Jeffrey Newman
      Ο πρώτος "ιστορικός" των gay: Jim Levin
      Gertrude Stein: Η πρώτη συγγραφέας διηγήματος λεσβιακού περιεχομένου και μετέπειτα πρόεδρος της πρώτης λεσβιακής κοινότητας στις ΗΠΑ(από εκεί ξεκινούν τα...ωραία)
      Ben Schatz: Ο CEO της Gay and Lesbian Medical Foundation
      Rachel Rosen: Founder της μεγαλύτερης και πιο ισχυρής οργάνωσης των Gay και των Λεσβιών (σε επίπεδο Lobbying) NGLTF
      Arnie Kantrowitz : Ιδρυτής της GLAAD που ξεκίνησε τα Gay-Pride

      Μπορούμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ώρες ατελείωτες...Δε θα το κάνουμε όμως..
      Ο Έλληνας γεννήθηκα για να αναζητά..ελπίζουμε να κάνεις και εσύ το ίδιο.

      Υ.Γ.
      Διάβασε ΞΑΝΑ το ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ του ΠΛΑΤΩΝΑ...και θα καταλάβεις τι εννοεί ο μέγιστος ΠΛΑΤΩΝ για το σι σημαίνει "εραστής" που το αναφέρει πολλάκις.
      Από όλα τα παραπάνω ελπίζουμε να έχεις την αντοχή να συμπέρανες ότι πάσχεις στα πάντα..Ότι θα πρέπει να ανοίξεις κανένα βιβλία και να διαβάσεις και να πάψεις να κατηγορείς άλλους που διαβάζουν.
      Επίσης τις υποδείξεις να τις κάνεις σε όσους έχεις τη δυνατοτήτα να σε ακούν..Εμάς εδώ μέχρι τώρα απέδειξες ότι δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να μας κάνεις υποδείξεις. Για τίποτα.


      Δεν ξεχωρίζουμε κανέναν εδώ στο ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ανάλογα με τα πολιτικά και σεξουαλικά πιστέυω του..Ωστόσο είναι δικαιώμα μας να τον κρίνουμε για αυτά που λέει και να αξιολογούμε τα επιχειρήματά του.
      Τα δικά σου είναι τόσο ισχυρά όσο και η πρώτη σου διατύπωση για την συμπόρευση τη δικιά μας με την "εβραϊκή κουλτούρα".
      υ.γ.2
      αν θέλεις κάτι επιπλέον μας στελνεις mail...

      Διαγραφή
  6. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΤΣΙ ΚΟΦΤΑ ΚΙ ΟΡΘΑ ΚΟΥΒΝΤΕΣ ΞΑΣΤΕΡΕΣ - ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΡΩΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙ - ΥΣ Ολοι περνουν face control στα γκει μπαρ και κλείνω . -

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών