Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 18, 2012

Νέο παραλήρημα από τον Ψυχάρη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών...Να μας πει που ήταν την περίοδο

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ; Να θυμηθούμε ότι μιλάμε για τον Διευθυντή της ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗΣ εφημερίδας που άλλαξε όνομα μετά την κατοχή καθώς κατά τη συγκεκριμένη περίοδο "έγλειφε" τους Γερμανούς..
Τον πατέρα του βουλευτή του Σαμαρά
τον πρώην διοικητή του Άγιου Όρους
Τον άνθρωπου που συναντούσε μυστικά τον Jeffrey για το ΔΝΤ 
τον διευθυντή της εφημερίδας που η Τρόϊκα θεώρησε ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ του ΠΑΣΟΚ..

διαβάστε τώρα και το λίβελο του κυρ-Σταύρου και αναμένουμε την απάντηση από τη Χρυσή Αυγή:

Στην αρχή ανακοίνωσαν ότι τα βουλευτικά αυτοκίνητα που δικαιούνται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα τα διαθέσουν σε πολύτεκνες οικογένειες. Δηλαδή θα επέλεγαν οι ίδιοι τις πολύτεκνες οικογένειες και θα τους παραχωρούσαν τα πολυτελή αυτοκίνητα όσο χρονικό διάστημα αυτοί ήταν βουλευτές. Ελα όμως ότι κάτι τέτοιο δεν το επέτρεπαν οι κανονισμοί της Βουλής. Αλλωστε με ποια κριτήρια θα ξεχώριζαν ποιες πολύτεκνες οικογένειες χρειάζονταν αυτοκίνητα, τα οποία, σημειωτέον, τα πληρώνουν οι έλληνες φορολογούμενοι; Ετσι, ορισμένοι Χρυσαυγίτες βουλευτές κράτησαν τα βουλευτικά αυτοκίνητά τους για τους εαυτούς τους.
***
Πάντως η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτη το κοινωνικό της έργο και δεν σταμάτησε να μοιράζει τρόφιμα. Αλλά τα μοιράζει μόνο σε έλληνες άνεργους και άστεγους και για την προσφορά της αυτή οι Χρυσαυγίτες δείχνουν ικανοποιημένοι, Κάποιες γκρίνιες που υπάρχουν ανάμεσα στα σκληροπυρηνικά μέλη της ότι αγοράζει τα τρόφιμα αυτά από σουπερμάρκετ που δεν είναι ελληνικά και ότι ετοιμάζεται να αγοράσει και μακαρόνια από τη Βουλγαρία, που είναι και πιο φθηνά, δεν ελέγχονται ως ακριβείς. Αλλωστε οι Χρυσαυγίτες, όπως λένε, είναι προσηλωμένοι σε ό,τι είναι ελληνικό και αυτός είναι και ο λόγος που έχουν κηρύξει πόλεμο ακόμη και στα τουρκικά σίριαλ που κατά κόρον προβάλλονται από την τηλεόραση".
ΤΟ ΒΗΜΑ

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών