Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2012

Πρώτα η Ελλάδα και μετά η Ευρώπη!

Ακούγοντας τις προγραμματικές δηλώσεις του κ. Σαμαρά, για τις οποίες είναι σύμφωνοι και οι εταίροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ θα αναρωτιόταν κανείς αφού κυβερνάτε κατ’ αποκλειστικότητα 38 χρόνια τώρα, αν έχετε καμιά επαφή με την ελληνική πραγματικότητα.
Όσοι κυβερνήσατε, καταφέρατε να χρεοκοπήσετε την χώρα, να την υποθηκεύεστε στους εγχώριους και διεθνείς τοκογλύφους να οδηγήσετε στο εθνοκτόνο μνημόνιο  και να οδηγήσετε στην ολοκληρωτική καταστροφή την ελληνική κοινωνία. Κι όλα αυτά με την πλήρη συνένοχοι και προτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και την καταστροφική συνδικαλιστική δράση των επαγγελματιών εργατοπατέρων που επιβιώνουν μόνο μέσα από την μιζέρια και την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.
Αναθέσατε για μια ακόμη φορά τη.....
σωτηρία της χώρας στους καθοδηγητές του τραπεζικού συστήματος, τραπεζίτες που σαν διοικητές τραπεζών καταβαράθρωσαν τις αξίες των μετοχών τους σε σχεδόν μηδενική αξία. Είναι οι ίδιοι που διέλυσαν τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαφανίζοντας τα αποθεματικά τους τζογάροντας τα σε τοξικά  ομόλογα, και εξαφανίσατε τις οικονομίες των Ελλήνων,  πείθοντας τους να τα επενδύσουν στη φούσκα του χρηματιστήριου. Μαζί με αυτούς καταστρέψατε ολόκληρο τον παραγωγικό ιστό της πατρίδας μας.
1. Συρρικνώσατε την ελληνική ναυτιλία με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις σας και οδηγήσατε σε μαρασμό την ελληνική ναυτοσύνη.
2. Εξαφανίσατε την γεωργοκτηνοτροφική παραγωγή αυτής της χώρας – πάντα με την αρωγή της Ε.Ε.- και έχετε την διατροφή ενός ολόκληρου λαού, όμηρο στις διαθέσεις ξένων συμφερόντων, μεσαζόντων και τραπεζών. Κάτι το οποίο είναι έκτος από οικονομικό και στρατηγικό έγκλημα.
3. Την τουριστική βιομηχανία την έχετε υποθηκεύσει κι αυτή εξ ολόκληρου σε τράπεζες, την έχετε όμηρο σε ξένους τουριστικούς κολοσσούς. Την ίδια ώρα που ο χρηματοδοτούμενος από τους Έλληνες ΟΑΕΔ επιδοτεί δεκάδες χιλιάδες θέσεις χαμηλόμισθων αλλοδαπών στον τουρισμό εις βάρος Ελλήνων εργαζομένων.
4. Το υγιές εμπόριο έχει εξαλειφθεί και με τις ευλογίες και την ανοχή σας έχει περάσει στο παρεμπορίο και λαθρεμπόριο των λαθρομεταναστών.
5...................

συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών