Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2012

Ο «τοξοβόλος του Συντάγματος», οι «συνήθεις ύποπτοι» και το θράσος των τρομοκρατών


Στα τέλη της δεκαετίας του ’80, με αφορμή τις συλλήψεις του Γιάννη Σερίφη και άλλων γνωστών αστέρων της άκρας αριστεράς για υποθέσεις τρομοκρατίας, η «αλληλέγγυα» αριστερά με προεξάρχουσα την αλήστου μνήμης «Ελευθεροτυπία», υποστήριζε ότι η αστυνομία συλλαμβάνει τους «συνήθεις υπόπτους», ότι δηλαδή τα άτομα αυτά ήταν γνωστά και εύκολα αναγνωρίσιμα, είχαν δημόσια πολιτική δράση, άρα εξ’ ορισμού ήταν αδύνατον να συμμετέχουν σε τρομοκρατικές ενέργειες. Με το κόλπο αυτό τη γλύτωσαν πολλοί!

Τώρα, μετά τη σύλληψη του αναρχικού Θεοφίλου, για την ληστεία μετά φόνου στην Πάρο, οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι.....
ένας εκ των συνεργών του ήταν ο 23χρονος Ιωάννης Μ. (δεν δίνουν το όνομά του στη δημοσιότητα!), ο οποίος είναι ο διαβόητος «τοξοβόλος του Συντάγματος»!

Να θυμίσουμε εν τάχει περί τίνος πρόκειται. Τον Φεβρουάριο του 2011, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην Πλατεία Συντάγματος, έκπληκτοι αστυνομικοί και διαδηλωτές είδαν ένα νεαρό άτομο να κρατάει ένα τόξο και να επιχειρεί να ρίξει βέλος κατά αστυνομικών των ΜΑΤ. Ο θρασύτατος αυτός τύπος είχε συλληφθεί τότε, του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, παραπέμφθηκε για απολογία σε τακτικό ανακριτή και αφέθηκε… ελεύθερος!
Αφού, λοιπόν, αφέθηκε ελεύθερος, έκανε δηλώσεις μέσω διαδικτύου (Indymedia) ότι η ενέργεια να εκτοξεύσει βέλη «δεν ήταν συμβολική» και έστελνε στους ομοϊδεάτες του το ακόλουθο μήνυμα-επαναστατικό μανιφέστο: «Ο αγώνας για την καταστροφή κάθε μορφής εξουσίας δεν μπορεί παρά να είναι και βίαιος. Μία από τις συνέπειες του απελευθερωτικού πολέμου είναι και η αιχμαλωσία με ό,τι αυτό συνεπάγεται, όσο και αν διαρκεί. Σε αυτούς που μπορεί να βρεθούν στη θέση μου, λέω μη μασήσετε, μην υποταχθείτε, μην παίξετε το παιχνίδι τους. Τώρα είμαι έξω, δυνατός, με κάποιες παραπάνω εμπειρίες, έτοιμος να ριχτώ ξανά στη μάχη με όλο μου το πάθος. Αδέρφια υπομονή, η ώρα πλησιάζει. Ο πόλεμος συνεχίζεται αδιάκοπα».

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος «σύντροφος» είχε πλουσιότατη δράση και πριν από τον Φεβρουάριο του 2011. Είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές, το 2006 και το 2007, για συμμετοχή σε επεισόδια (στο κέντρο των Αθηνών και έξω από το Μον Παρνές) και κατά… διαβολική σύμπτωση είχε αθωωθεί και τις δύο φορές!

Εδώ, λοιπόν, προκύπτει αβίαστα το εξής ερώτημα: πως αναρχικοί που είναι γνωστοί κι έχουν απασχολήσει τις αρχές εμπλέκονται και σε ληστο-τρομοκρατική δράση;

Είναι τόσο ανόητοι κι έχουν πλήρη… άγνοια κινδύνου, ή μήπως ενθαρρύνονται από συγκεκριμένους παρακρατικούς κύκλους, ότι «συνεχίστε, δεν τρέχει τίποτα, ποιος θα σας πιάσει αφού το κράτος είμαστε εμείς; Κι αν ακόμη σας πιάσουν, θα αθωωθείτε»;

Τέλος για την ίδια υπόθεση καταζητείται κι ένας 24χρονος, αγνώστων λοιπών στοιχείων (η προστασία τους πάει σύννεφο…) ο οποίος –σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα- είναι επίσης γνωστός στις αρχές και μάλιστα είχε συλληφθεί επανειλημμένα για συμμετοχή σε επεισόδια στο κέντρο των Αθηνών.
ΠΗΓΗ 

Διαβάστε και:

4 σχόλια:

  1. Ειναι σαν να προσπαθεις να συλλαβεις εβραιομπολσεβικους δολοφονους επι σοβιετικης ενωσεως, δεν υπαρχει περιπτωση να γινει ποτε κατι τετοιο, 10 μηνες για τα ματια του υποκοσμου , και μετα ελευθεροι και "εξαφανισμενοι", οπως ακριβως "ενδιαφερεται το καθεστως για την συμμορια του ιντιμιντια και τις απειλες της τοσο ακριβως εχει σκοπο να βαλει μεσα τα παρακρατικα εγκληματικα αναρχοεβραιομπολσεβικικα τεκνα της.
    Μονον με πολεμο λύνεται πλεον το ζητημα εβραιομπολσεβικισμος -καθεστωτικος μαλιστα, στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 15 μήνες έφαγε μόνο για αντίσταση καταπάτηση των Αρχών για τα υπόλοιπα βλέπουμε...

      Διαγραφή
    2. Ναι το ξερω, ειμαι ομως βεβαιος οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει μεσα για πολυ περισσοτερο απο μερικους μηνες.
      Εδω εισαι και εδω ειμαι , θα το δεις

      Διαγραφή
  2. Οι καλύτεροι υπηρέτες ενός ανθελληνικού κράτους είναι οι αριστεροί ανθελληνίσκοι.

    Όπως λέει και ο Σαράντος Καργάκος: "Οι πατέρες είναι το κράτος και οι γιοι το παρακράτος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών