Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 22, 2012

Πιθανή εκπομπή της Χρυσής Αυγής στην τηλεόραση

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα κανάλια με τα οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις το Εθνικιστικό Κίνημα είναι το Extra3 το Kontra και το Blue Sky

Σε διαπραγματεύσεις με ιδιοκτήτες καναλιών βρίσκεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Συζητάει την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην τηλεόραση.

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, έχει εκφράσει την επιθυμία να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με τον εκπρόσωπο του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο Ν. Μιχαλολιάκος εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Θέλουμε να....

συνομιλούμε καθημερινά με τον κόσμο. Να μας ακούνε και να τους ακούμε. Η εκπομπή θα έχει ως στόχο να σπάσει η συνομωσία της σιωπής που έχει επιβληθεί από τους διαπλεκόμενους καναλάρχες. Θα σπάσουμε την απαγόρευση και τη φίμωση που έχουν επιβάλλει τα κανάλια των νταβατζήδων».

Παράλληλα, ο Ηλίας Κασιδιάρης, έχει δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση καθημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής και σκέφτεται σοβαρά να την αποδεχθεί.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

3 σχόλια:

  1. Να γινει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, επίσης να υπάρχει 24 περιφρούρηση οποιουδήποτε σταθμού θα κανει κατι τετοιο , καθοτι ειναι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ βεβαιο οτι θα δεχτει επιθεση καθεστωτικων αναρχοκομμουνιστικων κατσαρίδων.

    Να γινει παιδια, να γινει σίγουρα, ειμαι επισης βεβαιος οτι θα αφηνιάσει το διεθνες Ισραηλ θα αρχίσει να πληρώνει τα συγκεκριμενα κανάλια ποσα για να μην ανεβάζετε εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κίνηση αυτή χρειάζεται πολύ προσοχή γιατί ή ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΡΑΧΝΗ πού έχει απλώσει παντού τά πλοκάμια της , θά κάνει τά αδύνατα δυνατά γιά νά σταματήσει αυτές τίς εκπομπές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρίν ξεκινήσετε την εκπομπή, να δείτε τι λέει και ο ...Ανάδρομος Ερμής, σε σχέση με τον ...Πλούτωνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών