Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2012

Νέα σφαγή Τούρκων στρατιωτών από το ΡΚΚ - Έκρηξη με 7 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες!!

Τουλάχιστον 7 άτομα των τουρκικών αρχών ασφαλείας σκοτώθηκαν ύστερα από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στην ανατολική επαρχία Tunceli.

Η ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που περνούσε θωρακισμένο στρατιωτικό όχημα σε δρόμο στην ομώνυμη πρωτεύουσα της επαρχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ....καπνός από την έκρηξη φαινόταν από τα περισσότερα μέρη της πόλης, καθώς τόσο το θωρακισμένο όχημα όσο και ένα αυτοκίνητο που έτυχε να βρίσκεται κοντά τυλίχθηκαν στις φλόγες, ενώ ο θόρυβος από την έκρηξη ακούστηκε σε μεγάλη απόσταση.
Μονάδες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής οι οποίες έσπευσαν στο σημείο της έκρηξης ήρθαν σε επαφή με μαχητές που όπως πιστεύεται ανήκαν στο κουρδικό εργατικό κόμμα του ΡΚΚ με αποτέλεσμα να επακολουθήσει μάχη και ένας εξ αυτών να σκοτωθεί, από την ανταλλαγή των πυρών, ενώ παραμένει άγνωστο εάν οι υπόλοιποι κατάφεραν να διαφύγουν ή όχι.
Ο αριθμός των τραυματιών είναι ακόμη αδιευκρίνιστος, αλλά οι πληροφορίες μιλούν για δεκάδες και όλοι μεταφέρθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο.
Η κατάσταση στην Ανατολική Τουρκία κινδυνεύει να ξεφύγει εκτός κάθε ελέγχου για την κυβέρνηση Ερντογάν. Η υιοθέτηση μορφής αντάρτικού τύπου Αφγανιστάν και Ιράκ, από τους μαχητές του ΡΚΚ – αντάρτικο το οποίο έχει «γονατίσει» κυριολεκτικά τις αμερικανικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν- έχει οδηγήσει στην απώλεια τουλάχιστον μισού τάγματος Τούρκων στρατιωτών από τις αρχές του έτους.
Συνολικά 113 Τούρκοι στρατιωτικοί έχουν σκοτωθεί στις μάχες με τους μαχητές του PKK από τον Ιανουάριο του 2013 ενώ οι τραυματίες είναι εκατοντάδες. Επιπλέον αυτό που προκαλεί πονοκέφαλο στους Τούρκους επιτελείς είναι η συχνότητα των επιθέσεων σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές της Αν. Τουρκίας ακόμα και σε περιοχές 250 χλμ από τα σύνορα από το Ιράκ όπου το PKK διατηρεί τις κύριες βάσεις του.
Δείτε το βίντεο λίγα λεπτά μετά τη φονική έκρηξη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Άντε την κάτσαμε πάλι Ελληνάρες μου - αρνάκι ψητό απ΄τα βλάχικα στο κορωπί απόψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών