Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 23, 2012

Θύμα των πραγματικών ταγμάτων εφόδου η Τ.Ο. Ξάνθης


Μήνυση ενώπιον του κου Εισαγγελέως Πλημ/κών Ξάνθης κατέθεσε η Τ.Ο Ξάνθης, στις 20.09.2012, με τον νομικό της εκπρόσωπο Δρ. Νομικής, Ηλία Ηλιακόπουλο, παρουσία του Γραμματέα της Π.Ο. ΑΜ-ΘΡΑ συναγωνιστή Χ. Καπετάνιου και του γραμματέα της Ν.Ε συναγωνιστή Χ. Καπαγερίδη, κατά παντός υπευθύνου - αυτουργού - συναυτουργού - αμέσου συνεργού - απλού συνεργού - ηθικού αυτουργού για τους βανδαλισμούς που προκάλεσε ή προκάλεσαν άγνωστος ή άγνωστοι, προ ολίγων ημερών, εντός της πολυκατοικίας που στεγάζονται τα προς λειτουργία γραφεία της Τ.Ο Ξάνθης.
Πιο συγκεκριμένα,
στις 15-9-2012 ημέρα Σάββατο προς Κυριακή 16-9-2012 -προς τα ξημερώματα-, χωρίς να υποπέσει στην αντίληψή μας γιατί ήταν πρωϊνές ώρες, εισέβαλαν άτομα στην είσοδο της πολυκατοικίας και στον κοινόχρηστο χώρο αυτής, όπου πρόκειται να ανοίξουν τα γραφεία της Τοπικής μας Οργάνωσης, και έγραψαν συνθήματα στο διάδρομο της πολυκατοικίας και στην πόρτα του γραφείου μας με μαύρα γράμματα ("Σκατά στους φασίστες", "Θα σας κάψουμε όλους", "Φασίστες θα πεθάνετε", υπογράφοντας με τη λέξη ΑΝΤΙΦΑ και το σήμα της Αναρχίας «Α»). Ακόμη τα ίδια αυτά άτομα έριξαν κάτω από τις πόρτες των υπολοίπων γραφείων, όπου ευρίσκονται σε όλους τους ορόφους, φυλλάδια με το εξής περιεχόμενο: «Μάθαμε ότι στον τρίτο όροφο ανοίγει γραφεία η Χρυσή Αυγή. Η κα (…) με το τηλέφωνο (…) νοικιάζει το Διαμέρισμα στην Χρυσή Αυγή. Να είστε σίγουροι ότι όταν ανοίξουν, όλη η πολυκατοικία άρα και εσείς θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον η πολυκατοικία θα δέχεται συχνές “επισκέψεις”…».

Επίσης, πληροφορηθήκαμε ότι η ιδιοκτήτρια - εκμισθώτρια δέχεται ανώνυμα τηλεφωνήματα με απειλές «ότι θα της κάψουν το διαμέρισμα, να μην το νοικιάσει σε μας, γιατί θα έχει πρόβλημα». Επειδή ο άγνωστος ή άγνωστοι δράστες εκπλήρωσαν με την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά τους το αδίκημα της εκβίασης του άρθρου 385 παρ. 1 β’ ΠΚ. Συγκεκριμένα, οι δράστες μεταχειρίστηκαν απειλή βλάβης της δραστηριότητας που ασκούμε ως τοπική οργάνωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή προκειμένου να εξαναγκασθούμε να κλείσουμε τα γραφεία μας από την συγκεκριμένη πολυκατοικία. Ακόμη με την διανομή των επίμαχων φυλλαδίων κάτω από τις πόρτες των υπολοίπων γραφείων επιχειρούν εξαναγκασμό των ιδιοκτητών και των κατόχων των γραφείων προκειμένου να μας πιέσουν να αποχωρήσουμε.
Την απειλή βίας και τον εξαναγκασμό τον επιχειρούν κατά τον πιο στυγνό τρόπο έναντι της ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας, προς την οποία απευθύνουν απειλητικά τηλεφωνήματα, ότι θα της κάψουν το διαμέρισμα και να μην το νοικιάζει σε μας, γιατί θα έχει πρόβλημα.
Επειδή οι Δράστες με την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά τους επλήρωσαν την αντικειμενική υπόσταση του αδικήματος της εξύβρισης ενώπιον των μελών της Τ.Ο Ξάνθης του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή του άρθρου 361 ΠΚ, αφού με τις συκοφαντίες μάς αποκάλεσαν "φασίστες", καθιστώντας τις συκοφαντίες προσιτές σε τρίτους θίγοντας κατάφωρα την τιμή και υπόληψή  μας.
Επειδή τα ανωτέρω συκοφαντικά σε βάρος των μελών της Τ.Ο διαδόθηκαν σε τρίτους και ειδικότερα στους εισερχόμενους και διαμένοντες στην οικοδομή, εμφανίζοντας τα ως αληθή, ενώ γνωρίζουν ότι είναι ψευδή. Τούτο, γιατί γνωρίζουν πως το κόμμα μας είναι κοινοβουλευτικό και αποτελείται από Έλληνες Εθνικιστές. Παρά ταύτα μάς εμφανίζουν ως "φασίστες" συκοφαντώντας μας ασύστολα και προκλητικά, ενώ τα ανωτέρω είναι ψευδή.(363Π.Κ.)
Επειδή η Πολιτεία έχει χρέος να μας προστατεύσει γιατί εμείς από πλευράς μας κινούμεθα εντός της νομιμότητας, πλην όμως άτομα που κινούνται στο σκότος και στην παρανομία εν ονόματι της δικής τους “Δημοκρατίας” (!) εκβιάζουν και απειλούν συκοφαντικά κατά τον χειρότερο τρόπο Έλληνες πολίτες -και διερωτώμεθα αν αυτά δεν είναι τάγματα εφόδου, τότε ποια είναι;
Επειδή κάτω από αυτές τις συνθήκες πρέπει να ασκηθεί άμεσα ποινική δίωξη, να γίνουν οι δέουσες έρευνες, να διαταχθεί προστασία των χώρων μας και των γραφείων μας στην Ξάνθη από τις Διωκτικές αρχές, γιατί δυστυχώς οι εγκαλούμενοι, άτομα με ιδιαίτερα εγκληματική προσωπικότητα του αναρχικού και κομουνιστικού χώρου με τον τρόπο αυτό προαναγγέλουν τα χειρότερα…
Επειδή η μήνυσή μας είναι νόμιμη, βάσιμη και αληθής. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΜΕ: την νόμιμη ποινική τιμωρία όλων των υπαιτίων για τις πιο πάνω πράξεις. ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Κου ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜ/ΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ.
Επίσης, πρέπει να αναφέρουμε ότι την Τρίτη 18.09.2012, κατά τις απογευματινές ώρες, αιφνιδιαστικά σχηματίστηκε ομάδα κρανοφόρων, ροπαλοφόρων και κουκουλοφόρων η οποία διεξήγαγε παράνομη πορεία εντός του κέντρου της πόλης, με κατεύθυνση το σημείο όπου στεγάζονται τα γραφεία της τοπικής μας και με εμφανή στόχο και σκοπό τον βανδαλισμό τους! Ευτυχώς, εντός των γραφείων μας εκείνη την στιγμή βρίσκονταν κλιμάκιο συναγωνιστών το οποίο εκτελούσε τεχνικές εργασίες εντός του οικήματος και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκαν τα χειρότερα… Ταυτόχρονα, στο σημείο έσπευσαν ενισχύσεις από την πλευρά μας, και το “αντιφασιστικό” τάγμα εφόδου ετράπη ατάκτως σε φυγή! Η δε αστυνομία να υποθέσουμε ότι -ως προς το όλο συμβάν- αιφνιδιάστηκε και …τυπικά παρακολουθούσε μέσω κάποιων μοτοσυκλετιστών της… Κάπου εδώ, βεβαίως, γεννάται το εύλογο ερώτημα: αν οι παραπάνω κρανοφόροι (κύριε Δένδια και λοιποί αξιωματούχοι της Ελληνικής Πολιτείας) δεν συναποτελούν τάγμα εφόδου, τότε τι είναι; Και τι κάνατε -εν προκειμένω- όλοι εσείς για να μην ξαναϋπάρξουν παρόμοια περιστατικά;
Τα συμπεράσματα, για ακόμη μια φορά, ΔΙΚΑ ΣΑΣ… 

πηγή

4 σχόλια:

  1. ΕΒΡΑΙΟΙ ΤV ΑΝΑΡΧΟΕΙΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια εθνικοσοσιαλιστικη διευκρίνιση, το να αποκαλούμε "Ταγματα εφοδου" τις παρακρατικές, μιαρές, σιχαμερές, βρωμερές, εβραιοκομμουνιστικες, καθεστωτικές κατσαριδες ειναι προσβολή για τα ιδια τα τάγματα εφοδου, τα οποια ειχαν ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ τον καθεστωτικό εβραιομπολσεβικισμο της Βαϊμάρης, και μάχονταν με εκατοντάδες νεκρούς για μια Γερμανια για τους Γερμανους, για την φυλη , το εθνος, τους προγόνους, την τιμη , την ιεραρχια , δεν θα μπορούσαν να αποκληθούν λοιπον αυτοι οι ενεργοι θάνατοι κατα καμια έννοια "ταγματα εφοδου" οταν τα ταγματα εφοδου ηταν η ΝΕΜΕΣΙΣ τους, άλλωστε γιαυτο δειχνουν τετοιο τρομο οι καθεστωτικοί εβραιομπολσεβικοι-εβραιοκαπιταλιστες ως προς αυτα, και προφανώς γιαυτο τα φορτίζουν συστηματικά με ολες τους τις κατηγορίες μέσω των πυορροϊκών πορνοκαναλων τους.

    http://www.youtube.com/watch?v=xS8azFH2Ahk

    Μια ταινια για το επος των Ταγματων Εφοδου, τους κονιορτοποιητες του εβραιομπολσεβισμου της Λουξεμπουργκ και του Αισνερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=Zs3mXTkJBPU

    Για τον Ήρωα των ταγματων εφοδου Horst Wessel που δολοφονήθηκε ύπουλα απο ενα εβραιοκομμουνιστικο ερπετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A RE MOUNIA KANTE POS KOUNATE TO PODARAKI SAS STIN XANTHI KE SAS EXUME SFAKSEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών