Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 27, 2012

Αυτό είναι ρατσιστικό σχόλιο "θολοκουλτουριαρηδες"..; Η ουννογερμανίδα σημαιοφόρος είπε τους Έλληνες αθλητές "ξυπόλητους"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ...
Αυτά είναι πραγματικά ρατσιστικά σχόλια...Τώρα έχετε τα "καρυδάκια" να βγάλετε εκτός Ολυμπιάδας την Γερμανίδα σημαιοφόρο και την Αγγλίδα αθλήτρια;

Αλλιώς είστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ.


“Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά», τουίταρε η σημαιοφόρος της Γερμανίας Νατάσα Κέλερ, ενώ μια Αγγλίδα αθλήτρια κοροϊδευτικά έγραψε στο twitter της για τους Έλληνες αθλητές ότι:
“Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες, να μη φάνε όλο το φαί στο Ολυμπιακό χωριό”. Αυτές τις αθλήτριες όμως κύριε σύζυγε της Ντόρας, δεν τις έθεσαν εκτός Ολυμπιακών Αγώνων.
eglimatikotita.gr

4 σχόλια:

  1. Καταρχας ενας λευκος δεν μπορει να κανει "ρατσιστικο" σχολιο εναντιον ενος αλλου λευκου, κατα δευτερον ειρωνεια λεγεται οχι ρατσισμος.
    Κατα τριτον, τι περιμενετε απο τα 25χρονα και 23χρονα Γερμανακια και Αγγλακια οταν τους εχουν κανει πλησει εγκεφαλου ?
    Τους αραπηδες τους λυπουνται ,και εμας τους λευκους ξαδελφους τους μας ειρωνευονται, μονον που καμια "ολυμπιακη" επιτροπη δεν προκειται να ανιχνευσει "ρατσισμο" για μια χωρα ευρωπαικη και λευκη οπως ειναι η "ηταν" η Ελλαδα, δεν κυνδυνευει ο Γερμανος να εξοντωθει απο την αναμειξη του με Ελληνα οποτε μπορει να τον ειρωνευεται οσο θελει, ειναι απλα τα πραγματα, αμα ελεγε τα ιδια αυτη η Γερμανιδα για αραπαδες τωρα θα ηταν φυλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ28 Ιουλίου 2012 στις 11:51 π.μ.

    Το πρόβλημα φίλε ανώνυμε 5:53 είναι ότι το εβραιοσιωνιστικό κατεστημένο - με την πλύση εγκεφάλου που κάνει - έχει μετατρέψει έναν φιλελληνικό λαό - όπως ήταν ο γερμανικός λαός - σε είρωνα και υβριστή των Ελλήνων.

    Δυστυχώς σήμερα η Γερμανία είναι ένα από τα πιο φιλοσιωνιστικά κράτη του κόσμου, ενώ ο γερμανικός λαός - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - έχει μετατραπεί σε έναν λαό ηλιθίων λουκανικοφάγων χωρίς κανένα ιδανικό, που ντροπιάζει τον Ευρωπα'ι'κό πολιτισμό.

    Είτε μας αρέσει είτε όχι, από καθαρά φυλετική άποψη, το πιο υγιές και αμόλυντο κομμάτι της Λευκής Φυλής αυτή τη στιγμή είναι οι Σλάβοι.

    Στους Σλάβους και στην μαχόμενη Ορθοδοξία του Ξίφους έχει πέσει η ευθύνη να σώσουν τον Λευκό Πολιτισμό από τους εβραίους και τους εκφυλισμένους "λευκούς" υπηρέτες τους.

    Αυτή είναι η αλήθεια, είτε μας αρέσει είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνο σε ολα πλην των Σλαβων.
      Σταθηκαν παντοτε ομιχλωδους καταγωγης και ιστορικα μαζι με τους Εβραιους το μεγαλυτερο εμποδιο της Ευρωπαικης Ελληνο-Γερμανικης ολοκληρώσεως(οταν λεω Γερμανικης δεν εννοω μονον το κρατος Γερμανια αλλα ολους τους Γερμανογενεις λαους Σκανδιναβούς κλπ)
      Το ομολογω οτι εχω την ιδια αποψη για τους Σλαβους με τον Φυρερ, τους θεωρω κατωτερους ημων των Ευρωπαιων αλλα προσπαθω να βρω μια ισσοροπια , δε θεωρω παντως οτι ειναι η σωτηρια μας οι Σλαβοι, μια συγκρατιμενη φιλια με αυτους θα ηταν το καλυτερο νομιζω.
      Επισης στην συνομοταξία των Ελληνων βαζω και τους Ρωμαιους αδελφους μας, της πανομοιότυπης φυλης και πολιτισμου

      Διαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ29 Ιουλίου 2012 στις 11:39 μ.μ.

    Φίλε μου ανώνυμε, οι Σλάβοι δεν αποτελούν Φυλή αλλά απλή ομογλωσσία.

    Οι Πολωνοί και οι Τσέχοι για παράδειγμα, δεν έχουν ανθρωπολογικά καμιά σχέση με τους Βουλγάρους ή τους Σέρβους.

    Απλά οι γλώσσες τους έχουν κοινή καταγωγή.

    Οι Πολωνοί και οι Τσέχοι είναι κατά βάση Αλπικοί, ενώ οι Πολωνοί έχουν και μεγάλη αναλογία Νορδικών - μεγαλύτερη μάλιστα από τους Γερμανούς.

    Φυλετικά λοιπόν οι Πολωνοί, Τσέχοι, Σλοβάκοι και Λευκορώσοι είναι αδελφοί με τους Γερμανούς και κακώς κατά την γνώμη μου ο Χίτλερ τους θεωρούσε "κατώτερους".

    Είναι δυνατόν να θεωρούμε "κατώτερους" τον Σοπέν, τον Τσα'ι'κόφσκι, τον Ντοστογιέφσκι που ο ίδιος ο Νίτσε εκφράζει τον θαυμασμό του γι' αυτόν ;;

    Δεν είμαι Σλαβόφιλος και γνωρίζω τα δεινά που προκάλεσε ο πανσλαβισμός στην Ελλάδα - κυρίως στο Μακεδονικό ζήτημα - αλλά αυτή τη στιγμή ο Εθνικοσοσιαλισμός αναβιώνει στην Ρωσία, στην Πολωνία και στην Τσεχία και όχι στις εκφυλισμένες κοινωνίες της Δύσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών