Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 06, 2012

Στο προτεκτοράτο Ελλάδα έγινε και αυτό...Φωτογραφήκε νεαρή με την Ελληνική Σημαία στην Ακρόπολη και οι υπεύθυνοι την...συνέλαβαν!

Ο λόγος που συνέλαβαν την κοπέλα
(Να πούμε μόνο στους ηλίθιους γραικύλους που "φρουρούν" την Ακρόπολη, κάθε πρωΐ συνοδεία αξιωματικού, άγημα του ελληνικού στρατού, κάνει έπαρση σημαίας..Θα πάτε να τους πείτε πως είναι "ευρωπαϊκή κληρονομιά";! 
Η φωτογραφία ΕΔΩ

Νεαρή κανοντας βολτα στον ιερο βραχο της Ακροπολης θελησε να βγαλει την Ελληνικη σημαια που ειχε μαζι της και να βγει μια φωτογραφια.
το αποτελεσμα??
Οι υπαλληλοι της Ακροπολης να της απαγορευσουν να φωτογραφηθει και να της πουνε οτι εινα
ι νομος η απαγόρευση, φυσικα ζητησε να δει ποιος νομος το λεει και ποιο ΦΕΚ αλλα οπως καταλαβαίνετε δεν υπηρχε περιπτωση να υπαρχει κατι τετοιο.


Τους ρωτησε ποιος ειναι αυτος που..... θα μας απαγορευσει να βγαλουμε μια φωτογραφια με την Ελληνικη σημαια στην πολιτιστικη μας κληρονομια αλλα αυτοι να λενε τα δικα τους.


Επισης της εδειξαν μια ταμπελα που εγραφε οτι ο παρθενωνας ειναι Ευρωπαικη κληρονομια...Ακουσον ακουσον....


Βέβαια όταν πρόκειται για μαρξιστικές-μπολσεβίκους-σταλινοφρουρούς τότε η Ακρόπολη γίνεται "σύμβολο αντίστασης" και επιτρέπεται η ανάρτηση σημαιών...

 

7 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΆ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ?

    ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΕ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΡΕΛΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΣΣΔ?

    ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΟΝΊΣΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ , ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάρετε στο Υπουργείο Πολιτισμού..
    Στην Ακρόπολη δεν έχει νόημα
    εγώ το έκανα ήδη και η απάντηση ήταν πως "Δεν γνωρίζουμε το περιστατικό..θα το κοιτάξουμε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ίδιες απαγορεύσεις ισχύουν καί γιά τούς αναρχομαρξιστές μέ τά σφυροδρέπανα;Μάλλον όχι,εκεί καθόμαστε σούζα μή τυχόν θιχθεί η ιερή αγελάς τού ψευτορωμαιικου.Έ ρέ ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ πού σάς χρειάζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kata poso einai eustathhs h eidhsh paizei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι υπάλληλοι της ακρόπολης είναι κάτω τι δουλειά έχουν επάνω, είναι όντως αληθινό γιατί αν είναι διεκδικεί θέση στο βιβλίο Γκίνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΆΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΧΩ ΒΓΆΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ? ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ 2 ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΟΥΗΔΟΥΣ - ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών