Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 21, 2012

AYTH EINAI... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"!!

ΑΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ...

Τον έβαλαν να κάνει σκοπιά γιατί παρότρυνε συναδέλφους του να ψηφίσουν «Χρυσή Αυγή». Πρόκειται για την πρώτη επίσημη τιμωρία δημοσίου οργάνου με αφορμή ανάλογη αφορμή. Και συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και με πρωταγωνιστή έναν αρχιφύλακα ο οποίος υπηρετεί εδώ και αρκετά χρόνια σε τμήμα της Ασφάλειας Πατρών.
 
Πριν από μερικές ημέρες κάποιοι..... συνάδελφοί του ξαφνιάστηκαν μόλις τον είδαν να φυλάει σκοπιά έξω από το αστυνομικό μέγαρο της οδού Ερμού. Το σκηνικό επαναλήφθηκε και τις επόμενες μέρες, με αποτέλεσμα όλοι να αναρωτιούνται. Τελικά, αυτό που έγινε γνωστό ήταν πως ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε... τιμωρηθεί από ανωτέρους του επειδή ακούστηκε πως καθ' όλη την προεκλογική περίοδο παρότρυνε άλλους αστυνομικούς να ψηφίσουν τη «Χρυσή Αυγή» και λέγεται μάλιστα πως έκανε πολιτικές αναλύσεις στην προσπάθειά του να τους πείσει. Έτσι την προπερασμένη εβδομάδα ενημερώθηκε για την... τιμωρία του, ότι δηλαδή θα εκτελεί για κάμποσο καιρό βάρδιες στο φυλάκιο της Αστυνομικής Διευθύνσεως...!

Παραμένει πάντως άγνωστο ποιος έδωσε τέτοια εντολή, αφού σύμφωνα με πληροφορίες όλα έχουν γίνει... χωρίς να γνωρίζει κάτι ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος. Το γεγονός πάντως είναι πολύ περίεργο, αφού προφανώς ο «προϊστάμενος» ενοχλήθηκε από όσα έλεγε ο υφιστάμενος και ο δεύτερος εκτέλεσε την εντολή του χωρίς να φέρει αντιρρήσεις φοβούμενος... τα χειρότερα.

Αν πάντως κρίνουμε από τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στους αστυνομικούς, τότε... αρκετοί θα μπορούσαν να τύχουν τέτοιας «τιμωρίας». Να υπενθυμίσουμε πως τόσο στις εκλογές της 6ης Μαϊου όσο και σε αυτές της 17ης Ιουνίου η «Χρυσή Αυγή» έλαβε ποσοστό από 17,2% έως 23,04% στα περισσότερα από τα αστυνομικά τμήματα που στήθηκαν κάλπες.

dete.gr

2 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ εβραιοΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζούμε σε ένα αριστερό ουσιαστικά εθνοβόρο κράτος. Τα χρόνια ρουσφέτια με το πασοκ και τη νδ δε τους πείραξαν. Η χρυσή αυγή που πολεμάει για τον Ελληνισμό τους πείραξε. Ντροπή και αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών