Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 01, 2012

Η. Κασιδιάρης: "Δε χαρίζουμε τίποτα σε κανέναν"

Από την πρώτη κιόλας μέρα του κοινοβουλευτικού βίου της Χρυσής Αυγής φάνηκε πως θα κινηθεί το σαθρό πολιτικό κατεστημένο σε σχέση με το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα: Εναντίον μας. Κι εμείς από την πλευρά μας όμως δώσαμε το στίγμα της κοινοβουλευτικής δράσης της Χρυσής Αυγής: Εναντίον ΟΛΩΝ!
Στα κατάμεστα, για ακόμη ένα Σάββατο, γραφεία μας ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής ενημέρωσε χθες τους συναγωνιστές και φίλους του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος για τις τελευταίες εξελίξεις. Οι πρώτες εντυπώσεις από το Ελληνικό Κοινοβούλιο ήταν απογοητευτικές. Όπως είπε χαρακτηριστικά τίποτα δεν μπορεί να πάει μπροστά σε αυτήν την χώρα με τους ρυθμούς και τον τρόπο που λειτουργούν οι... Εθνοπατέρες. Η μη εκλογή του....
Πολύβιου Ζησιμόπουλου στην θέση του Ζ' Αντιπροέδρου της Βουλής ήταν ενδεικτική της συνεργασίας που έχουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και πως όλες οι δήθεν διαφορές και οι καβγάδες είναι για το θεαθήναι.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε ακόμη το στίγμα της κοινοβουλευτικής δράσης της Χρυσής Αυγής. Δεν χαρίζουμε τίποτα σε κανέναν και το ζήτημα της μη εκλογής του Πολύβιου Ζησιμόπουλου θα το παραπέμψουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Πέρα από αυτό όμως διατηρούμε την επαναστατικότητα μας και σε καμία περίπτωση δεν θα αλλοιωθούμε από το σύστημα. Θα είμαστε ακόμα πιο επιθετικοί στους εχθρούς του Ελληνισμού που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία. Το μόνο που αλλάζει στην Χρυσή Αυγή είναι ότι έχει πια και θεσμικό ρόλο. Συνεχίζεται το κοινωνικό έργο στους δοκιμαζόμενους Έλληνες πολίτες και σύντομα θα οργανωθεί μαζική προσφορά τροφίμων, ενώ είναι θέμα χρόνου να υλοποιηθεί η δέσμευση για τα ιατρεία και τις λοιπές υπηρεσίες που θα προσφέρονται σε Έλληνες και μόνο!
Η Εθνική αντιπολίτευση και ο Αγώνας για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους τώρα γιγαντώνεται. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

3 σχόλια:

  1. Έπρεπε να μπει η Χρυσή Αυγή στη βουλή για να απαλλαγούμε από τον ξύλινο πολιτικό λόγο αυτών που μαγάρισαν τη Πατρίδα μας!

    Μπράβο Ηλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οαση η χρυση αυγη μεσα σε αυτο το κολωχανιο..καλη δυναμη με τους βρωμιαρηδες εκει μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα <> πού ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ τό 74 μέ σκοπό νά αφανίσει τήν Ελλάδα καί τόν Ελληνισμό , φυσικό είναι τώρα νά ΤΡΕΜΕΙ μπροστά σ αυτούς πού θά τό αποκαλύψουν !!!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . Γιά νά ξεβρωμίσει ή Ελλάδα μας από τό <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών