Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 10, 2012

Το καθεστώς στερεί από τη Χρυσή Αυγή και την αστυνομική προστασία...!!

 Στερούν από εκλεγμένους βουλευτές το δικαίωμα αστυνομικής προστασίας! Φυσικά για τον εαυτό τους το διατηρούν, δεν τίθεται θέμα!
Διαβάστε την κατάπτυστη ανακοίνωση της Αστυνομίας μετά τις ανεκδιήγητες αποφάσεις του Δένδια..


«Mε απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας παύει επίσης η διάθεση των Αστυνομικών, που έχουν διατεθεί για την προστασία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την εξαγγελία του κόμματος ότι θα συνεχιστούν οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχήςη απόφαση αποσκοπεί στο να αποφεύγεται, η άνευ υπαιτιότητας των παρισταμένων αστυνομικών, συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων και η σύγκρουση καθηκόντων, ανάμεσα στα καθήκοντα προστασίας που τους έχουν ανατεθεί και στην υποχρέωσή τους για καταδίωξη και σύλληψη των παρανομούντων. Της απόφασης εξαιρούνται όσοι αστυνομικοί διατίθενται για τη φρούρηση των κεντρικών Γραφείων της Χρυσής Αυγής και για την προστασία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος»

2 σχόλια:

  1. ΕΛΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστυνομική προστασία χρειάζονται μόνο οί κλέφτες καί οί απατεώνες πολιτικοί τής μεταπολίτευσης.Άς τούς κρατήσουν λοιπόν γιά πάρτη τους.Η ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ δέ χρειάζεται, γιά προστασία έχει τόν κόσμο της.ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών