Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 26, 2012

1973: Ο Παπαδόπουλος απελαύνει όλους τους Πακιστανούς!!!

Το 1973 και επί Γεωργίου Παπαδόπουλου οι Πακιστανοί εργαζόμενοι, απελάθηκαν από την Ελλάδα! Πώς; Αρκούσε μία απλή δήλωση του τότε Προέδρου του Πακιστάν... Αλί Μπούτο (φωτό) , η οποία σημειωτέον δεν έγινε στην χώρα μας, όπως συνέβη με τον κ. Ασλάμ, αλλά στο Πακιστάν!

Ο Αλί Μπούτο λοιπόν είχε δηλώσει ότι.... σε περίπτωση πολέμου Ελλάδος-Τουρκίας, η χώρα του θα τασσόταν στο πλευρό της Τουρκίας!!! Αυτή η δημόσια δήλωση, αρκούσε για να δράσει ο Γ. Παπαδόπουλος ο οποίος σε συνεννόηση με τους εφοπλιστές που είχαν στην δούλεψή τους Πακιστανούς, τούς έστειλε πίσω στην πατρίδα τους. Λέγεται ότι τότε απελάθηκαν 3.000-4.000 Πακιστανοί!!!
Να σημειώσουμε ότι πολλοί Πακιστανοί αξιωματικοί εκπαιδεύονται σήμερα στην Τουρκία. Πιθανόν δε να υπάρχει και ανταλλαγή τεχνογνωσίας στα πυρηνικά, το δε Πακιστάν, είναι η μόνη χώρα, μαζί με το Αζερμπαϊτζάν, που έχει πολύ στενές σχέσεις με την Τουρκία!
Οι απειλές συνεπώς του προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας περί ιερού πολέμου σε βάρος της Ελλάδος, μόνον τυχαίες δεν ήταν. Δείχνουν την νέα απειλή που κυοφορείται. Είναι μέσα στο πρόγραμμα ασύμμετρων επιθέσεων που θα δεχθεί η Ελλάδα!
Μια Ελλάδα που με τους νάνους πολιτικούς της ταγούς, προχωρεί χωρίς πυξίδα στο άγνωστο!
katohika.gr

2 σχόλια:

  1. Αύμνηστε Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ πού είσαι σήμερα νά δείς σέ τί χάλι μάς έφεραν οί εβραιόδουλοι πού μάς ...κυβερνούν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους πρώτους Πακιστανούς τους έφερε ο Νιάρχος για να εργασθούν στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.Το 1973 δεν έφυγαν όλοι. Σε σκηνές από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο έχω δει Πακιστανούς των ναυπειγείων να λένε ότι είναι διατεθημένοι να πολεμήσουν κατά των...Τούρκων. Το Πακιστάν είναι το μόνο κράτος πού έχει αναγνωρίσει το τουρκικό « κράτος» της Β.Κύπρου. Το Πακιστάν δεν είναι εθνικό κράτος αλλά θρησκευτικό,το οποίο συγκροτήθηκε για να στεγάσει τους εξισλαμισμένους Ινδούς. Οι πολλές και διαφορετικές φυλές του Πακιστάν ευρίσκονται σε συνεχή σύγκρουση μεταξύ τους. Οι Τσιγκάνοι κατάγονται από περιοχές του σημερινού Πακιστάν, οπότε ξέρουμς που μπορούμε να τους στείλουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών