Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 13, 2012

Ξέρει να διαλέγει το κατεστημένο τους ανθρώπους που θα γίνουν "πρότυπα"...Ο Κίτσος της Vodafone διεθνιστής, λαθρομεταναστολάγνος και φυσικά ΑΝΤΙ-Χρυσαυγίτης..

Ο ίδιος άνθρωπος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ο παππούς του ήταν "αντάρτης" και αριστερός και πολύ περήφανος για τη δράση του...
διαβάστε τώρα και το παραλήρημά του για τους λαθρο-εποίκους και τους "κακούς" χρυσαυγίτες!

Πρόσφατα μετακόμισε από του Ψυρρή στο Βοτανικό: «Είχε υποβαθμιστεί πολύ η περιοχή. Δεν με τρόμαζαν οι μετανάστες, είναι ακίνδυνοι. Δεν είναι οι μετανάστες εγκληματίες, οι φτωχοί είναι».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» τόνισε:


«Οι φτωχοί γιατί φτάνουν στην εξαθλίωση και φτιάχνουν μαφίες. Οι ληστές με τα καλάσνικοφ είναι κυρίως Έλληνες. Ο μύθος περί μεταναστευτικής εγκληματικότητας υπάρχει μόνο σε κάποια σημεία του κέντρου της πόλης, τα οποία έχουν γκετοποιηθεί, δεν υπάρχει γενικά. Στην παλιά μου γειτονιά, στου Ρέντη, υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι, Πακιστανοί, διάφοροι μετανάστες. Βοηθούν ενίοτε τη μάνα μου, που μένει εκει, είναι ακίνδυνοι. Βγήκανε κάτι μάγκες, μία αληταρία χρυσαυγίτικη, κάτι χαμένα κορμιά και τους παίρνουν στο κυνήγι. Ποιοι είναι λοιπόν οι εγκληματίες; Αυτοί που σηκώνουν το δάχτυλο, όχι αυτοί που νομίζουν»

4 σχόλια:

  1. Αντε ρε ξεφτιλισμενε καθεστωτικε εβραιομπολσεβικε, οι ληστες ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ(ελληνικοτατα οπλα) οι οποιοι πιάστηκαν και ηταν Αλβανοι, τελικα ειναι "Ελληνες" και τις 70 και πλεον δολοφονιες που εχουμε απο την αρχη του χρονου , απο εισβολεις υπανθρωπους , ειναι και αυτες "Ελληνικες"
    Σε μια χωρα 10 εκατομμυριων , που εχει ηδη 3 εκατομμυρια εισβολεις, αυτο το πιθηκοειδες ομιλει εναντιον ελληνων υπερ υπανθρωπων εισβολεων μονον και μονον για να μην χασει την θεση του στην καθεσωτικη TV?
    Οταν το εθνος αντιμετωπίζει αμεσο κινδυνο εξαφανισης, οταν καθημερινα εχουμε νεκρους απο τις ορδες της Ασιας και της Αφρικης, αυτες οι "θεσεις' ειναι εγκλημα, και μια εθνικη κυβερνηση οφείλει να της τιμωρεί με εκτελεση , η εξορία , κατα προτίμηση στο Πακισταν, που το συμπαθεί τοσο.
    Ο εβραιομπολσεβικισμος δεν ειναι αποψη , ιδιως ο καθεστωτικος, ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτού τού τύπου Ανθρώπους-τσανάκια προωθεί ή Εβραιομασσονία καί τούς παρουσιάζει ....ώς πρότυπα (τρομάρα τους). Καί βέβαια όλων αυτών ή αφετηρία είναι ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ !! Αν αυτό λέει κάτι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειπαμε , κιτσιους ντιπ για ντιπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου ρε Κίτσο με τον παππού σου τον ΕΑΜΟβούλγαρο !

    Τελικά φαίνεται ότι ο εβραιομπολσεβικισμός είναι κληρονομική ασθένεια, και οι αριστεροί έχουν εξελιχθεί σε ξεχωριστό βιολογικό είδος.

    Δεν είναι Έλληνες, αλλά απλώς ελληνόφωνοι - κι αυτό μόνο και μόνο επειδή έτυχε να γεννηθούν στην Ελλάδα.

    Φαίνεται ότι ο εγκεφαλικός εκφυλισμός και η βλάβη των εγκεφαλικών κυττάρων που προκαλεί ο μαρξιστικός τρόπος σκέψης, μεταδίδονται και κληρονομικά.

    Υπάρχει λοιπόν το παρσιτικό είδος του "χόμο προοδεύτικους ελληνόφωνους", που απαιτεί δραστικό χειρισμό :

    ΕΞΟΝΤΩΣΗ, πριν εξαπλωθεί ως καρκίνωμα και σκοτώσει το Έθνος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών