Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 14, 2012

Καινούργια αφορμή βρήκαν οι μογγόλοι για να επιτεθούν στη Χρυσή Αυγή...Αυτή τη φορά αιτία είναι τα...μογγολικά σήριαλ!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ξυδάκι "αγάδες"...Ξυδάκι μπόλικο και πάνω στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ μπακλαβά για να...ηρεμήσετε
 
Επίθεση κάνει για άλλη μια φορά κατά του εθνικιστικού κόμματος η εφημερίδα Vatan. Αφορμή: Το ότι το πέμπτο σε δύναμη κόμμα του ελληνικού Κοινοβουλίου ζητεί την απαγόρευση των τουρκικών σίριαλ-σκουπιδιών που προβάλλονται στα ελληνικά ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα.
 
"Να απαγορευθούν οι τούρκικες σειρές" είναι ο τίτλος της Vatan που γράφει "Η οργάνωση (σ.σ.: ακόμα δεν έχουν μάθει οι Τούρκοι ότι πρόκειται περί κόμματος) που έχει ιδρύσει ένοπλες συμμορίες(σιγά μην έχει ξαναιδρύσει και τα τα SS) και πραγματοποιεί επιθέσεις εναντίων των μεταναστών(σ.σ.το δελτίο τύπου του ΚΚΕ πήραν τα μόγγολα) τώρα αποφάσισε να ξεκινήσει εκστρατεία εναντίον των τουρκικων σειρών".
Η ίδια εφημερίδα γράφει πως.... "η σύζυγος του Μιχαλολιάκου ζητά να απαγορευθούν η προβολή αυτών των σειρών".
Το αστείο είναι ότι εκτατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ζητούν να σταματήσει η προβολή των τουρκικών τηλε-σκουπιδιών έχοντας φτιάξει διάφορες σελίδες στο facebook, αλλά ποιος να ακούσει από τα ιδιωτικά κανάλια που, όσο να είναι, δεν φημίζονται και τόσο για τις πατριωτικές θέσεις τους. Όταν αγοράζουν ένα επεισόδιο 5.000 ευρώ και στην Ελλάδα, το ίδιο θα κόστιζε να παραχθεί 70.000 ευρώ και υπάρχουν χιλιάδες "κοθώνια" και "θείτσες" που τα βλέπουν...
(σ.σ.ακριβώς αυτό είστε...ΚΟΘΩΝΙΑ και ΚΑΡΑΚΑΤΙΝΕΣ του κερατά που θα ντρεπόταν η Μπουμπουλίνα και ο Καραϊσκάκης αν σας έβλεπανα..ΖΩΑ Έλληνες..)

Με πληροφορίες από το defencenet.gr

4 σχόλια:

  1. Εγω μια συγκεκριμενη Αριο Μογγολικη φυλη μονον συμπαθω και αυτοι ειναι οι Ιαπωνες.
    Απαιτουμε να αντικατασταθουν τα χαζοσυριαλ των μεχμετιδων με επικα ANIME Ιαπωνικης παραγωγης, τα οποια εκτος απο καλογουστα εχουν και αποψη αλλα και προσφερουν και κατι .

    Παντως η αληθεια ειναι οτι εχει παραγινει με την Μογγολια στην Ελλαδα.

    ΥΓ εαν δειτε τις διαφημισεις των Σιριαλ αυτων θα διαπιστώσετε οτι φυλετικα η συντριπτικη πλειοψηφια των ηθοποιων των συριαλ αυτων ειναι μεσογειακοι φυλετικα, και Ευρωπαιοι, δεν ξερω εαν τους διαλεγουν επιτηδες, αλλα παντως αυτο αποδεικνυει ποση αιμοραγια εχει υποστει το Ελληνικο εθνος, και ποσα φυλετικα μας αδερφια εχουν Μογγολικη αντι για Ελληνικη συνειδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΣ = ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ...... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμεις φταιμε που τα κοιταζουμε,πολεμο στα τουρκικα μπουρδελκαναλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα χρυσοπληρωνουν για προπαγανδα για να συνηθισουμε τα τουρκικα κροξιματα ! θα μπορουσαμε να εχουμε δικια μας παραγωγη με νεους αγνωστους ηθοποιους που και ταλεντο εχουν και ολη η παραγωγη θα ηταν χαμηλοτερου κοστους ,λογω κρισης,απ τα μογγολοτουρκικα.θα εβρισκαν εργασια οι νεοι ηθοποιοι και τεχνικοι.θελουν να βυθισουν τα νεα παιδια στην ανεργια,να τα σπρωξουν σε παρασιτικες δραστηριοτητες στη παρανοια και στη πορνεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών