Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 07, 2012

Μας δουλεύουν;;; Ανήλικος δηλώνει ο Πακιστανός!! Θα μεταφερθεί στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνας!!!

Άλλη χρονιά γέννησης από αυτή που έχουν υπόψιν τους οι αρχές δίνει τώρα ο ανθυποπίθηκος της Πάρου... Μέχρι σήμερα μιλάγαμε όλοι για 21χρονο Πακιστανό αλλά ο ίδιος ισχυρίστηκε σήμερα ότι είναι γεννημένος το 1993! 

Το ρεπορτάζ τον δίνει δηλαδή ανήλικο, κάτι που έχει υπόψιν της και η υπεράσπιση του, μιά δικηγόρος από την Μύκονο που τον ανέλαβε μάλλον εθελοντικά...
Χωρίς να είναι κανείς δικηγόρος μπορεί να αντιληφθεί τι μπορεί να σημαίνει αυτή η εξέλιξη για το νομικό μέρος της υπόθεσης κι ότι ο δράστης μπορεί να..... είναι ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ και πάλι ελεύθερος...
-------------------------------------
Με ομόφωνη απόφαση θα προφυλακιστεί στις φυλακές Αυλώνα, όπου κρατούνται άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.
Ο Πακιστανός θα μεταφερθεί στον Πειραιά με πλοίο που αναχωρεί από το λιμάνι της Σύρου στις 16:30, συνοδευόμενος από πέντε αστυνομικούς και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του θα βρίσκεται απομονωμένος σε ειδικό χώρο.
Με την άφιξή του στο λιμάνι του Πειραιά θα τον παραλάβει κλούβα του τμήματος Μεταγωγών Πειραιά και θα τον οδηγήσει στο εκεί κτίριο προκειμένου να οδηγηθεί αύριο στις φυλακές.
www.stoxos.gr

2 σχόλια:

  1. Εκτελεση στο παρασιτο εδω και τωρα, μαζι με αυτους που αποδεχονται οποιον ισχυρισμο του σφυριξει του πιθηκου ο καθε εβραιομπολσεβικος που τον εχει αναλαβει κιολας.
    ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΧΙΜΠΑΤΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχισε να δουλευει το τσιπρεικο.Περιμενατε κατι αλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών