Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 28, 2012

Ο εκφυλισμός των Ολυμπιακών Αγώνων...



Όποιος είχε χθες το βράδυ την ατυχία να μείνει σπίτι και να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης των Olympic Games 2012 του Λονδίνου, θα κατάλαβε πολύ καλά πως αυτό το πανηγυράκι χορηγών και πολυεθνικών ουδεμία σχέση έχει με τα αρχαία Ελληνικά αθλητικά ιδεώδη, το "ευ αγωνίζεσθαι", το... κλέος, τον κλάδο ελαίας κ.α.



Το βρετανικό πάρτι που μας μεταφέρθηκε μέσα από τις μικρές οθόνες, ένα μουσικό συνονθύλευμα, ένα απολίτιστο πολυπολιτισμικό χάος ήταν αρκετό να πείσει και τον πιο δύσπιστο για το τι εστί Olympic Games και τι πρεσβεύουν πια όλοι αυτοί της Δ.Ο.Ε., αλλά και της Ε.Ο.Ε. που απέβαλλαν την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου για "ανάρμοστη ρατσιστική" συμπεριφορά.

Το Ολυμπιακό πνεύμα έχει εκφυλιστεί πλήρως, καθώς στην λαμπαδηδρομία ένας θεατής άναψε το τσιγάρο του από τον πυρσό από το ιερό φως της Ολυμπίας. Τι καταλαβαίνουν άραγε όλοι αυτοί από τον πλούσιο πολιτισμό μας; Αυτά είναι τα απτά αποτελέσματα της πολυπολιτισμικότητας: Ένας ζαλισμένος λαός χωρίς συνοχή, ήθη, ηθικό, αρχή και τέλος... Ας αγωνιστούμε να μην πέσει η Ελλάδα σε αυτό το επίπεδο και να διατηρήσει την φυλή, την ιστορία, την γλώσσα, την θρησκεία και κυρίως την περηφάνια της!

6 σχόλια:

  1. Οι σύγχρονοι "Ολυμπιακοί αγώνες" δεν έχουν καμία σχέση με τους πραγματικούς Ολυμπιακούς αγώνες. Πόσο μάλλον όταν διοργανώνονται στο Λονδίνο. Το αρχαίο ελληνικό πνεύμα δεν έχει καμία σχέση με πολυεθνικές και business γενικότερα.

    Η διοργάνωση των "ολυμπιακών αγώνων" από την Αθήνα υπήρξε τεράστιο λάθος με οικονομικές συνέπειες που θα τις πληρώνουμε πάρα πολλά χρόνια. Καμιά επένδυση στην υπάρχουσα υποδομή δεν έγινε αργότερα για να διορθωθεί (έστω και λίγο) αυτό το λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PAPARIES BRETANIKES ΠΟΥ ΣΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2004?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=yV28uGic5hs Η σύγκριση ειναι αδιανόητη προφανως.
    Οι σπουδαιότεροι σύγχρονοι ολυμπιακοί που εγιναν και πρόκειται να γίνουν ποτε, το ΑΡΙΟ ΦΩΣ.
    Ας μην αναφέρουμε για τους γύφτους και τα καρπουζια του Νεοελλαδισταν δεν μας παιρνει.

    Επισης να αναφέρω οτι η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ηταν έμπνευση του Δόκτορα Γκαιμπελς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ !!!
    ΚΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ .....ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ . ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ29 Ιουλίου 2012 στις 11:08 π.μ.

    Παιδιά, το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε :

    Οι Ελληνικοί Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν μια ΕΘΝΙΚΗ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ εορτή ΜΟΝΟ για ΕΛΛΗΝΕΣ !

    Όλα τα άλλα είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ !

    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν έχουν αυτά τα πολυφυλετικά και πολυπολιτισμικά αίσχη που λέγονται OLYMPIC GAMES με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Δεν είμαι απολογητής του χριστιανισμού και του Θεοδόσιου, αλλά πιστεύω ότι σήμερα πρέπει να βρεθεί ένας νέος Θεοδόσιος και να καταργήσει αυτό το έκτρωμα.

    Απορώ πώς και δεν έχουν σκεφτεί ακόμα να καταργήσουν την Ελληνοπρεπή τελετή Αφής του Φωτός στην Ολυμπία, που ήταν έμπνευση των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών.

    Υποθέτω ότι την διατηρούν για τουριστικούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελλάδα=Φως... Φως που απελευθερώνει τον άνθρωπο. Ο ναζισμός του σκότους και της ισοπέδωσης την ανθρώπινης προσωπικότητας σε καμιά περίπτωση δεν έχει σχέση με την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών