Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 03, 2012

Ακόμα μία κατά φαντασία «ρατσιστική» επίθεση αποδεικνύει το μέγεθος της παραπληροφόρησης

Στις αρχές Αυγούστου άγνωστοι είχαν επιτεθεί και τραυματίσει με μαχαίρι Ινδούς εργάτες ενώ εκείνοι περίμεναν το λεωφορείο για να μεταβούν στην εργασία τους. Τότε τα ΜΜΕ είχαν αναφερθεί σε ρατσιστική επίθεση επιδιώκοντας να ενοχοποιήσουν περεταίρω τον ήδη ταλαιπωρημένο ελληνικό λαό.
Τελικά  σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες είναι πέντε νεαροί από το Ρέθυμνο ηλικίας 15 με 19 ετών. Ο νεαρός που τραυμάτισε τους Ινδούς με μαχαίρι ομολόγησε ότι τραυμάτισε τους αλλοδαπούς διότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.   
Όπως υποστήριξε ο νεαρός ένας.....
από τους μετανάστες παρεμπόδισε σκοπίμως με την παρουσία του τη διέλευση του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο ίδιος και η παρέα του, και έτσι ακολούθησε η συμπλοκή. Ο θύτης ξεκαθάρισε ότι δεν διακατέχεται από ρατσισμό έναντι των Ινδών αλλά ότι έπραξε οφείλεται στο υπερβολικό αλκοόλ που είχε καταναλώσει. 
Δυστυχώς όμως για την Ελλάδα τα ΜΜΕ κατάφεραν να περάσουν στην κοινή γνώμη το συγκεκριμένο περιστατικό ως ρατσιστική επίθεση, γεγονός το οποίο αναπαράχθηκε και από ξένα ΜΜΕ με συνέπεια την δημιουργία μίας αρνητικής εικόνας για την χώρα την στιγμή που ολόκληρος ο ελληνικός λαός πλην μερικών πλουσίων και ΜΚΟ αγωνίζεται για να επιβιώσει.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών