Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 09, 2012

«Ο tempora! o mores!»: 80% των εγκληματικών πράξεων τελούνται στην Ελλάδα από αλλοδαπούς...αλλά η Ε.Ε. επίπλητει τη χώρα μας για..."ΡΑΤΣΙΣΜΟ"..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτά τα πιόνια του Σιωνισμού έχουν άραγε δει το αστυνομικό δελτίο μιας ημέρας; το 80% των περιπτώσεων έχουν θύτες αλλοδαπούς εγκληματίες...αλλά ποιός νοιάζεται; 
Διαβάστε:

Έτσι κατάντησαν την Ελλάδα οι νεοεποχίτες... Άνδρο αγκληματικότητας και λαθρο-ΟΡΚΣ...


 Η Κοινοβουλευτική επιτροπή του Συμβουλίου Ευρώπης τονίζει ότι οι βίαιες επιθέσεις κατά μεταναστών και προσφύγων, πρέπει να διερευνώνται από τις κρατικές αρχές και οι ένοχοι να τιμωρούνται.
Με ειδική αναφορά στην Ελλάδα στην οποία, όπως σημειώνουν, υπάρχει μία ανησυχητική έξαρση ρατσιστικών επιθέσεων σε μετανάστες και πρόσφυγες, οι πρόεδροι της κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη μετανάστευση του Συμβουλίου Ευρώπης, Ιταλός Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής Τζιάκομο Σαντίνι και η Σουηδέζα βουλευτής των Φιλελευθέρων Τίνα Άκετοφτ, υποστηρίζουν, με έκθεση τους, ότι....
τα κρούσματα βίας κατά μεταναστών και προσφύγων πρέπει να διερευνώνται και οι ένοχοι να τιμωρούνται.
Στην έκθεση τονίζεται ιδιαίτερα ότι παρά την αύξηση των καταγγελιών για ρατσιστικές και αναίτιες επιθέσεις κατά μεταναστών, οι ελληνικές κρατικές αρχές έχουν επιδείξει απροθυμία ή έχουν αποτύχει να διερευνήσουν αυτές τις υποθέσεις, να βρουν τους ενόχους και να τους οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη.

opinionpost.gr

1 σχόλιο:

  1. 1ον ειμαστε μια χωρα 10 εκατομμυριων και δεν ξερω και εγω ποσους εισβολεις εχουμε εντος, κοντευουν να γινουν περισσοτεροι απο εμας, δευτερον απο την αρχη του χρονου εχουμε καμια 70 νεκρους Ελληνες απο αυτες τις αποστηματικες μαιμουδες και οι εβραιοι απο τα εθνοκτονα τους οργανα βλεπουν "ρατσιστικη βια"?
    Τριτον θα μας πουν τι θα κανουμε εντος του εθνους μας ιδιως για ενα θεμα απο το οποιο εξαρτατε η υπαρξη του ενα ματσο διεθνεις εβραιοδουλες και εβραικες Ιαινες?

    Φυσικα ολα αυτα τα ερωτηματα ειναι ρητορικα, γιαι μονον ενας ηλιθιος υπανθρωπος η ενας εβραιομπολσεβικος (που ειναι το ιδιο) δεν μπορει ακομα να καταλαβει οτι ο μοναδικος σκοπος τους ειναι η εξαφανιση των εθνων και ειδικα των Ευρωπαικων τα οποια και φοβουνται λογω της βιολογικης ποιοτητας των κατοικων της.
    Ο μοναδικος τους σκοπος ειναι η εξαφανιση της λευκης φυλης και ολες τους οι οργανωσεις και ο "ανθρωπισμος" θα εξαντλειται συστηματικα προς σε αυτον τον μονοπλευρο και απολυτα κατανοητο τομεα "φιλευσπλαχνης" δραστηριοποιησης.
    Οταν εινα για την εξαφανιση ενος Ευρωπαικου εθνους, τοτε ειναι εξαιρετικα "φιλανθρωπες" οι εβραικες παραφυαδες του εβραικου καπιταλιστο-μαρξιστικου καθεστωτος με τις ΟΡΔΕΣ αλλοφυλων που προκειται να εξαφανισουν αυτο το Ευρωπαικο εθνος, φυσικα οι νεκροι ως αποτελεσμα αυτης της εισβολης ειναι ανυπαρκτοι, εαν ειναι ομως για τα επιτοκια των διεθνων γαμψομυτιδων τοκογλύφων , τοτε ο "ανθρωπισμος" τους εξανεμίζεται, εθνη κατακτώνται, βιοτικα επιπεδα διαλύονται, κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών