Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 31, 2012

Για τους Σύριους πρόσφυγες και τα μέτρα φύλαξης του Έβρου, τη στρατιωτική θητεία και την ανασύσταση της Οικονομίας

Οι μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν μετατρέψει σε σουρωτήρι τα σύνορά μας στον Έβρο. Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επαρκούν και το έργο της φύλαξής τους πρέπει να αναλάβει άμεσα ο Ελληνικός Στρατός. Η Ελλάς δεν θα γίνει χώρος υποδοχής για τους χιλιάδες πρόσφυγες ενός ακόμη πολέμου που δεν την αφορά.

 Τα πλαίσια της.....
συγκυβέρνησης και οι επιταγές της τρόικα οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή της χώρας. Απαιτείται πράγματι στρατηγικός σχεδιασμός για την ανάταξη της εθνικής μας οικονομίας μέσω της επιστροφής στην εθνική παραγωγή και της εκμετάλλευσης των ενεργειακών μας κοιτασμάτων.

Φούσκα απεδείχθη η κυβερνητική εξαγγελία περί αύξησης της στρατιωτικής θητείας. Απαρνούνται για ψηφοθηρικούς λόγους ένα ευεργετικό μέτρο που θα αναζωογονούσε την Εθνική μας Άμυνα. Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στην προγραμματική της θέση για 14μηνη θητεία και υποχρεωτική στράτευση ανδρών και γυναικών στα 18 έτη.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ZUBR ΣΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΑΜΦΙΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών