Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 25, 2012

Αντιεξουσιαστές ήταν αυτοί που τις "έφαγαν" από τους ισλαμιστές συγκεντρωμένους..Δείτε τα χάλια τους και τι λένε οι ίδιοι..

Η ώρα που θα αρχίσει να πέφτει "μπερντές" σε κάποιους που νομίζουν ότι μπορούν να χειραγωγήσουν φανατικούς ισλαμιστές έφτασε..Το κακό είναι ότι ακόμα δεν το έχουν καταλάβει και κάποιοι απ αυτούς δεν μπορούν να το πιστέψουν...και μιλάνε ακόμα για κοινωνικούς αγώνες και άλλες μπούρδες που δεν ισχύουν στις κοινωνίες των ισλαμοφασιστών...ενώ ξέρουν πως πολλοί από όσους βοηθάνε είναι οι χειρότεροι φασίστες σε παγκόσμιο επίπεδο...και μάλιστα αρκετοί απ αυτούς έχουν και πολύ άσχημο" παρελθόν στις χώρες τους..με βιοπραγίες,βιασμούς και φόνους για φυλετικές και θρησκευτικές διακρίσεις.

Άπειρα τα παραδείγματα..όταν θα φτάσει η ώρα που δεν θα μπορούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και θα ζητάνε την συνδρομή στρατού και αστυνομίας..τότε τι θα πουν όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι που παίζουν με την εθνική ασφάλεια όλων των Ελλήνων?...Συγνώμη λάθος?...Δεν θέλω να σκέφτομαι πια θα είναι η τύχη τους από τους ίδιους τους Έλληνες...

Δείτε τι γράφουν και θα καταλάβετε..






jack the ripper.. eglimatikotita.gr

19 σχόλια:

  1. 1ον πολυ το ευχαριστήθηκα, δευτερον "φασιστικο" πολιτικο συστημα λενε τα πρεζακια του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.


    Θα ερθει η ωρα που θα μετατραπειτε σε λιπασμα βρωμερες κατσαριδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδαν από πρώτο χέρι οι αναρχικοί ανθελληνίσκοι, τι σημαίνει ισλαμισμός! Ωστόσο δε πρόκειται να βάλουν μυαλό. Άλλωστε ούτε ο Μάινας και ο Συσσοβίτης έβαλαν μυαλό μετά από το ξύλο που έφαγαν από τους ισλαμοφασίστες. Συνέχιζαν να τους υποστηρίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθεστωτικα σκατα ειναι αυτοι, ακομα και να μην τους υποστηριζουν στα αληθεια αυτο δηλωνουν για να μην τους φαει το μαυρο χωμα και η ανεργεια απο το εβραιομπολσεβικικο εθνοκτονο καθεστως.

      Παντως πολυ γελοιο υποκειμενο ο Ελληνας που ειχε σώσει τον Μαινα απο τα ζωα της ασιας, αντι να τον αφισει να τον ξεκοιλιάσουν.

      Διαγραφή
    2. "ισλαμοφασιστες" οι συνεργατες εισβολεις των απανταχου εβραιομπολσεβικων?
      Ισλαμοκτηνοι, ισλαμοζωα, ισλαμομπολσεβικοι το δεχομαι, αλλα "ισλαμοφασιστες"? ΕΛΕΟΣ

      Διαγραφή
    3. Είμαι υπερεθνικιστής. Οχι φασιστας. Συνεπώς οι ισλαμοφασίστες είναι το ίδιο πράμα ακριβώς με τα ισλαμοκτήνη και ισλαμόζωα. Και ο Μιχαλολιάκος είπε ότι η ΧΑ δεν έχει καμία σχέση με το φασίσμό αφού ο φασισμός είναι η υπερσυγκέντρωση εξουσιών στο κράτος. Στον εθνικισμό πάνω από όλα είναι η πατρίδα και όχι το κράτος.

      Ας προσέχουμε τι λέμε.

      Διαγραφή
    4. Ναι πρωτον με αυτην την λογικη δεν ειναι και παλι φασιστες οι ισλαμοπιθηκοι
      Και δευτερον "φασσιστες" οι καθεστωτικοι αποκαλουν και εμας τους εθνικοσοσιαλιστες, οποτε οποιος μη συνειδητοποιημενος βλεπει το κειμενο σου συνεχιζει να συσχετίζει οτι εθνικιστικο με το "αρνητικο προσημο" του "φασισμου".

      Ακομα δεν εχεις καταλάβει οτι ολοι οι εθνικιστες ειναι "φασιστες' , εσενα εαν σε αποκαλεσουν φασιστα σε καποια αντιπαραθεση να αρχιζει να ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ και να λες "οχι δεν ειμαι φασιστας" αντι να ανταπαντήσεις οτι , "και εσυ εισαι εβραιομπολσεβικος ρε"

      Να προσεχουμε τι λεμε.

      Διαγραφή
    5. ΌΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥ (ο συσωβιτης ειναι σταρ δεν μπορει να πει και τπτ αλλο) ΤΟ ΑΝΑΡΧΑΚΙ ΝΟΜΙΖΕ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΑΚΙ ΕΜΑΘΑ ΑΣΕ Α Σ Ε .. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΘΑ ΔΟΥΝΕ Π Ο Υ Τ Σ Α ΚΑΛΗ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΜΕ (ΟΙ εθνικιστες) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ!!!!

      Διαγραφή
  3. Δυο παρατηρήσεις έχω να κάνω :

    ΠΡΩΤΟΝ, πολύ το χάρηκα που έφαγαν ξύλο τα αναρχίδια από τους λαθραίους.

    Αυτό θα πει Θεία Δίκη !

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ, πλησιάζει η στιγμή που οι λαθραίοι Ισλαμιστές θα νιώσουν τόσο δυνατοί ώστε να μην χρειάζονται πλέον τους χρήσιμους ηλιθίους "αλληλέγγυους" της αναρχοαριστεράς.

    Άλλωστε οι Ισλαμιστές ούτε καταλαβαίνουν, ούτε πιστεύουν στις ΜΠΟΥΡΔΕΣ των αριστερών περί "ταξικών αγώνων", "διεθνισμού" κλπ κλπ.

    Αυτοί βλέπουν τις αριστερές "συντρόφισες" ως κομμάτια κρέας με τρύπα, και τους αριστερούς "συντρόφους" ως υποψήφιους πισινούς για πήδημα.

    Πολύ σύντομα θα αρχίσουν να γίνονται αυτά, και τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

    Στον επερχόμενο ΦΥΛΕΤΙΚΟ πόλεμο, οι αναρχοαριστεροί απλά θα βρεθούν στη μέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΈΓΙΝΕ Η ΤΡΥΠΑ ΣΟΥΦΡΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ (ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ υπογράφει η γενική γρμματέας... ας πούμε των άπλυτων) ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τον: Ανώνυμος25 Αυγούστου 2012 7:44 μ.μ.

    Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλάμε λανθασμένα μόνο και μόνο επειδή κάποιος μη συνειδητοποιημένος θα μπερδέψει τα γραφόμενα. Αυτό έλειπε να αλλάζουμε τα γραφόμενα μας επειδή κάποιοι άσχετοι θα τα παρανοήσουν.

    Επίσης. Δε νομίζω ότι ο Μιχαλολιάκος επειδή αρνήθηκε το χαρακτηρισμό "φασίστας" σημαίνει ότι κλάφτηκε... Πρόσεχε τι λες. Και μην επαναλαμβάνεσαι. Φασίστας μπορει να είσαι εσύ ανώνυμε. Οχι οποιοσδήποτε Έλληνας εθνικιστής. Οι εθνικιστές πολέμησαν και τους εβραιομπολσεβίκους και τους φασίστες.

    Λοιπόν ανώνυμε. Καλύτερα ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ παρα να μιλάς. Γιατί στη τελική... Δε προσέχεις καθόλου τι λες και εκτίθεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κεραυνοφορε, εισαι απο τους εθνικοφρονες της ΦΑΠΑΣ που για να προσβαλεις τους εβραιομπολσεβικους τους αποκαλείς "φασιστες"
      Α και βλαξ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
      Αντε που "ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ" κιολας , δεξιουλη της σφαλιαρας.

      Διαγραφή
    2. Οι πραγματικοί εθνικιστες δεν πολέμησαν κανεναν φασισμό, ξενη επιβουλή πολέμησαν, οι πραγματικοί εθνικιστες δεν αγωνίστηκαν για τον εθνοκτόνο κοινοβουλευτισμο, ουτε για τους εβραιοσυμμαχους, οι πραγματικοι εθνικιστές, πολεμησαν στα ταγματα ασφαλείας, στην Pulos Verband και στην ΕΣΠΟ.
      Οι αλλοι απλα άγονταν και φέρονταν.
      Ο Φασισμος ειναι ιταλικος, αλλα σαν πολιτικος ορισμός πλεον χρησιμοποιείται κατα βουληση απο τους καθεστωτικούς για την περιγραφή ολων των αντιφρονούντων του διεθνισμου και του πολυφυλετισμου.
      Οποιος "ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ" απο τον ορο Φασιστας, ειναι βλαξ, οποιος αποκαλεί τους εχθρους τους "φασιστες" οντας ελεεινοί εβραιομπολσεβικοι, για να τους προσβαλει, ειναι βλαξ στον ΚΥΒΟ.

      Διαγραφή
    3. Συναγωνιστές σοβαρευτείτε και μην βαυκαλίζεστε μεταξύ σας, πόσο μάλλον να βρίζεστε...
      Τις ταμπέλες για να δείξουν την άγνοια και την ημιμάθειά τους τις βάζουν οι αναρχομπολσεβίκοι.

      Όποιος βάζει πάνω από όλα το ΕΘΝΟΣ και την ΦΥΛΗ και όχι την Πατρίδα, το κράτος και τα ανθρώπινα δικαιώματα έχει θέση στον Αγώνα της Ιδέας, πέρα από ταμπέλες.

      Την θεσμική ονομασία της κρατικής υπόστασης ενός εθνικιστικού κράτους θα τη βρούμε..Προέχει όμως η Νίκη

      Υ.Γ.Προς πασπαρτού
      Η άποψή μου συναγωνιστή είναι ότι θα πρέπει να παίρνεις θέση σε τέτοιες περιπτώσεις ώστε να μην ξεφεύγουν τα πράγματα. Θα σε ακούσουν πιστεύω

      Διαγραφή
  7. Του αλλουνού του κολόζωου που λέει για την Συρία, αφού είναι τόσο αλληλέγγυος με τους ισλαμοιμάμιδες τους σαουδαραβουαχαμπίτες και τους τούρκους ας πάει να πολεμήσει εκεί, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συναγωνιστές, έχει δίκιο ο ανώνυμος 1:29.

    Μην βρίζεστε μεταξύ σας, ΕΛΕΟΣ !

    Εγώ δεν προσβάλλομαι εάν με πουν "φασίστα", χωρίς να αυτοπροσδιορίζομαι ως φασίστας.

    Εγώ είμαι ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ.

    Έχει δίκιο όμως ο ανώνυμος 1:13 σε ένα πράγμα :

    Σήμερα οι καθεστωτικοί εβραιομπολσεβίκοι και φιλελεύθεροι προδότες, αποκαλούν συλλήβδην "φασίστα" τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ δεν είναι εκφυλισμένος διεθνιστής - ή έχει έστω και αμυδρώς Εθνοκεντρική σκέψη.

    Επομένως, φίλε ΚΕΡΑΥΝΟΦΟΡΕ, δεν έχει νόημα το να προσπαθείς να αποδείξεις σ'εμάς και στους εθνοπροδότες διεθνιστές ότι δεν είσαι "φασίστας".

    Αυτοί θα σε αποκαλούν ΦΑΣΙΣΤΑ, μόνο και μόνο επειδή δεν είσαι διεθνιστής και κρατάς μια Ελληνική Σημαία.

    Εγώ λοιπόν - παρόλο που έχω σοβαρές διαφωνίες με τον ιταλικό φασισμό - όταν οι μπολσεβίκοι με αποκαλούν ΦΑΣΙΣΤΑ, τους απαντώ :

    ΝΑΙ ΡΕ, ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ !

    Το καταλάβατε Συναγωνιστές ;;

    ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ !

    Άλλο τώρα εάν μεταξύ μας έχουμε διάφορες τάσεις και διαφωνίες μεταξύ Εθνικιστών, Φασιστών, Εθνικοσοσιαλιστών, Ελληνορθοδόξων κλπ κλπ.

    Προς τα έξω θα είμαστε όλοι ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ !

    Έγινα σαφής ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεξιούλης της σφαλιάρας είσαι και φαίνεσαι ανώνυμε της πλάκας. Μάθε να έχεις επιχειρήματα και όχι να βρίζεις. Τέτοιους σαν και εσένα βλέπουν οι ανθελληνίσκοι και μετά μας λένε αμόρφωτους και άλλες βλακείες. Αν θέλεις να λέγεσαι φασίστας πρόβλημα δικό σου. Μπολσεβικισμός και φασισμός είναι μασωνικά δημιουργήματα. Βλάκας και ηλίθιος είναι όποιος ανήκει και στα δύο. Οποιος δε καταλαβαίνει από επιχειρήματα είναι βλάκας στη τετράκις. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Μεταξάς σε καμία περίπτωση δεν ήταν φασίστας με την ιταλική ένοια του όρου. Ο στρατηγός Αυφαντής κατατάσει το πολίτευμα του Μεταξά σε ξεχωριστή κατηγορία από μόνο του. Ταυτοχρόνως καταφέρεται εναντίον των υπολοιπων πολιτευμάτων συμπεριλαμβανομένου και του φασισμού και του κυνοβουλευτισμού... Ο συγκεκριμένος ανώνυμος έχει εκτεθεί πολλάκις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μασονικο δημιουργημα ο Φασισμος!?
    Οκ καταλαβα, μηπως εισαι και λιγο χριστιανος παλαιο ημερολογιτης κλπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών