Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 10, 2012

ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΖΙΓΚΟΛΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ MAKELEIO.GR: "ΓΑΜΩ ΤΟ Μ... ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ". ΠΑΡΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


petros-masouras1
ΑΠΡΟΚΛΗΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ «ΜAKELEIO.GR» ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ 

Με απρόκλητα χυδαίες ύβρεις, απάντησε σε ευγενικό αίτημα του συνεργάτη του "Makeleio.gr" o ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Blue Dolphin, Πέτρος Μασούρας, στο οποίο εργαζόταν ο Πακιστανός-δράκος της Πάρου. Στα πλαίσια της δημοσιογραφικής έρευνας του site , ο συντάκτης ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει εάν μία φωτογραφία που είχε στην διάθεσή του το site, απεικόνιζε τον γνωστό 21χρονο Πακιστανό, τον οποίο είχε στην δούλεψή του ο ξενοδόχος και που προ ημερών επιχείρησε να δολοφονήσει το 15χρονο κορίτσι.

Ο ξενοδόχος, προφανώς επηρεασμένος αρνητικά από... τα συνεχή τηλεφωνήματα που δέχεται από δημοσιογράφους, άρχισε αμέσως να εξαπολύει ύβρεις, του στυλ «Γαμώ τον Πακιστανό σου, μας έχετε τρελάνει. Κόντεψε να πάθει συγκοπή η μάνα μου. Γαμώ το... της μάνας σου»

Ο συνεργάτης μας, αιφνιδιάστηκε, δεχόμενος ύβρεις χωρίς κανένα λόγο!

---Εμένα βρίζετε κύριε; Ρώτησε τον ξενοδόχο, ο οποίος αμέσως τού έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο!!!

makis-vrachiolidis(O συνάδερφος που τόλμησε να ρωτήσει τον ξενοδόχο του φονιά)
Πρωτοφανές!!! Δεν φτάνει που ο ξενοδόχος είχε παρανόμως στην δούλεψή τον παραλίγο δολοφόνο Πακιστανό, βρίζει χυδαία δημοσιογράφο ο οποίος δεν ήθελε παρά μόνο την δουλειά του να κάνει!!! Προσέξτε αντίδραση ανθρώπου: εάν ο ξενοδόχος βρίζει αδιακρίτως τον καθένα επειδή –όπως λέει- κόντεψε να χάσει την μάνα του από τον ...θόρυβο που ξεσήκωσε η όλη ιστορία με τον Πακιστανό, τι πρέπει να κάνουν οι γονείς της δύσμοιρης κοπέλας που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο;

Πάρος. Το νησί της φιλοξενίας και του τουρισμού. Αυτός είναι ο real Ξένιος Ζευς κυριε Δένδια.

Τα υπόλοιπα είναι απομιμήσεις. Κλείστε δωμάτιο στον Μασούρα. Κάποια νέα λέξη της ελληνικής θα μάθετε. Αυτό είναι σίγουρο.

makeleio.gr

4 σχόλια:

  1. Για τη μανούλα του στεναχωρήθηκε για το κορίτσι που βίασε το βάρβαρο ανθρωπόμορφο κτήνος που είχε στη δούλεψή του, δε στεναχωρήθηκε. Αντι να κλαίει από ντροπή και τύψεις, βρίζει κιόλας!!!!!!!!!!!

    Ζούμε στην εποχή του απόλυτου εγωκεντρισμού και ωφελιμισμού. Για αυτό έχει αυτά τα χάλια η Πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαμησι τρικουβερτο και στεγνωμα πανω στα παλιουρια στον ηλιο θελει το μουνοπανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοια στήριξη πού τού παρέχουν !! Ποιοί καί τής υψηλής κοινωνίας πισωγλέντηδες τόν είχαν γκόμενο καί τούς ...κρατάει τώρα κι αυτός ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πέτρος Μασούρας του Βασιλείου αποτελεί συνεργό γιατί αυτός υπόθαλψε τον Πακιστανό βιαστή Αχμέτ Βακάς (ή Κουαγκάζ ή Γκαζάν ή Χαγκάζ). Ο Πέτρος Μασούρας του Βασιλείου, Blue Dolphin Paros ο άντρας της Πάρου… Στο διαδίκτυο αναγράφεται η καταχώρηση των “Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Blue Dolphin”, Νέα Χρυσή Ακτή (Τσαρδάκια) και το e-mail petrosmass@yahoo.com του Πέτρου Μασούρας, γιος του Βασίλη Μασούρας που είναι στη φωτογραφία στη κουζίνα με το αστακό. Η ιστοσελίδα είναι www.parosbluedolphin.com Στην κατηγορία PHOTO GALLERY ή κάτω στη ένδειξη PHOTO θα δείτε φωτογραφίες του Πέτρος Βασιλείου Μασούρας, πάντα κρυμμένος με γυαλιά μαύρα, είναι ο τύπος με το αξύριστο πρόσωπο, μελαχρινός, γενάκι στο πιγούνι, εμπριμέ πουκάμισο και το πούρο που είναι γυρισμένος και δεν φαίνεται ανφάς κατά πρόσωπο στη τελευταία φωτογραφία. Εμφανίζεται περιχαρής (μιας και έχει βρει Πακιστανούς λαθρομετανάστες που τους καλύπτει η τοπική αστυνομία Πάρου, αδήλωτους και τους εκμεταλλεύεται και εισπράττει αδρά) στη ξαπλώστρα της επιχείρησης του πατήρ του, και αυτόαποθεώνεται. Στις φωτογραφίες και ο πατήρ του. Επίσης στη ένδειξη Our Restaurant εμφανίζονται φωτογραφίες με το ίδιο επιτέλους χωρίς τα μαύρα γυαλιά του. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι σε όλες τις φωτογραφίες εμφανίζεται με λευκά ρούχα, το χρώμα της αγνότητας της αθωότητας και επίσης και των… μελλοθάνατων λένε οι Θιβετιανοί !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών