Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2012

Διαδικτυακή συνέντευξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Κούζιλου:"Ο Εθνικισμός είναι τρόπος ζωής"

Πως έγινε η πρώτη σας επαφή με τις ιδέες;
Την περίοδο των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία βρέθηκα στο μπλοκ της Χρυσής Αυγής και φώναζα και εγώ «αίμα τιμή Χρυσή Αυγή». Το 1996 κατά την κηδεία του Παναγιώτη Βλαχάκου ξαναβρέθηκα με μέλη της Χρυσής Αυγής. Το 1997 ένας πολύ καλός μου φίλος, ο οποίος ήταν μέλος, μου είπε πού ήταν τα γραφεία του Πειραιά και έτσι πέρασα το κατώφλι του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος.


Ποια πρέπει να είναι η στάση ενός συνειδητού Εθνικιστή στην σημερινή ζοφερή πραγματικότητα;
Ο συνειδητός Εθνικιστής θα πρέπει να ζει με τις ηθικές, πνευματικές και ψυχικές αξίες της φυλής μας. Ο λαϊκός Εθνικισμός είναι τρόπος ζωής, όπου μέσα από την καθημερινότητα ο καθένας μας δείχνει το δρόμο της αρετής. Θα πρέπει να σέβεται και να τιμά την παράδοση.

Τελικά είναι εύκολη η διαδικασία η παρουσία ενός Εθνικιστή βουλευτή μέσα στα έδρανα της βουλής;

Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο χρυσαυγιτης κινείται με την κοσμοθεωρία ‘σκέψη-απόφαση-δραση’. Εντος του κοινοβουλίου όλα κινούνται με ρυθμούς χελώνας, με ψεύτικα χαμόγελα, με δήθεν ευγένεια.
Σας κατηγορούν πολλοί ότι η κόντρα σας με τη δεξιά παράταξη είναι στημένη, ότι παίζετε απλά ένα παιχνίδι…. Τι απαντάτε πάνω σε αυτό;
Για ποια δεξιά μιλάμε; Όλοι έχουν μεταλλαχτεί σε διεθνιστές, υποχείριο τον διεθνών τοκογλύφων. Είμαστε εμείς και αυτοί, το σάπιο παλαιοκομματικό τους κατεστημένο και οι Έλληνες Εθνικιστές. Όποιος είναι εναντίον του Έθνους είναι εχθρός μας!
Δεδομένου ότι η μνημονιακή κυβέρνηση μειώνει δραστικά την ισχύ του στρατού μας, τι προτίθεται να κάνει το κίνημα για να το αντιμετωπίσει αυτό;
Διαβάστε και την υπόλοιπη συνέντευξη στο ELNEWS

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών