Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 08, 2012

Η «Ομόνοια» ξεκινάει την απογραφή της Ελληνικής μειονότητας στη Βόρεια Ήπειρο!!

Στις 23 Ιουλίου 2012, η οργάνωση «Ομόνοια» θα ξεκινήσει την απογραφή της ελληνικής μειονότητας, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους.
 
Η έναρξη της διαδικασίας αυτής ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της «Ομόνοιας» στην Κορυτσά, Γρηγόρη Καραμέλο.
« Το Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας αποφάσισε να γίνει η έναρξη της απογραφής από τις 23 Ιουλίου και στην οποία θα... εγγραφούν όλοι οι πολίτες στη Δημοκρατία της Αλβανίας οι οποίοι έχουν προέλευση, καταγωγή, εθνική συνείδηση και ιθαγένεια ελληνική και θα γίνει σύμφωνα με το καταστατικό της πολιτικής οργάνωσης».
Επιπλέον τόνισε ότι η απογραφή αυτή θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της ‘Ομόνοιας’. Αυτή θα γίνει σε πλήρη συμμόρφωση με το Σύνταγμα της Δημοκρατίας της Αλβανίας, τη νομοθεσία και τις διεθνείς συμβάσεις με την παρατήρηση ότι θα ληφθεί υπόψη «κατ’ αρχήν η ελεύθερη βούληση του απογραφομένου, η οποία θα είναι ελεύθερη και διάφανη»
Ο Γρηγόρης Καραμέλος δήλωσε στη συνέχεια:
«Αυτή η διαδικασία γίνεται επειδή ο αριθμός των μελών των μειονοτήτων στην Αλβανία, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής μειονότητας, ήταν ένα δικό μας χρόνια αίτημα, αφού κατά την τελευταία απογραφή που έγινε, δυστυχώς, δεν τηρήθηκε. Ήδη, παίρνουμε όλα τα μέτρα, οργανωτικά και διαδικαστικά με τις συστάσεις εκλογικών επιτροπών για την καταγραφή των μελών της μειονότητας, προκειμένου αυτή να γίνει με επιτυχία».
Και πρόσθεσε:
«Δράττομαι αυτής της ευκαιρίας να καλέσω όλα τα μέλη της κοινότητάς μας να εκφράσουν ελεύθερα την εθνότητά τους, τη θρησκευτική, γλωσσική και πολιτιστική οντότητά τους, όπως αυτή καθορίστηκε και εγκρίθηκε από το Γενικό Συμβούλιο της ‘Ομόνοιας’, κατέληξε ο Καραμέλος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών