Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 29, 2012

Να το βίντεο που ο λαθρο-έποικος από το Πακιστάν καλεί σε πόλεμο εναντίον των Ελλήνων και που ο Ευαγγελάτος υπονόησε ότι "δεν υπάρχει"

Θα βγεις τώρα άραγε "αμερόληπτε" να αναθεωρήσεις και να ζητήσεις την παρέμβαση του εισαγγελέα για αυτό το καθίκι που τολμά να μας απειλεί...; Δείτε και τη συνομίλια τραγέλάφο στην εκπομπή του Ευαγγελάτου... Στο 37:48 ξεκινά το....πανηγύρι

9 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα μπορουσε να απαντησει πολυ καλυτερα,
    Καταρχας ποσοι απο τις ορδες των υπανθρωπων που μαζεύτηκαν στο συνταγμα ηταν νόμιμοι, το εμαθε ο ξεφτιλογγελατος οτι εσπασαν στο ξυλο οποιον βρηκαν μπροστα τους που εμοιαζε με Ελληνα, 3ον το ξερει οτι ειναι αντισυνταγματικο να συγκεντρώνονται δημοσίως μη Ελληνες, ποσο μαλλον παράνομοι εισβολεις.
    Και τελος, θελετε να σας φερουμε το αποσπασμα του βιντεο που μιλαει ο πιθηκας για "πολεμο"?

    Ετσι τις εμαθαν τις μαιμουδες απο το πακισταν οι εβραιομπολσεβικοι ,οτι ντεν υπαργκουν γκρωματα ντρησκειες,τα καταργησαμε αυτα ποτε ρε αποστημα ξεφτιλογγελατε, οταν το αποφασισε ο εβραιομπολσεβικισμος?
    Οσο "ντεν ειμπε ντιποτα γκια Πολεμο" αλλο τοσο , ντεν ιντερπολ, ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΕ.

    Γκωρις , γκρωματα, αλλα με πακιστανικες σημαιες στο συνταγμα οι ορδες των πιθηκων αυτων?

    Ποτε θα παρουμε τα οπλα αναρωτιεμαι, το πρωτο αποστημα που πρεπει να σπασει ειναι το μιντιακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ακριβως θα έκαναν στο Πακισταν οι Πακιστανοι, εαν συγκεντρώνονταν μερικες χιλιαδες χριστιανών στην κεντρικη πλατεια της χωρας τους (αν εχουν) , και εσπαγαν στο ξυλο οποιον πακιστανο εβρισκαν απειλώντας με πολεμο?
    Βασικα τι λεω, εδω σταυρώνουν χριστιανους, και αποκεφαλιζουν μοιχαλίδες.

    Ευαγγελατο, θα το πληρωσεις και εσυ και το καθεστωτος σου σιχαμερο ερπετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AXα ο Ευαγγελατος δεν εχει δει ποτε και δεν ξερει τι ειναι ο γυφτος στη ζωη του με τα τζακουζια του - τι να πουμε τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον εχουν κουρδίσει κανονικότατα τα εβραιομαρξιστικα αποστήματα βλεπω τον χιμπατζη .
    "Ειμαστε εργκατες" σιγα εσυ Πακιστανε πιθηκοεβραιομαρξιστη προλετάριε που ηρθες να πουλήσεις υπανθρωπο εβραιομαρξισμο στην Ελλαδα, ΠΙΘΗΚΑ Ε ΠΙΘΗΚΑ ,κανονικη κατήχηση μιλαμε απο τους κοκκινους εχθρους της ανθρωποτητας, στις ορδες των ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ που εχουν εισβάλει, Ελληνες, ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ, αυτα τα πιθηκια μαζι με τα εβραιομπολσεβικιακα αποστήματα, ειναι που θα κληθούμε να πολεμήσουμε με τα οπλα εντος ολιγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευαγγελάτος , αχιουρές τής νέας τάξης όπως καί οί άλλοι , πού ό ρόλος του είναι νά ...πείσει εμάς τούς Ελληνες τί κακά πού κάνουμε νά αγαπάμε τήν Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ
    Στο νεο βιντεο παραλογισμου ο παρανομος προεδρος με τα ενταλματα της ιντερπολ λεει πως θελει να εχει διπλα του αυτους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΚΑΠΟΤΑΣ - ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Η χειρότερη έκφανση του φασισμού αλλά δεν θα περάσει (2 ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χειροτερη εκφανση του μπολσεβικισμου λεγεται απο πολυ παλια μας εχουν συνηθίσει οι εβραιομπολσεβικοι σε τετοιες πρακτικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ ΟΛΟΙΣ ΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών