Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 01, 2012

Η Χρυσή Αυγή δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό με επιθέσεις αντιεξουσιαστών εις βάρος μελών της..


Το άρθρο και οι φωτογραφίες είναι από το blog της  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Κρήτης 
 ..
Αποκαλύπτουμε: Βγάζουμε τις κουκούλες No1..

Ο Σαμαράς προεκλογικά δήλωνε ότι θα βγάλει τις κουκούλες από τους τραμπούκους ακροαριστερούς. Μέσα σε 2 μήνες μετράμε ήδη 10αδες δολοφονικές επιθέσεις από τους αλήτες της αναρχοαριστεράς από την οποία θα μας "έσωζε" ο πρωθυπουργός. Μάλιστα προχθές, στην τελευταία επίθεση στο Ηράκλειο, προσπάθησαν ξεκάθαρα να δολοφονήσουν μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όχι τόσο λόγω του βίαιου ξυλοδαρμού του και του καψίματος της μηχανής του, αλλά διότι είχαν τοποθετήσει σε ερημικό δρόμο σύρμα στο ύψος του λαιμού όπου ευτυχώς ο συναγωνιστής χτυπήθηκε στο στήθος και όχι στον λαιμό όπου θα τον αποκεφάλιζε. Οι συμμορίτες της ακροαριστεράς πλέον απειλούν όλο τον ελληνικό λαό ότι αν ταχθεί στο πλευρό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα αποτελεί όλος ο κόσμος στόχο τους! Σήμερα λοιπόν κάνουμε την αρχή και βγάζουμε μια "κουκούλα" την ώρα της αγαθοεργίας του. Πριν λίγους μήνες στα Χανιά υποστηριχτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μόλις έφυγε από το γραφείο μας, δέχτηκε πισόπλατη επίθεση από 40 ακροαριστερούς με ρόπαλα, όπου τον έστειλαν στην εντατική. Στην φώτο ο άνθρωπος την ώρα που πλησιάζει στην πλατεία όπου είχαν συγκέντρωση "αγανακτισμένοι". Βλέπετε ότι τον "σταμπάρουν" και ο "κοινωνικός αγωνιστής" τον χτυπάει πισόπλατα στο κεφάλι με το ρόπαλο και αμέσως μετά του επιτίθενται και οι υπόλοιποι. Συλληφθέντες; ΜΗΔΕΝ! Ορίστε λοιπόν κ. Δένδια τα τάγματα εφόδου. Σας τους δείχνουμε εμείς... Πράξτε τα δέοντα.
(συνεχίζεται)

15 σχόλια:

  1. τουλάχιστον ήταν Έλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελληνες αναρχοάπλυτοι; Ακούγεται πολυ αστείο. Σαν να λέμε λευκός νέγρος. Γίνεται;

      Διαγραφή
    2. Ιδεολογικά ΌΧΙ φαινομενικά ΝΑΙ

      Διαγραφή
  2. Κατσαριδες, σε πολυ λιγο η αντίδραση που θα υπάρξει θα σας κανει να ψάχνετε να βρείτε τρύπες και δεν θα τις βρίσκετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτου του αποστηματος γιατι του εχετε ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ το προσωπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 50 ΑΝΑΝΔΡΑ, ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟΡΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ...ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτοι που εχουν κανει την ελλαδα ισλαμ και μιλανε για φασισμο τελικα φερονται σαν χειροτεροι φασιστες. τα πολιτικα συνθηματα που φωναζουν ενα ειδος συνθηματικου ασυλου ωστε να δικαιολογουν τις πραξεις τους ενω με την αφελεια και αμμορφωσια τους βιαζουν την χωρα μας προστατευοντας τα σκυβαλα της ανατολης και ολους αυτους τους βαρβαρους που δολοφονουν την μυρτω και την καθε μυρτω...γιατι δεν πηγε ενας να τα βαλει μαζι του τοσο αντρες ειναι...ρεζιλι γυνανε....αλλα φενεται οτ το παλικαρι ηταν πολυ δυσκολος για αυτους γιαυτο του στησανε ενεδρα με γυναικα..(απο πελεκαπινα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η εφημεριδα ''καθημερινη'' αποκαλυψε τα ακροαριστερα ταγματα εφοδου σε ολη την ελλαδα και με ποιον τροπο στις παρελασεις βαζουν εαμοβουλγαρουσ δολοφονους, καθως ολοι αυτοι οι παρακρατικοι ληστοσυμμοριτες ειναι καλα πληρωμενοι απο το συστημα, ενω η δημιαρτυριες που διοργανωνουν ειναι εικονικες. αυτη την στιγμη στην κομματικοποιημενη ελλαδα διενεργειται ενα σχεδιο κατακτησης απο τους βαρβαρους εξ'ανατολας με την συνεργεια αριστερων προδοτων, αλλα και των λοιπων, πραγμα που ειχε επαναληφθει και στην επανασταση του 1821....και επειδη η ιστορια επαναλαμβανεται ολοι αυτα τα παρακρατικα στοιχεια που δολοφονουν αδελφια τους ειναι πληρωμενοι προδοτες και στιγεροι ανθελληνες..διαβαστε για ακροαριστερα ταγματα εφοδου στην καθημερινη και θα καταλαβετε τι εννοουμε στην κομματικοποιημενη ελλαδα που ειναι προτεκτορατο του σορος, και των καθε πρακτορων εβραιων της βουλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΣΤΑΑΑΑΑ....ΝΑ ΔΩ ΜΟΥΓΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/apokalyptoyme-ta-akroaristera-tagmata-efodoy-poy-anakalypse-i-kathimerini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεχθηκα δολοφονικη επιθεση στηνωντας μου ενεδρα οι προδοτες βαζοντας γυναικα να μου κλησει ραντεβου στα δικαστηρια την 19-10-11..μου επιτεθηκαν πισοπλατα 50 ανθρωποι οπλισμενοι με λοσταρια και σιδερα απο το κομμα του ΠΑ.ΜΕ, παλεψα μαζι τους με γυμνα χερια αποκρουωντας τους μεχρι που μου εσπασαν 3 δαχτυλα, καθως απο την φορτηση δεν μπορουσα να τους κρατησω αλλο κια ς ημουν γνωστης πολεμικων τεχνων. μου ανοιξαν το κεφαλι στο πισω μερος με ραμματα και εμεινα 3 μερες στο νοσοκομειο με μολωπες απο τους ομους μεχρι τα ποδια..τους την εχω φυλαγμενη, .....ο καιρος ειναι γλυκος συμβουλος για εκδικηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι ανθρωποι ειναι για γελια. αυτοι που μιλανε και πολεμανε τον δηθεν φασισμο φερονται τελικα να ειναι και οι χειροτεροι φασιστες αν εξαιρεσουμε οτι ο κομμουνισμος διεπραξε τα μεγαλυτερα εγκληματα μπροστα σε αυτα του ναζισμου..αλλα και να ειναι αλλιως τα πραγματα ποιος τους εδωσε το δικαιωμα να επιβαλουν την δικη τους φασιστικη πολιτικη αριστερη ιδεολογια εν καιρω δημοκρατιας...η μηπως δεν υπαρχει δημοκρατια του εκλεγειν και εκλεγεσθαι...ντροπη και αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εχει δικιο το παλικαρι. αν ηταν αντρες με παντελονια θα πηγαινε ενας αντε δυο να τα βαλουν μαζι του, αλλα ειναι τοσο ανανδροι και υπουλοι που επιτεθηκαν σε εναν αοπλο ανθρωπο με σκοπο να τον σκοτωσουν. Ηταν βαλτοι να τον σκοτωσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το συνθημα ''τσακιστε τους φασιστες σε καθε γειτονια΄΄ ειναι καθαρα δολοφονικο και προτρεπει σε μελλομενες δολοφονιες ελληνων...κατι παρομοιο γινεται και με τις αφισοκολησεις..το συνθημα ειναι το ιδιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειχαμε την ομορφοτερη πατριδα του κοσμου, αφησαμε τους αριστερους που παντα μισουσαν την Ελλαδα και τους Ελληνες να την μετατρεψουν σε μια χαβουζα με δηλητηριασμενο αερα, εδαφος, νερο και ανθρωπους !
    Καταπατισαμε και τσιμεντωσαμε τις παραλίες,, κάψαμε τα δαση, καυαστρεψαμε τον παραγωγικο ιστό της χωρας, πουλήσουμε την ψηφο μας στους λοποδυτες πολιτικούς και αυτοι στην συνεχεια την πουλησαν στους Ευρωπαιους για να γίνει γκετο τριτικοσμικων και να κρατησουν τίς δικες τους πατριδες καθαρες, καταστρεψαμε και αλοιωσαμε την ιστορια μας, την εκπεδευση, την κουλτουρα, τα ιδανικα μας,, καταστρεψαμε την οικονομια μας με τις κλεψιες των επιδοτήσεων, καταστρεψαμε την ιατρικη καλυψη κλέβοντας φάρμακα και φορτωνοντας την με 1.500.000 λαθραιους,, χασαμε τις δουλειες μας για τον ιδιο λογο, χασαμε το βιος,, την αξιοπρεπεια, την διατροφη και την ζεστασιά μας και γιναμε το ρεζιλι του κοσμου και η μονη μας αντιδραση ειναι να κραταμε τους καταστροφεις μας στην εξουσια και να ακολουθουμε πιστα τις οδηγιες τους : κρατάτε την παλαμη ανοικτη, όλο και καποιος θα φιλοτιμηθει να μας δοσει μπαξισι ! Και τωρα αντι ναπ παρουμε το μαθημα μας και να σηκωσουμε τα μανικια, να δουλέψουμε για το μέλλον μας και το μελλον των παιδιων μας ακολουθουμε τις οδηγιες των κατστροφεων μας σαν ενας λαος ανεγκεφαλων μιζερων εξαθλιωμενων χαμηλου νοητικου επιπεδου που δεν ειναι αξιος να παρει την τυχη του στα χερια του και να βαλει φαγητο στο τραπεζι του ! Ελλας το μεγαλειο σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών