Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 10, 2012

Νέα επίθεση των αναρχοάπλυτων κατά εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής...Αυτή τη φορά στο Αγρίνιο



Μήπως οι αλήθειες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος πονάνε υπερβολικά;
Χθες το βράδυ ο βουλευτής Αιτωλοκαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης πραγματοποίησε ομιλία και ενημέρωση συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος στο Αγρίνιο, με αφορμή τις προγραμματικές δηλώσεις στη βουλή, όταν δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από ομάδα αντεξουσιαστών.

Όπως μας ανέφερε ο συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας αντιλήφθηκαν τον....
ερχομό οπλισμένων αναρχικών με καδρόνια και πέτρες να κατευθύνονται προς το καφενείο-ουζερί στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Ακολούθησε συμπλοκή και μετά την επέμβαση της αστυνομίας και την ρίψη χημικών, οι αντεξουσιαστές τράπηκαν σε φυγή. Αποτέλεσμα της θρασύδειλης αυτής επίθεσης ήταν να προκληθούν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και τζαμαρίες μαγαζιών, όπως και ο ελαφρύς τραυματισμός ενός συναγωνιστή στο μάτι από πέτρα και την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των αναρχικών.  Αυτό αποτελεί αλλη μια τρανή απόδειξη για ποιόν πραγματικά «δουλεύει» το σύστημα, σε αντίθεση με τα γεγονότα της Βέροιας στα οποία είχαμε την άμεση σύλληψη συναγωνιστών στο συγκεκριμένο περιστατικό. Πόσο ακόμα το κράτος θα προστατεύει τα δικά του «παιδιά»; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πρόκειται να σταματήσει την νόμιμη δράση της, αλλά αντιθέτως θα εντείνουμε τις προσπάθειες μας, ώστε να επιτύχουμε την ενημέρωση όλων των συμπατριωτών μας για τον δίκαιο Αγώνα μας.

ΠΗΓΗ

14 σχόλια:

  1. Δεν ειναι καιρος να αρχίσει να αγριεύει με αυτα τα παρασιτικα, κατσαριδοειδη καθεστωτικα, παρακρατικα μιάσματα η ΧΑ?
    Ο φυρερ ειχε πει οτι καθε φορα που θα έρχονται οι εβραιομπολσεβικοι να σπασουν την συγκέντρωση μας θα πρεπει να ξερουν οτι θα φευγουν τουλαχιστον με ενα σπασμένο μελος, για να το ξανασκεφτουν πολυ καλα την επόμενη φορα.
    Τους εχουν παρακακομαθει, οι της ΧΑ τους ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ αποστηματικους βακίλους νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι βαζεις στο στομα σου τον φυρερ εισαι ναζιστης .Η NPD δε χωρα στη Χ.Α να τα ξεχασετε αυτα .Ο Χιτλερ σκοτωσε και ΕΛΛΗΝΕΣ ανανδρα στον τοιχο ΤΑΚΟΥΣ ΡΕ.

      Διαγραφή
    2. Πρωτον , ναι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, δηλαδη ναζιστης , 100% απολυτως και χωρις κανεναν ενδοιασμο.
      Δευτερον, ο Χιτλερ σκοτωσε "Ελληνες"? 1ον οι εβραιομπολσεβικοι δεν ειναι Ελληνες, δευτερον στον πολεμο μας εβαλαν οι Αγγλοι οχι ο Φυρερ, 3ον ο πολεμος ηταν απορροια του θανατου(δολοφονιας) του Μεταξα. 4ον Στον πολεμο αυτον ο ιδιος ο Φυρερ δεν ηθελε να συμμετασχει για ενα μειγμα λογων, ουσιαστικα εμεις κυρηξαμε πολεμο στους Γερμανους με την ελευθερα εισοδο Αγγλικων στρατευματων απο το Ελληνικο εδαφος, και τελος ο Φυρερ ξεκαθαρισε οτι δεν ηθελε πολεμο με την Ελλαδα σε ομιλιες του τις οποιες τις εχω, και στους Ελληνες και στους Ιταλους.(αλλο εαν οι Ιταλοι εκαναν του κεφαλιου τους).
      Τελος, οι Αγγλοι "συμμαχοι" μας για τους οποιους ουσιαστικα πολεμησαμε (για τους Εβρραιους επικυριαρχους δηλαδη) σκοτωσαν μαζι με τα Αμερικανακια χιλιαδες Ελληνες αμαχους ,ενα παραδειγμα ο βομβαρδισμος του Πειραια, ενα ακομα, το εμπαργκο των Αγγλων.

      Οποτε το "επιχειρημα" σου , ο "Χιτλερ σκοτωσε Ελληνες" ειναι βλακωδες ανεδαφικο και μοναδικο σκοπο δεν εχει να επιβεβαιωσει τον "φιλελληνισμο" σου αλλα τον αντιναζισμο σου.

      Ο φυρερ πολεμησε για τον Ευρωπαικο αριο πολιτισμο, κατα του εβραικου καπιταλισμου-μπολσεβικισμου, ειναι ο αιωνιος ηγετης της πολιτισμενης ανθρωποτητας , και η αρια φυλη του χρωσταει την τιμη της και του οφειλει την μεγαλυτερη της μαχη.
      Το οτι ολοι απο μπολσεβικους μεχρι αστοδεξιους και φιλελευθερους του επιτιθονται μετα μανιας μεχρι σημερα απλα επιβεβαιωνει το μεγαλειο του.

      "Ελληνες" δεν υπηρξαν οι εβραιομπολσεβικοι , Ελληνικος δεν υπηρξε ο σκοπος για τον οποιον πολεμησε η Ελλαδα στον δευτερο παγκοσμιο, και το αποτελεσμα αυτου του πολεμου και της μεριας που μας επελεξαν τοτε , φαινεται ολο και πιο καθαρα σημερα, με την ελλαδα να διανοιει προφανως τις τελευταιες δεκαετιες του ιστορικου της βιου.

      Ειστε πολυ μικροι για να μιλησετε για τον Φυρερ "πατριωτες" της φαπας.
      ΥΓ δεν μιλαω εκ μερους της ΧΑ αλλα του εθνικοσοσιαλισμου

      Διαγραφή
    3. Οι Έλληνες πιστεύουμε στην ανωτερότητα της ελληνικής φυλής και του ελληνικού πολιτισμού μόνο...δεν μας ενδιαφέρουν οι "πολιτισμοί" των υπολοίπων βαρβαρικών λαών τους οποίους θεωρούμε κατώτερους...

      Διαγραφή
  2. Ο Παππους μου ρε ανεγκεφαλε που δεν ηξερε γραμματα και κομματα ηταν μπολσεβικος?Και δευτερον ο χιτλερ με την παρεα του μια ομαδα κομπλεξικων που αν τους εβλεπες στο δρομο θα αλλαζαν πεζοδρομιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1ον εχουμε καταντήσει και εμεις βαρβαροι, εγω προσωπικά ενδιαφέρομαι για την διατήρηση του Ευρωπαικου πολιτισμου σύσσωμου, εκτος και εαν ΘΕΩΡΟΥΜΕ τους Ιταλους Ρωμαιους "βαρβαρους" πχ.
    Δεύτερον εγω τον παππου μου θα τον ειχα αποκληρωσει εαν ηταν μπολσεβικος.
    Τριτον , εαν τους εβλεπες στον δρομο οντος θα άλλαζαν δρομο.
    Δεν νομίζω οτι αξιζει να ασχοληθώ με την "εξεζητημένη" κριτικη που ασκείς στον Αδολφο Χιτλερ, ειναι νηπιακου επιπεδου ,κατι σαν του αγράμματου μπολσεβικου παππού σου ενα πραμα.
    Προφανως και εσυ εβραιομπολσεβικος ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα σου απαντήσω ως προς το πρώτο σκέλος για τους βαρβάρους Γερμανούς γιατί άλλος Ανώνυμος σου έγραψε την απάντηση για τον παππού του...
      Εγώ θεωρώ ότι οι νεοέλληνες (προσοχή εξαιρώ τους αριστερούς οι οποίοι έτσι και αλλιώς δεν θεωρούν εαυτούς ως Έλληνες) δεν είναι βάρβαροι...πολιτισμός δεν σημαίνει μόνο τεχνολογία...πολιτισμός σημαίνει στάση συμπεριφοράς απέναντι στον πλησίον σου και στην κοινωνία μέσα στην οποία ζεις...και ο Έλλην είχε στάση συμπεριφοράς που πάντα τον προσδιόριζε ως πολιτισμένο λαό ανεξαρτήτως οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών...μπορεί να μην είχε να φάει, μπορεί να είχε φτώχεια αλλά περηφάνια και αξιοπρέπεια πάντα είχε και έχει...ακόμα και τώρα που ηθικά και πολιτικά βρίσκεται σε παρακμή (και όλα αυτά μετά από ανηλεή ηθικό και ψυχολογικό πόλεμο που έχει δεχθεί σε όλα τα μέτωπα από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα) δεν έχει δώσει δείγματα μη πολιτισμένης συμπεριφοράς...
      Τώρα...οι Ρωμαίοι σαφέστατα και δεν ήταν βάρβαροι και οι Έλληνες ποτέ δεν τους αποκάλεσαν "βαρβάρους" όπως αποκαλούσαν τους Γότθους Γερμανούς γιατί ήταν οι φορείς του ελληνικού πολιτισμού στην σημερινή Ευρώπη...και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς διότι οι ίδιοι οι Ρωμαίοι λόγιζαν εαυτούς ως αρχαίο πελασγικό ελληνικό φύλο καταγόμενο από το Παλλάδιον της Αρκαδίας...
      Οι σύγχρονοι Ιταλοί δεν θεωρούνται απ' ευθείας απόγονοι των Ρωμαίων (όπως θεωρούνται οι Έλληνες από τους αρχαίους Έλληνες) αλλά γονιδιακά οι βόρειοι Ιταλοί είναι κυρίως γερμανικής καταγωγής και οι νότιοι Ιταλοί κυρίως ελληνικής καταγωγής με τις λογικές προσμίξεις από διάφορα βαρβαρικά φύλα που δημιουργήθηκαν ανά τους αιώνες από το πέρασμα τους από την ιταλική χερσόνησο...
      Όσο για τον "ευρωπαϊκό πολιτισμό" δεκάρα δεν δίνω γι' αυτόν αν διατηρηθεί ή όχι...αδερφός μου είναι ο Έλληνας της Τουρκίας, της Συρίας, της Αιγύπτου και της Παλαιστίνης και όχι ο Δανός, ο Γερμανός, ο Σουηδός και ο Φινλανδός...θα προτιμούσα να δω μία επανελλήνιση ή και ανακατάληψη όλων αυτών των ιστορικών περιοχών του ελληνισμού όπως η Μικρά Ασία παρά μία ένωση με βαρβαρικούς βορειοευρωπαϊκούς λαούς...

      Διαγραφή
  4. Επισης ολα τα συγχρονα τεχνολογικα επιτεύγματα ειναι "βαρβαρικων" αριων Λαων και ιδιως Γερμανων, μην τα χρησιμοποιείτε "ανώτεροι" νεοελληνες.
    Και εγω θεωρω ανωτερο τον Ελληνικο πολιτισμο αλλα οχι τον νεοελληνικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ μην χρησιμοποιείς όλα τα επιτεύγματα ανά τους αιώνες (τεχνολογικά και πνευματικά) του ελληνικού πολιτισμού...προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τον "πολιτισμό" των γότθων πριν έρθουν σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό...
      ΥΓ..Ο Ελληνικός πολιτισμός είναι ενιαίος...δεν υπάρχει "αρχαίος", "μεσαωνικός", "νεώτερος" γιατί ένας ενιαίος λαός τον δημιούργησε και τον δημιουργεί από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα...άμα δεν δέχεσαι ότι ο ελληνικός πολιτισμός είναι ενιαίος όπως και ο λαός που τον δημιούργησε τότε δίνεις δίκαιο στον Γερμανό Fallmarayer που υποστήριξε ότι οι Έλληνες είναι απόγονοι Σλάβων...

      Διαγραφή
    2. Καλα το οτι δεν καταλαβαινεις τι γραφω ειναι εμφανες, αλλωστε αυτη η ανικανοτητα ειναι απορροια των "πιστευω" σου.
      Που ακριβώς βλεπεις οτι δεν θεωρώ τον Ελληνικο πολιτισμο τον ανώτερο ωστε να μου αντιπαραθέσεις το παραδειγμα που εδωσε εναντι των αρνητων της πολιτισμικης δεινότητας αλλοεθνών και φυλετικα συγγενικών Αρίων λαων με εμας?
      Εδω δεν μπορεις να διαχωρίσεις την πολιτισμικη συνέχεια με την εθνοφυλετικη, εγω πιστευω ΑΠΟΛΥΤΑ στην εθνοφυλετικη συνεχεια του Ελληνικου εθνους(η οποια εντος ολιγου θα εχει ΔΙΑΡΡΑΓΕΙ μετα απο αιώνες) αλλα θα ήμουν η ανιστόρητος η μικρονοικος να θεωρώ οτι υπηρξε πολιτισμική συνεχεια κατα την διάρκεια την Ρωμαιοκρατιας και της Τουρκοκρατιας ακομα και κατα την διάρκεια των πρώτων Βυζαντινων αιωνων.
      Εσεις παλι, ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΜΙΟΙ, αστογεγεδες μπουζουκομυαλοι, θυμάστε το "ελληνικο κλεος" μονον δια μεσω τουρκογυφτικων αμανέδων του συρμού, και αντιναζιστικων εν ειδη καθεστωτικου εβραιομπολσεβικικου νοητικου ολετηριου.
      Δεν αξίζετε ουτε την απάντηση μου, ποσο μαλλον τον συγχρωτισμό σας με την εθνικοσοσιαλιστικη θεαση η μια οποιαδήποτε αλλη εκτος της μιντιακης, καντε αντιπαραθέσεις με εβραιομπολσεβικους και ΑΠΟΚΑΛΕΣΤΕ τους "Φασιστες" για να τους ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ άλλωστε αυτο ειναι το ανώτερο "ελληνικο" νοητικο σας επιπεδο, εμβια μηδενικά.

      Διαγραφή
  5. Ο παππους μου ηταν ΕΛΛΗΝΑΣ τσομπανος απο τρικαλα και οχι νεοναζι σαν κι εσενα.Το δευτερο για μπολσεβικους και αναρχοκομουνιστες μακρια απο μενα .Και τριτον το επιπεδο σου ειναι για το δαφνη .Δε σπαταλαω αλλο μελανι για την παρτη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βασικα παλαιο ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟ
    ιδιως οταν άτομα σαν και εσένα μου ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ10 Ιουλίου 2012 στις 11:34 μ.μ.

    Ρε παιδιά ας ηρεμήσουμε λίγο !

    Κατ' αρχήν συμφωνούμε όλοι σε ένα πράγμα :

    Ότι σιχαινόμαστε τον εβραιομπολσεβικισμό !

    Ανώνυμε 5:49, εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Εθνικοσοσιαλισμό.

    Επίσης δεν ανήκω σε αυτούς που αποκαλούν κάποιον "φασίστα" για να τον προσβάλλουν.

    Βέβαια ο φασισμός έχει βαθιές διαφορές με τον εθνικοσοσιαλισμό, αλλά δεν είναι του παρόντος να τις αναλύσουμε.

    Μιλάω ως ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και χρυσαυγίτης.

    Πρέπει φίλε μου να καταλάβεις ότι, όταν ένα πολιτικό κίνημα μεγαλώνει και εξαπλώνεται, είναι αναπόφευκτο να υπάρχουν διάφορες τάσεις στο εσωτερικό του.

    Όταν επιλέγουμε να ανοιχτούμε στην κοινωνία και να κάνουμε πολιτικό αγώνα, δεν μπορούμε να είμαστε μια κλειστή ιδεολογική λέσχη.

    Στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπάρχουν πολλοί που συμπαθούν τον Εθνικοσοσιαλισμό ή αυτοπροσδιορίζονται ως Εθνικοσοσιαλιστές.

    Κανένα πρόβλημα με αυτό.

    Υπάρχουν πολλοί που αυτοπροσδιορίζονται ως ΄Έλληνες Εθνικιστές και έχουν ως πρότυπο τον Ιωάννη Μεταξά.

    Για σένα ο Μεταξάς ίσως ήταν αγγλόδουλος προδότης, αλλά είναι η πλησιέστερη ιδεολογική αναφορά που έχουμε στην Ελλάδα.

    Άλλοι πιστεύουν στον Παπαδόπουλο και την 21η Απριλίου.

    Άλλοι είναι απλώς συντηρητικοί ή λα'ι'κοδεξιοί που απλά δεν γουστάρουν τους λαθρομετανάστες.

    Ακόμα και Βενιζελικοί υπάρχουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με το δόγμα της Μεγάλης Ελλάδος.

    Στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συναντάς χεβυμεταλάδες που παίζουν Λευκή Μουσική, αλλά και Ελληνορθοδόξους που ονειρεύονται την Πόλη και την Αγια-Σοφιά.

    Κανείς από αυτούς δεν είναι προδότης φίλε μου, απλά ο καθένας βιώνει τον Εθνισμό του με τον δικό του τρόπο.

    Σημασία έχει να είμαστε ενωμένοι και συμπαγείς στα βασικά :

    Επιβίωση και καθαρότητα του Ελληνικού Έθνους.

    Απαλλαγή από τους λαθρομετανάστες.

    Μάχη κατά του εβραιομπολσεβικισμού και του φιλελευθερισμού.

    Γεωπολιτική αποκατάσταση του Ελληνισμού.

    Γι' αυτά αγωνίζεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και γι' αυτό προσπαθεί να ανοιχτεί στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω σε ολα οσα ειπες ΑΠΟΛΥΤΑ.
      Με εχεις καλύψει πληρως και αυτες ειναι και οι δικες μου πεποιθήσεις, το ξεσπασμα μου εδω μεσα εγινε καθοτι αντιμετώπισα αντιεθνικοσοσιαλιστικη εριστικοτητα απο "εθνικοφρονες", και οχι γιατι δεν συμφωνω με αυτην την προσέγγιση ,οντως ενα μεγαλο κινημα θα εχει και πολλες τασεις, αλλωστε δε ασκουσα κριτικη στην Χρυση Αυγη.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών