Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 15, 2012

Ήταν δυνατόν να λείπει ο Καμίνης από την προπαγάνδα περί "νομιμότητας της Χρυσής Αυγής"

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο δήμαχρος της Αθήνας, Καμίνης και η συζήτηση με τις ερωτήσεις περιστράφηκαν γύρω από τη δράση της Χρυσής Αυγής..
Όπως ήταν αναμενόμενο(από κάθε "δημοκράτη") ο Καμίνης μίλησε για άνομες πράξεις, που γίνονται σε βάρος της πολιτείας και των Ελλήνων πολιτών από τη Χρυσή Αυγή, ενώ άφησε να εννοηθεί πως ενδεχομένως να κινηθεί ο ίδιος και ο δήμος νομικά εναντίον της...
Ο λόγος..;

Αερολογίες και αοριστίες...
Έξαλλος φάνηκε επίσης ο Καμίνης όταν ρωτηθήκε για το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής απαντώντας...
«Πρόκειται για οργάνωση που, σε όλες τις εκδηλώσεις της, δείχνει ότι δρα εναντίον της δημοκρατίας»
Τρικυμία εν κρανίω για τον δήμαρχο των λαθρομετανάστών...

και.....
"κολλητό" του Κουβέλη και στέλεχος τη ΔΗΜΑΡ

Δεν πειράζει ΞΥΔΑΚΙ

5 σχόλια:

  1. Να ερωτηθεί ο "νόμιμος", αν πιστεύει στην έννοια του έθνους, και στη διατήρηση της κυριαρχίας των εθνικών κρατών, όπως επιτασσει το σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρεσει παντως που οι καθεστωτικοι βακιλοι ταυτιζουν το εβραιοδημοκρατικο τους καθεστως με τους Πακιστανους και Μπαγκλαντεζιανους εισβολεις..!χαχαχα
    "Δρα κατα της δημοκρατιας" για!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μισο μισο το εχουμε παραξηλώσει με το σύνταγμα και τους νομους και τα λοιπα χαρτιά του ανδρεικελοειδους καθεστώτος, δηλαδη εαν το συνταγμα δεν ΕΠΙΤΑΣΣΕ την διατήρηση του εθνους εμεις θα το δεχόμασταν, δηλαδή οταν ειναι αντισυνταγματικές οι αντι συγκεντρώσεις βλέπετε κανεναν καθεστωτικο να ενδιαφέρεται?
    Δεν μπορεί η Χρυση Αυγη σε συνεντεύξεις περι νομιμότητος να αναφέρει τα ΔΕΚΑΔΕΣ παραδείγματα ανυπακοής στους ιδιους του τους νόμους απο το καθεστως οταν δεν το συμφέρουν?

    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πολλές χωρες της Ευρωπης πλεον απαγορεύεται η φυλετική συνείδηση και ο εθνικισμος, οι διεθνείς συμβάσεις του ΟΗΕ (οργανισμος ηνωμένων ΕΒΡΑΙΩΝ) , πλεον απαγορεύουν τον εθνικο προστατευτισμό,αποδίδουν ιδια δικαιώματα σε νομικό επίπεδο εαν όχι ανώτερα σε εισβολείς σε σχεση με τους γηγενείς συναποτελουντες κατοίκους ενος έθνους, και γενικώς οι ύπατες αρμοστείες , οι ΜΚΟ, και ιδίως τα Μιντια θετουν εκτος ηθικής και πολιτικής νομιμοποίησης την εθνοφυλετικη συνείδηση, και πλεον εχουν κινηθεί δραστικά και στο νομικο επίπεδο της απονομιμοποιησεως του εθνοφυλετισμου.

      Διαγραφή
    2. ΨΟΦΑΤΕ ΚΑΜΙΝΙΔΕΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΙΔΕΣ.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών