Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 05, 2012

Οι αριστεροί απαιτούν απολύσεις Εθνικιστών εργατών!!! (Υπάρχουν "καλές" και "κακές" απολύσεις;;;)

Με τις ευλογίες του συστήματος οι (δήθεν πολέμιοι του) αριστεροί έχουν επιβάλει την δική τους δικτατορία. Θέλουν να επαναφέρουν τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, έτσι ώστε αν δεν είσαι "πολιτικά ορθός" να μην μπορείς να βρεις δουλειά ή αν έχεις να σε απολύουν. Το έχω βιώσει κι εγώ αυτό, όταν πέρυσι απαιτούσαν οι δημοκράτες την απόλυση μου και ο υπουργός διέταζε (ο (Σα)Ραγκούσης πρέπει να ήταν...) Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκα. 
Κατά τα άλλα οι αριστεροί υπερασπίζονται τους εργάτες...
Η είδηση που ακολουθεί δείχνει το τι συμβαίνει στην Γερμανία όπου οι εθνικιστές είναι υπό διωγμό από το εβραϊκό καθεστώς που κατέχει την χώρα από το 1945. Την έχει δημοσιεύσει ο αριστερούλης κρατικοδίαιτος Κούλογλου, ο οποίος βάζει και την δική του....πινελιά: 


"Γερμανοί αστυνομικοί μέλη ρατσιστικής οργάνωσης παραμένουν στο Σώμα


Ένα ρατσιστικό σκάνδαλο ξετυλίγεται στη Γερμανία μετά την αποκάλυψη ότι.... δύο αστυνομικοί στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης ήταν μέλη μιας νεοναζιστικής οργάνωσης. Οι δύο άντρες, ωστόσο, συνεχίζουν να εργάζονται ως αστυνομικοί, παρά τις αποκαλύψεις. Ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου επιβεβαίωσε την Τετάρτη τις αναφορές ότι οι δύο αστυνομικοί ήταν μέλη μιας ομάδας με το όνομα «Ευρωπαίοι Λευκοί Ιππότες» της Κου Κλουξ Κλαν (EWK).

Πολλοί Γερμανοί αξιωματούχοι δηλώνουν «έκπληκτοι» από την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση, επισημαίνει το Spiegel On Line. Πώς γίνεται, αναρωτιούνται, «δημόσιοι υπάλληλοι, που ορκίζονται να προστατεύουν το σύνταγμα, να είναι μέλη μιας ρατσιστικής οργάνωσης;». H σχέση των δύο αστυνομικών με την οργάνωση πρωτοαποκαλύφθηκε στη διάρκεια έρευνας για τη δολοφονική νεοναζιστική οργάνωση National Socialist Underground (NSU).

Μεταξύ του 2000 και 2007, η ομάδα κατηγορείται για τις δολοφονίες τουλάχιστον 9 μικροεπιχειρηματίες, κατά κύριο λόγο τουρκικής καταγωγής, καθώς και μία αστυνομικό, την Michèle Kiesewetter. Οι δύο αστυνομικοί που συνδέονται με τους «Ευρωπαίους Λευκούς Ιππότες» τυχαίνει μάλιστα να είναι πρώην συνεργάτες της Kiesewetter.

Οι EWK έδρασαν στη Βάδη-Βυτεμβέργη την περίοδο 2000-2002, με τις τοπικές υπηρεσίες πληροφοριών να μετρούν συνολικά 20 μέλη μετά την αποκάλυψή της, σύμφωνα με την επίσης γερμανική εφημερίδα Die Tageszeitung.

Πέρα από τη δράση της ομάδας αποκαλύφθηκε ότι σε αυτήν εμπλέκονταν και δύο αστυνομικοί. Παρότι και στους δύο επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή, κατάφεραν τελικά να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους.

Ο Sebastian Edathy, μέλος του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, που ηγείται της έρευνας κοινοβουλευτικής επιτροπής για τα εγκλήματα της NSU, χαρακτήρισε την κατάσταση «σκανδαλώδη». «Δημόσιοι υπάλληλοι, που είναι μέλη μιας αναμφισβήτητα αντιδημοκρατικής, εξτρεμιστικής οργάνωσης, πρέπει να καθαιρεθούν από την αστυνομία», τόνισε.

Και ο Hartfrid Wolff, μέλος του Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, που είναι επίσης μέλος της επιτροπής της Bundestag για την υπόθεση, δήλωσε σοκαρισμένος από τις νέες αποκαλύψεις. «Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ», δήλωσε.

Άγνοια επικαλούνται οι αστυνομικοί

Εσωτερικά, οι αστυνομικές αρχές γνώριζαν την υπόθεση από το 2003, όταν βρήκαν αποδείξεις για την προσωρινή συμμετοχή των αστυνομικών στην ομάδα στη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του ηγέτη της EWK. Κατά την πειθαρχική διαδικασία που ακολούθησε τις αποκαλύψεις, οι δύο αστυνομικοί δικαιολόγησαν τη συμμετοχή τους, λέγοντας ότι ήταν μέλη της ομάδας για λίγο καιρό και πως αποχώρησαν μόλις έμαθαν την αλήθεια για αυτήν. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο δήλωσε πως συνειδητοποιείσαι το σκοπό της οργάνωσης όταν ένα μέλος με τατουάζ που απεικόνιζαν τον Αδόλφο Χίτλερ εμφανίστηκε σε μια συνάντηση.

Η συμμετοχή στην EWK αναφέρεται ότι για τον ένα διήρκεσε 6 περίπου μήνες, ενώ ο άλλος υποστήριξε ότι παραιτήθηκε αρκετά νωρίτερα. Οι αστυνομικοί φαίνεται πως έπεισαν τους ανώτερούς τους για την «αφέλειά» τους, αφού τελικά κατάφεραν να παραμείνουν στο σώμα.

Με τις νέες όμως αποκαλύψεις, που συνδέουν την ομάδα με τη δολοφονημένη αστυνομικό Kiesewetter, το παρελθόν τους τίθεται εκ νέου σε αμφισβήτηση. Ο ένας μάλιστα από αυτούς ήταν ανώτερός της στην υπηρεσία. Υπάρχει όμως σύνδεση μεταξύ των δύο ανδρών και της δολοφονίας της Kiesewetter; Υπάρχουν αναφορές σύμφωνα με τις οποίες η NSU είχε πρόσβαση σε εσωτερικές πληροφορίες, ωστόσο αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τις έρευνες, σημειώνει η Die Tageszeitung."
ΕΘΕΛ - Συνάδελφος

1 σχόλιο:

  1. Οτι φτυνει ο εβραιομπολσεβικος, το μετουσιωνει σε πολιτικη πραξη και νομο ο εβραιοκαπιταλιστης.
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΟΛΕΚ ΚΑΙ ΛΟΛΕΚ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΚΟΥ STATUS QUΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών