Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 12, 2012

Έρχεται οσονούπω και στην Ελλάδα... Δηλώσεις δημοκρατικής νομιμοφροσύνης θα ζητούν από τους αθλητές τους οι Γερμανοί


Δηλώσεις δημοκρατικής νομιμοφροσύνης θα ζητούν από τους αθλητές τους οι Γερμανοί

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να δούμε τι άλλο θα σκεφτεί η Νέα Τάξη για να....αποβάλλει τον..ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ. Βεβαία όσο και να προσπαθήσουν, δυστυχώς για αυτούς θα βρίσκεται πάντα στην ψυχή και την φυλετική καρδιά του κάθε ανθρώπου, άρα θα υπάρχει για πάντα....ΕΛΠΙΔΑ. Μέχρι την Τελική Νίκη

Έχουν… ξεφύγει κι έχουν χάσει κάθε μέτρο στην άγρια καταστολή των ιδεών του εθνικισμού εκεί στην Γερμανία (που ορισμένοι συμπατριώτες μας αποκαλούν αφελώς… «4ο Ράιχ»)!

Έτσι, μετά το γνωστό περιστατικό με την αθλήτρια της κωπηλασίας Νάντια Ντριγκάλα, που αποχώρησε από το ολυμπιακό χωριό καθώς οι αρμόδιοι της Γερμανικής Ολυμπιακής Επιτροπής της ζητούσαν να αποκηρύξει τον εθνικισμό, επειδή ο...
αρραβωνιαστικός της είναι μέλος εθνικιστικής οργανώσεως, τώρα σκέπτονται να απαιτήσουν από όλους τους αθλητές της χώρας, τους αθλητικούς συλλόγους και τις ομοσπονδίες, να υπογράψουν ότι είναι προσηλωμένοι στους δημοκρατικούς θεσμούς, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου αθλητισμού της χώρας!

Ιδού οι σχετικές δηλώσεις: «Είναι ένα θέμα που προέκυψε στα τέλη του περασμένου έτους. Το εξετάζουμε για την αναθεώρησή μας. Δεν σχετίζεται κατ' ουδένα τρόπο με την υπόθεση της Ντρίγκαλα. Ο ακροδεξιός εξτρεμισμός στον γερμανικό αθλητισμό αποτελεί εδώ και καιρό αιτία ανησυχίας».

Παρατηρούμε πως οι Γερμανοί… δημοκράταροι μιλάνε μόνο για «ακροδεξιό εξτρεμισμό». Προφανώς, ο ακροαριστερός «εξτρεμισμός» των νοσταλγών του Τείχους του αίσχους και της απαίσιας Στάζι, δεν ενοχλεί κανέναν καθεστωτικό. Ιδού, λοιπόν, ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί του παγκόσμιου συστήματος της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης και ποιοι είναι οι (υπερπροστατευόμενοι) τσάτσοι του!

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Αυτα να τα βλεπουν οι ηλιθιοι νεοελληνες που ομιλουν περι Γερμανιας λες και ειμαστε στον 19αιωνα , και υπαρχει Γερμανικο κρατος...
    Ελεος, ενα γελοιο παράρτημα ,παντελως κατεστραμμένο και ποδηγετηεμενο απο τον διεθνη εβραιοκο κυνοβουλευτισμο ειναι.
    Επισης, ρε σεις εβραιομπολσεβικοι ποσο πια ακομα θα δειχνει το διεθνες καθεστως ποσο πολυ "εναντιώνεται" στην εθνοκτονο, παρασιτικη, διεθνιστικη πολιτική "ηθικη" σας, τοση "εχθροτητα" πια?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών