Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 31, 2012

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο πρύτανης της χρυσής… λεκάνης!!


Την ιστορία με την ανακαίνιση της… τουαλέτας του Γιάννη Μυλόπουλου, πρυτάνεως του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, που κόστισε μόλις… 30.000 ευρώ (το γράφουμε και ολογράφως: τριάντα χιλιάδες ευρώ, ούτε από… χρυσάφι να ήταν…), σίγουρα την έχετε ακουστά.

Όμως, που ανήκει πολιτικά η «πέτρα του σκανδάλου»; Λοιπόν, ο πρύτανης με τα πανάκριβα γούστα (την ίδια ώρα που ο κοσμάκης πεινάει και η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού…), είναι εκλεκτό στέλεχος του…
επαναστατικού ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα όχι «φρέσκο», αλλά από την εποχή των «ισχνών αγελάδων», του 4,5%.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το Α.Π.Θ. κατηγορήθηκε για σκάνδαλα. Προσφάτως έγινε γνωστό πως με λεφτά του Πανεπιστημίου (δηλ. του πενόμενου ελληνικού λαού) ο πρύτανης και κάποιοι παρατρεχάμενοι πήγαν ταξιδάκι στην Πόλη για το γάμο της γραμματέως του Μυλόπουλου. Επίσης, πως ο αντιπρύτανης του Μυλόπουλου χάρισε (δαπάναις του ΑΠΘ, δηλ. του κοσμάκη) πανάκριβο τηλέφωνο σε δημοφιλή ηθοποιό ενώ παράλληλα ηλεκτρικές συσκευές που είχαν παραγγελθεί για το ΑΠΘ και είχαν πληρωθεί απ’ αυτό (από τα λεφτουδάκια μας), βρέθηκαν στο… σπίτι του (λέτε να τα είχε προς… φύλαξη;)!
Και βέβαια, ουδεμία αντίδραση υπήρξε από τον λαλίστατο (σε άλλες περιπτώσεις…) «αριστερό» και «προοδευτικό» πρύτανη, ούτε από τον πολιτικό φορέα στον οποίο ανήκει. Καταλαβαίνετε τώρα τι θα γίνει με το δημόσιο χρήμα αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ…

http://www.xryshaygh.com/index.php/home

9 σχόλια:

  1. Το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών έδειξε ότι παρά την αύξηση των εθνικιστών η πλειοψηφία του ελληνικού λαού θέλει να αυτοκτονήσει. Το συγκεκριμένο συριζέικο σκάνδαλο δε θα τους ξυπνήσει. Το θέμα είναι ότι θα πάρουν στο λαιμό τους και τους υπόλοιπους (που δε φταίνε σε τίποτα και δεν υποκύπτουν στα τουρκικά σήριαλ και στη μιντιακή ανθελληνική προπαγάνδα παντός είδους).

    Θα πολεμήσουμε όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ αντιθέτως γιατί δεν θέλει να αυτοκτονήσει έβγαλε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά τώρα θα αλλάξουν και οι τελευταίοι καθώς η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται όλο και περισότερο!!

      Διαγραφή
  2. Της χέστρας είναι σωστότερο (αυτοκτονίες υπήρχαν και πριν τα μέτρα δεν ξέρουμε αν είναι για τα μέτρα,για μένα πάντως είναι μαλάκες όσοι αυτοκτονούν - για οποιοδήποτε λόγο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη λέξη "αυτοκτονία" την χρησιμοποίησα μεταφορικά:))

      Διαγραφή
  3. Σίγουρα το ότι ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ότι έχει....σκ@τά στο κεφάλι, οπότε έτσι εξηγείται και η ειδική παραγγελία για χέστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενας λαος, γιατι πλεον εθνος δεν ειμαστε, ενας λαος λοιπον που δινει τετοια ποσοστα σε αυτου του ειδους την μιαρη εβραιοκομμουνιστικη συμμορια, αξιζει να εξαφανιστει , βασικα το μερος το οποιο ψηφισε συριζα πρεπει , οφειλει να εξαφανισθει και να παραδωσει τα σπιτια του σε αλλοφυλους εισβολεις υπανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε έθνος και λαός περήφανος, κοίτα την πλειοψηφία μην κοιτάς την μειονότητα τι κάνει... και στο κάτω κάτω η νεολαία είναι το αύριο και ψηφίζει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Οι ΓΕΡΟΙ ψήφισαν Σιριζα γιατί είναι εντελώς άσχετοι... (κάποιοι πάλι όχι όλοι)

      Διαγραφή
  5. Υπεραισιόδοξη αποψη, δεν νομιζω οτι ολη η νεολαία ψηφίζει χρυση αυγη , ιδιαίτερα δε οι ανεγκεφαλες χαζογκομενες, οι περισσότερες ψηφιζουν αναρχοαριστερα γιατι τα μιντια εχουν καταστήσει σαφες την θηλυκή και παθητική ψυχοσυνθεση τους, οτι νομοτελειακά οτι θεωρούν οι ιδιοι "ακραιο" ειναι ακραιο, και οτι ακραιο ειναι και κακό.
    Γιαυτο , για να κανουν την "διαφορά" ψηφίζουν ΔΗΜΑΡ (για να μην ψηφίσουν τους ....ίδιους, αλλα και τους ακραίους της ΧΑ) ναι είναι αληθεια το εχω ακούσει πολλάκις απο χαζογκομενες τον 24 , 25 ετων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στην Αρχαία Ελλάδα υπήρχαν τα χαμετυπία τι να κάνουμε μειοψηφίες πάντα υπάρχουν...

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών