Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 03, 2012

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Συνελήφθη ο 21χρονος Πακιστανός..!! Το τέρας που πιθανολογείται οτι κακοποίησε τη 15χρονη... Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ να επέμβει γρήγορα και να τον βγάλει!!!

Τροπή-σοκ παίρνει η υπόθεση- θρίλερ με τη 15χρονη που βρέθηκε άγρια χτυπημένη, ημίγυμνη και σεξουαλικά κακοποιημένη στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει επικεντρώσει πλέον την έρευνά της σε 21χρονο Πακιστανό, ο οποίος θεωρείται και ο βασικός ύποπτος. Ο αλλοδαπός, κρατείται και ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ. Η έρευνα έχει επικεντρωθεί σε αυτόν, καθώς....
πιθανότατα πρόκειται για τον “ύποπτο άνδρα που πέρασε δύο φορές μπροστά” από τη 15χρονη, όπως υπέδειξε από την πρώτη στιγμή η μητέρα της άτυχης κοπελίτσας που φώναζε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο αλλοδαπός, εργαζόταν ως κηπουρός σε γειτονική τουριστική επιχείρηση και το δωμάτιό του βρισκόταν σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το σημείο που κακοποιήθηκε η 15χρονη. Λίγες ώρες μετά από το φρικιαστικό περιστατικό, ο ύποπτος έφυγε εσπευσμένα από το νησί με προορισμό την Αθήνα (όπου προσήχθη στο ΑΤ Ομονοίας για άσχετο λόγο με το συμβάν και προέκυψαν τα άλλα στοιχεία). Ο ίδιος επικαλείται ασθένεια συγγενικού του προσώπου. Όμως, υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο: Η μητέρα του θύματος είπε ότι είδε να περνά από το σημείο της επίθεσης ένα νεαρός με άσπρο παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο. Η περιγραφή και τα ρούχα, ταιριάζουν με την εμφάνιση που είχε εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, ο νεαρός Πακιστανός.
Τώρα, αυτό που αναμένεται είναι ο έλεγχος γενετικού υλικού που θα δείξει αν όντως είναι αυτός ο δράστης. Το DNA από τα ρούχα και τα άλλα αντικείμενα που είχε εγκαταλείψει στο δωμάτιο όπου έμενε, στην Πάρο, ο Πακιστανός και συνέλεξαν οι άνδρες του κλιμακίου του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, θα συγκριθεί με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σώμα της άτυχης 15χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στο Αττικό Νοσοκοκομείο.
Η κατάσταση της 15χρονης παραμένει κρίσιμη, αλλά είναι σταθερή.
itabloid.gr

7 σχόλια:

  1. ρε θα παρουμε τα οπλα.........
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ............

    Αφου η λαθρομεταναστευση ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ
    να βγουν εκτος νομου κομματα και ομαδες
    που προστατευουν αυτην την παρανομια...

    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    πανος
    πρωην αριστερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ....σχεδον στα..νιατα....πολυ.....μαλακ....οσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eαν ισχυει, που ολα δειχνουν οτι ιοχυει, εκτελεση στο σιχαμερο μπαμπουινο, να το κανει θεμα η Χρυση Αυγη και να απαιτήσει την επαναφορα της θανατικης ποινης.
    Αναρωτιεμαι πως γινεται ο πατερας του παιδιου να βεβαιωθει για τον πιθηκο και να τον αφησει ζωντανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΡΙΖΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΟΕΙΔΗ , ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ..ΑΤΥΧΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτον τον πουστη που τον ειχε στο ξενοδοχειο και δουλευε πρεπει να γαμησουμε στο κωλο γιατι κατι μουνοπανα σαν κι αυτον ειναι ηθικοι αυτουργοι και θελουν κρεμασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΞΩ ΤΩΡΑ όλοι οι λαθρομετανάστες και οι προστάτες τους !

    ΚΡΕΜΑΛΑ στο πιθηκοειδές κτήνος !

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και πάρτε πίσω την Πατρίδα σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΑΛΑΒΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.ΑΜΑ ΒΙΑΖΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών