Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 23, 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΟΠΛΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ VIDEO ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

alvanos-patra
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας άνδρας Αλβανικής καταγωγής που φέρεται να σχετίζεται με το επίμαχο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και δείχνει άτομα με καλυμμένα πρόσωπα να πυροβολούν και να πυρπολούν την Ελληνική σημαία
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του....
pelop.gr αυτή την ώρα οδηγείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας, ενώ φέρεται να μην έχει χαρτιά παραμονής στη χώρα και να προέβαλλε αντίσταση κατά της αρχής την ώρα της σύλληψής του.
Ο συλληφθείς παρακρατικός πιάστηκε μετά από τσαυτοποίηση της φωνής του και από πληροφορίες που έφτασαν στο τμήμα Ασφαλείας Καλαβρύτων.
Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο κινητοποιήθηκαν χιλιάδες πολίτες σε όλη την Ελλάδα ιδιαίτερα στις περιοχές όπου υπάρχει ισχυρό αλβανικό στοιχείο.
Τελικά ο εντοπισμός έγινε στα Καλάβρυτα όπου οι Αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το σπίτι που διέμενε. Αυτή την ώρα ο αρχηγός της ομάδας κρατείται στο αστυνομικό Καλαβρύτων όπου και ανακρίνεται. Παράλληλα οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων Αλβανών «οικονομικών μεταναστών» της ομάδας.
Στις έρευνες θα συμμετάσχει και εδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ για να διαπιστωθεί εάν οι Αλβανοί έδρασαν από μόνοι τους ή σε συνεργασία με άλλες ομάδες.
Να σημειωθεί ότι στην ομάδα πιθανόν να συμμετείχε και γυναίκα και είναι αυτή που πραγματοποιεί την βιντεοσκόπιση.
Αυτές είναι οι φωτογραφίες (α΄σελίδα) του Αλβανού επικεφαλής της συμμορίας η οποία με όπλα καλάσνικοφ έστησε το εξοργιστικό βίντεο πολυβολισμού της Ελληνικής Σημαίας βρίζοντας παράλληλα τη χώρα και τους Έλληνες με απειλές περί εκτέλεσης και μάλιστα εντός ελληνικού εδάφους.
Όλες οι φωτογραφίες του «οικονομικού μετανάστη» όπως και όλοι οι υπόλοιποι της ομάδας προέρχονται από την περιοχή των Καλαβρύτων στο Χελμό, και ο Αλβανός δείχνει να έχει ιδιαίτερη τάση στο να φωτογραφίζει τα όμορφα τοπία της χώρας που μισεί, ενώ ταυτόχρονα είναι και λάτρης των μοτοσυκλετών.
Μάλιστα και βάση της φωτογραφίας στο ελικόπτερο με στοιχεία νηολογίου 5Β-KCA ο συγκεκριμένος «οικονομικός μετανάστης» φαίνεται ότι για καιρό δούλευε στη βίλα επιχειρηματία που διατηρεί στα Καλάβρυτα και μάλιστα διαθέτει και ιδιωτικό ελικόπτερο. Τώρα εάν δούλευε ανασφάλιστος ή όχι θα σας γελάσουμε.
defencenet.gr

7 σχόλια:

  1. Εκτελεση στο παρασιτο.
    Σιγουρα θα εχει διασυνδέσεις και με εβραιομπολσεβικικες συμμμοριες εντος της Ελλαδος.
    Φυσικα δεν προκειται να παθει τιποτα, ουτε ΚΑΝ να απελαθει, ειναι γνωστα αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. FOTOGRAFIZOYN THN XWRA POY MISOYN - TRWNE ELLINIKA PROIONTA APO TIN XWRA POU MISOYN - AKOYNE ELLINIKA TRAGOYDIA APO TIN XwRA POY MISOYN - F T A N E I P I A APELASI SE ola AYTA TA TERATOEIDH GYFTO M O R F O M A T A TIS KOINWNIAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ή την στενή στα σίγουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η καλύτερη ποινή θα ήταν να τον παραδώσουν σε μένα και στους συναγωνιστές μου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για να τον...περιποιηθούμε.

    Δυστυχώς στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ δεν θα πάθει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έλα ρε τον πιάσανε!; γαμώ.
    Καλά τα έλεγε ένα τυπάκι εχτές στο ολυμπία οτι τον ξέρανε και ακόμα έγραψε και για τα καλάβρυτα και για τα μηχανάκια.
    Ευτυχώς υπάρχουν έστω και λίγοι που ακόμα πονάνε τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δωστε τον σε μενα και τουσ συναγωνιστεσ μου...ξερουμε τι θα κανουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών