Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2012

Ο Σιωνισμός ΔΕΝ σταματά:Νέος διωγμός των Χριστιανών στην Ε.Ε.: Ο εργοδότης θα επιτρέπεται να απολύει τους χριστιανούς-εργαζομένους αν...φοράνε Σταυρό..

Την απόφαση πήρε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των "ανθρώπινων δικαιωμάτων" (εκτός Χριστιανών φυσικά...)

 Η Ευρώπη αρχίζει να δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, δηλαδή την επιθυμία ισοπέδωσης του χριστιανισμού. Στις 4/9/2012 το ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων "Δικαιωμάτων", απεφάνθη σχετικά με το αν ένας εργοδότης έχει το "δικαίωμα" να καταπατά το επίσης ανθρώπινο δικαίωμα του χριστιανού υπαλλήλου του, να έχει κρεμασμένο στον λαιμό του τον Τίμιο Σταυρό. Με βάση λοιπόν την ευρωσιωνιστική αντίληψη για το τί σημαίνει "ανθρώπινο δικαίωμα", το προαναφερθέν δικαστήριο αποφάσισε ότι ο εργοδότης έχει κάθε δικαίωμα να απολύσει τον υπάλληλο που θα επιμείνει να "προκαλεί τους πελάτες" φορώντας το ιερό σύμβολο του Τιμίου Σταυρού.


Η παραπάνω απόφαση ήταν η....
κατάληξη της προσφυγής τεσσάρων Βρετανών πολιτών οι οποίοι είχαν απολυθεί απο τις εργασίες τους επειδή τόλμησαν να έχουν κρεμασμένο στο λαιμό τους τον Τίμιο Σταυρό (μία εξ αυτών των πολιτών εργαζόταν στις βρετανικές αερογραμμές).
Αν λοιπόν αυτό το δικαστήριο λειτουργούσε έστω και με βάση τους δικούς τους ευρωνόμους και συνθήκες τότε δεν θα είχε μπεί στην διαδικασία να ερμηνεύσει με αντιχριστιανικό τρόπο τα άρθρα 9 και 14 της σύμβασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, λέγοντας με απαράδεκτο νομικά τρόπο ότι:
 "Η Σύμβαση προστατεύει τα δικαιώματα των ατόμων να εκδηλώνουν τη θρησκεία τους εκτός της επαγγελματικής τους σφαίρας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι στο πλαίσιο της εργασίας του ένα άτομο μπορεί να επιμείνει στο να είναι σε θέση να εκδηλώνει τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις με οποιοδήποτε τρόπο θέλει". Είναι ηλίου φαεινότερον πως αυτό το σκεπτικό της απόφασης, είναι καθαρά ευθυγραμμισμένο στην ταλμουδικής έμπνευσης μασονική αντίληψη περί θρησκευτικών δικαιωμάτων και φυσικά στα δόγματα της Νέας Εποχής. Ακόμα και αν κάποιος είναι άθεος και ως εκ τούτου η απόφαση αυτή του είναι παντελώς αδιάφορη, μπορεί να διακρίνει το προφανές, ότι δηλαδή το δικαστήριο αυτό πρέπει σύντομα να αλλάξει ονομασία και να μετονομασθεί σε "δικαστήριο εργοδοτικών - σιωνιστικών δικαιωμάτων".
Λετε τα παρατηρητήρια,οι ΜΚΟ κλπ "ευαίσθητοι" να βγάλουν ανακοίνωση που θα καταδικάζουν την απόφαση;(προφανώς και είναι ρητορικό το ερώτημα)

Και κάποιες άλλες αφελείς ερωτήσεις...

Γιατί  άραγε δεν απαγορεύεται το κιπά..;
Γιατί άραγε δεν απαγορεύεται το τσαντόρ;
Γιατί άραγε δεν απαγορεύεται η μουσουλμανική ενδυμασία..;

 Αλλά είπαμε..."Δικαιώματα" υπάρχουν για όλους πλην Χριστιανών..ακόμη και αν αποτελούν το 90% του πληθυσμού της Ευρώπης!!!!!
με πληροφορίες από την Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη

1 σχόλιο:

  1. Τα ανεξάρτητα κράτη δεν πρέπει να δέχονται την ύπαρξη « διεθνών δικαστηρίων» με αρμοδιότητα να τιμωρούν πολίτες τους. Επίσης τα κράτη πρἐπει να απαγορεύουν την προσφυγή των πολιτών τους σε αυτούς τους « υπερεθνικούς» νεοταξικούς σχηματισμούς, διότι έτσι αποδέχονται την κατάλυση της κυριαρχίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών