Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 17, 2012

Ηλίας Κασιδιάρης: "Στόχος μας η Εξουσία...Μια Εθνική Κυβέρνηση για το καλό του Λαού μας"

Έχεις σπουδάσει γεωπονική. Έχεις ασχοληθεί ποτέ με το επάγγελμα; Έχεις δουλέψει πριν γίνεις βουλευτής;

Από την ημέρα που απολύθηκα από το Στρατό και μετά δεν έχει περάσει ημέρα να μην έχω ένσημο, στον ιδιωτικό τομέα αποκλειστικά, βέβαια, ποτέ στο δημόσιο. Έχω δουλέψει σε πάρα πολλούς τομείς, από υπάλληλος φαρμακευτικής εταιρείας μέχρι ιδιοκτήτης ενός γραφείου σχετικού με ποιοτικό έλεγχο σε τρόφιμα.
Ισχύει ότι δεν δέχεσαι κομμουνιστές στην εταιρεία;
Όχι, είναι ατομική επιχείρηση και δεν είχα τη δυνατότητα να..... συντηρώ υπαλλήλους, οπότε είτε κομμουνιστής ήταν είτε εθνικοσοσιαλιστής το ίδιο πρόβλημα θα είχα. Δεν έκανα τέτοιους διαχωρισμούς.
Εμφανίζεις την εικόνα ενός ανθρώπου που δεν σηκώνει πολλά, δεν θέλει πολλές κουβέντες. Είσαι θυμωμένος για κάποιο λόγο; Είσαι εκνευρισμένος με κάτι;
Στην Ελλάδα του 2012, αν είσαι απλός άνθρωπος, απλός Έλληνας πολίτης, έχεις το δικαίωμα να είσαι θυμωμένος με πάρα πολλούς.
Με τους πολιτικούς ή με τους πολίτες;
Κοίταξε, το ερώτημα είναι ποιοι είναι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση, για το κατάντημα της Ελλάδας. Είναι σαφώς οι πολιτικοί, και συγκεκριμένα το πολιτικό σύστημα που κυβέρνησε τη χώρα από το 1974 μέχρι σήμερα. Βεβαίως, για την ύπαρξη και την επιβίωση αυτού του πολιτικού συστήματος φέρουν ευθύνες ακόμα και οι Έλληνες πολίτες που τόσα χρόνια βολεύτηκαν με αυτή την κατάσταση, έμαθαν να ζουν με τα δανεικά, δημιουργήθηκε αυτή η ‘‘φούσκα’’ του χρέους, για την οποία ευθυνόμαστε οι πάντες και, ναι, ενδεχομένως να είμαι θυμωμένος και με κάποιους Έλληνες.
Είσαι της άποψης ότι όπου δεν πιάνει ο διάλογος, θα πρέπει ίσως να χρησιμοποιούνται κι άλλα μέσα;
Κοίταξε, η οργή είναι ένα συναίσθημα. Εγώ είμαι υπέρ του διαλόγου, αλλά δυστυχώς το κόμμα το οποίο εκπροσωπώ ουδέποτε αντιμετωπίστηκε με τους όρους αυτούς. Ουδέποτε δέχθηκε κανείς να κάνει διάλογο μαζί μας. Υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις που κάναμε ανοιχτή συγκέντρωση και ερχόντουσαν οι αντίπαλες πολιτικές δυνάμεις όχι με επιχειρήματα, αλλά με βόμβες μολότοφ, έτσι; Δεν έχουν απλά καεί, έχουν ανατιναχτεί, έχουν γίνει στάχτη τα γραφεία μας.
Η Χρυσή Αυγή έχει κάνει σημαία ότι αντιμετωπίζεται μεροληπτικά από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Δεν μιλάω για μεροληψία, μιλάω για ολοκληρωτικό πόλεμο από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Αυτό φάνηκε και στην προεκλογική περίοδο, όπου, ενώ υπήρχε συγκεκριμένη διάταξη του ΕΣΡ που επέβαλε στα κανάλια να μας προβάλλουν σε συγκεκριμένους τηλεοπτικούς χρόνους, κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί, όπως το Mega, που ιδιοκτήτης του είναι ο κύριος Μπόμπολας, δεν μας πρόβαλε ως όριζε ο νόμος. Προφανώς προτίμησαν από το να τηρήσουν τους νόμους και να προβάλουν τη Χρυσή Αυγή, να πληρώσουν το πρόστιμο. Μας χωρίζει ιδεολογικό χάος με αυτούς τους ανθρώπους και αναγνωρίζουν σε εμάς ότι είμαστε οι μοναδικοί τους αντίπαλοι.
Θεωρείς ότι το σύστημα, έτσι όπως το περιγράφεις τουλάχιστον, και το πολιτικό και το μιντιακό, έχει λόγο να σας φοβάται;
Προφανώς μας φοβάται, και αυτό προέκυψε και με την εκλογή του 7ου αντιπροέδρου της Βουλής, όπου όλοι συνασπίστηκαν εναντίον μας. Τα βρήκαν Νέα Δημοκρατία με ΣΥΡΙΖΑ και έδωσαν κοινή γραμμή στους βουλευτές τους, όχι να μην μας ψηφίσουν, αλλά να ακυρώσουν το ψηφοδέλτιο μας -204 άκυρα σε ψηφοφορία για αντιπρόεδρο Βουλής δεν υπήρξαν ποτέ στην Ελλάδα.
Βρέθηκαν όμως και 23 που σας ψήφισαν.
Είναι οι μυστικοί κομάντος της Χρυσής Αυγής… Είναι ένα ειδικό σχέδιο που δεν μπορώ να αποκαλύψω, είναι ελεγχόμενοι από εμάς.
Δεν νιώθεις τον εαυτό σου βουλευτή και πολιτικό;
Σας παρακαλώ, κύριε Τζένο, να αποφεύγουμε αυτούς τους χαρακτηρισμούς.
Πώς προσδιορίζεις τον εαυτό σου;
Είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής, από το 1999 και επίσημα. Για εμένα μόνο αυτό μετράει.
Ο πατέρας σου ψηφίζει Χρυσή Αυγή;
Ήταν υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στη Β’ Πειραιώς. Ήταν πάντα των ιδεών, αλλά μέχρι ένα σημείο, δεν ήταν της δράσης. Εγώ μπήκα στη δράση και από εκεί και πέρα τράβηξα τους υπόλοιπους. Τώρα δεν υπάρχει πορεία της Χρυσής Αυγής που να μη βλέπω τους γονείς μου στην πρώτη γραμμή. Μάλιστα τους λέω: ‘‘Κάντε πιο πίσω, μην πέσει κανένα τσιμέντο τώρα και σας μαζεύουμε’’.
Αν έβλεπες έναν άνθρωπο πεινασμένο, οποίος είναι αλλοδαπός, και μπορούσες να τον βοηθήσεις, θα το έκανες;
Όχι.
Γιατί;
Γιατί υπάρχουν.......

συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών