Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 02, 2012

Απίστευτο και όμως ΑΝΘ-Ελληνικό..Με επιχορήγηση του κράτους η βεβήλωση από το ερπετό Κιτσοπούλου του ήρωα Αθανάσιου Διάκου

Απτόητη συνεχίζει τις απαράδεκτες παραστάσεις της η Λένα Κιτσοπούλου προκαλώντας για ακόμη μια φορά την οργή των θεατών, που έμειναν κυριολεκτικά έκπληκτοι με όσα είδαν και άκουσαν!

Όργη, λοιπόν, και στη Λαμία για την παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου με τίτλο "Αθανάσιος Διάκος - Η επιστροφή", που παρουσιάζει τον ήρωα της επανάστασης ως ένα ζηλιάρη σύζυγο που σκοτώνει την έγκυο γυναίκα του όταν αυτή τον απατά με έναν Κούρδο παράνομο μετανάστη...

Σχεδόν 200 χρόνια από.... το μαρτυρικό του θάνατο στην Αλαμάνα, ο Αθανάσιος Διάκος "επιστρέφει" με την παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου και προκαλεί θυελλώδεις αντιδράσεις για τον τρόπο που παρουσιάζει τον ήρωα της Επανάστασης.
Το έργο επιχορηγήθηκε με 41 χιλιάδες ευρώ από το Φεστιβάλ Αθηνών και παρουσιάστηκε πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο στο πλαίσιο του φετινού προγράμματος εκδηλώσεων στο Θέατρο Πειραιώς 260 για δύο παραστάσεις.
Σύμφωνα με το σενάριο ο Αθανάσιος Διάκος επιστρέφει στην Αθήνα του 2012 μαζί με την γυναίκα του την Κρουστάλλω. Δουλεύει σε μια ψησταριά στου Ψυρρή, σουβλίζει όλη μέρα αρνιά και κοτόπουλα και έχει ως υπαλλήλους ντελιβεράδες... Κούρδους Λαθρομετανάστες. Επειδή η Κρουστάλλω είναι όμορφη, ο Αθανάσιος Διάκος την ζηλεύει και με κάθε ευκαιρία την ξυλοφορτώνει όταν γυρίζει σπίτι. Η Κρουστάλλω για να τον εκδικηθεί, τον απατά στην συζυγική κλίνη με τον Κούρδο λαθρομετανάστη παραγιό του, ο... κερατάς Διάκος κάποτε το μαθαίνει και την σφάζει με τα ίδια του τα χέρια!
Την παράσταση σύμφωνα με το LamiaReport.gr καταδίκασε και το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων στην πρόσφατη συνεδρίασή του, μετά από εισήγηση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Σαγιά, ο οποίος έφερε το θέμα προς συζήτηση εκτός ημερησίας διάταξης.
Τον περασμένο Ιούνιο με απόφαση της γενικής γραμματέως του υπουργείου Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη η επίμαχη παράσταση συμπεριελήφθη στις 9 θεατρικές παραστάσεις που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ (δημοσία δαπάνη). Στην προγραμματική σύμβαση αναφέρεται πως: "Οι παραστασεις βιντεοσκοπούνται για εκπαιδευτικούς λόγους" ενώ τόσο στην αφίσα όσο και στο πρόγραμμα αναφέρεται πως "η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους".
makeleio

10 σχόλια:

  1. Εγω λεω να κανουμε και εμεις μια παρασταση που να δειχνει τις γυναικες του Σταλιν του Μαρξ και του Λενιν να πηγαινουν με εθνικιστες, και αυτοι να πεφτουν σε βαθια καταθληψη και να το γυριζουν στον εβραιομπολσεβικισμο.

    Εχει και ο καθεστωτικος εβραιομπολσεβικισμος τα ορια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ προτείνω να μαζευτούμε καμιά εκατοστή Εθνικιστές και να πάμε στην "παράσταση" να τα κάνουμε γυαλιά-καρφιά.

    Να καταλάβουν οι ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ εβραιομπολσεβίκοι ότι η ανοχή μας ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ,ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατ'αρχήν πρέπει να μάθουμε πού και πότε δίνει την "παράσταση" αυτή η καριόλα.

    Όταν το μάθουμε, θα το διαδώσουμε μέσω των blogs και του facebook.

    Νομίζω ότι ο πιο κατάλληλος να το οργανώσει είναι ο Ηλίας Παναγιώταρος, όπως στο σκηνικό με το λεξικό των Σκοπιανών.

    Να στείλουμε στο facebook του Ηλία το αίτημα για να γίνει η επιχείρηση.

    Τι λες κι εσύ φίλε διαχειριστή ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συναγωνιστή το αίτημά σου θα διαβιβαστεί παρ'αυτα σήμερα στον Ηλία..
      Θα σε ενημερώσω στο mail σου για το τι τελικά θα κανονίσουμε

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  5. Δυναμικη παρεμβαση εδω και τωρα και στο ανθελληνα κυριακου εκει στο ΑΝΤ1που εχουν ξεφυγει με τα γυφτοτουρκοσιριαλ.Τερμα πια. Ελαιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:18 μ.μ.

    ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ? ΚΑΙ ΠΟΤΕ? ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως καταλαβαίνεις σε καμια περίπτωση δεν θα διατυπνανίσουμε μια τέτοια πράξη ώστε να δώσουμε τροφή στους προπαγανδιστές και τους γραικύλους, για αυτό και δεν θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση.
      Ωστόσο στο mail του blog ένα απλό μήνυμα επιβεβαιώσης και θέλησης για να βρεθεί κάποιος όταν και αν κανονιστεί μια..."πολιτιστική παρουσία", είναι αρκετή για να ενημερωθεί έγκαιρα για το που και πότε θα κάνουμε την εξόρμηση

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  7. ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΡΩΑ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ.Α ΡΕ ΔΙΑΚΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕΣ?
    κΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΌΣ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΥΣΕ ΒΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αλλο σεναριο
    αυτη η σκροφα γυρίζει πίσω στο 21 είναι χανουμάκι ενόσ πασα ,τον σκοτώνει ο Αθανάσιος Διακος στη μαχη αυτη την πιανει η αγαμησιά ξαναγυρίζει στην εποχή μας και κάνει την μαλακία της ταινία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών