Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 10, 2012

Γερμενής: ''Όπου η πολιτεία δεν εφαρμόζει το νόμο, παντού θα υπάρχει ένας Χρυσαυγίτης να υπερασπίσει τον απλό Έλληνα''!!

O Γιώργος Γερμενής, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μίλησε στον Βήμα FM για τα επεισόδια στη Ραφήνα και τόνισε ότι «θα συνεχίσουμε τις εφόδους όπου δεν εφαρμόζεται ο νόμος».
Για τα επεισόδια στο πανηγύρι σε βάρος των παράνομων μικροπωλητών:
«Εμείς από τις δύο προηγούμενες ημέρες του πανηγυριού είχαμε ενημερωθεί από τους μικροπωλητές ότι υπάρχει πρόβλημα στα πανηγύρια. Ελάτε να το δείτε κι από μόνοι σας. Εμείς είχαμε πάρει τηλέφωνο και την Αστυνομία και την Δημοτική Αστυνομία να κάνουν ελέγχους. Την ημέρα της πανήγυρης μιλήσαμε με τους μικροπωλητές, αφουγκραστήκαμε τα προβλήματά τους κι είδαμε ότι, πράγματι, πολλές ώρες πριν πάμε εμείς υπήρχαν πάγκοι, μιλάμε για πάνω από 150 άτομα που είχαν την πραμάτειά τους χωρίς χαρτιά, όντες μη νόμιμοι μετανάστες, και να δημιουργούν πρόβλημα στην περιοχή».
Για την παρέμβαση της Αστυνομίας:
«Εγώ προσωπικά μίλησα με την Αστυνομία και μου είπε πως δεν μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή τίποτα. Υπάρχουν και αλλοδαποί που είχαν τις άδειές τους που μιλήσαμε και μαζί τους και που ήτανε στους πάγκους τους. Οι συγκεκριμένοι πάγκοι που εμείς απομακρύναμε από το πανηγύρι δεν είχαν χαρτιά. Δεν ήμασταν τρελοί ξαφνικά να αρχίσουμε να γκρεμίζουμε το πανηγύρι επειδή έτσι μας ήρθε. Οι συγκεκριμένοι πάγκοι δεν είχανε χαρτιά κι εγώ ο ίδιος το είπα και στην Αστυνομία και στον υπεύθυνο που ήταν εκεί. Δεν μπορεί μόνο ένα κόμμα, μπορείτε κι εσείς ο ίδιος, κι ένας απλός Έλληνας πολίτης βάσει του άρθρου 275 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας περί του νομίμου δικαιώματος του πολίτη να ελέγξει τα χαρτιά και την άδεια οποιουδήποτε μαγαζιού.
Πόσο μάλλον ένας αξιωματικός του κράτους όπως είναι οι βουλευτές του κόμματός μας έχουν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό. Και παράλληλα με τον συνδυασμό των άρθρων 259 και 15 του πολίτη του Ποινικού Κώδικα που λένε για τις ποινικές ευθύνες των οργάνων τους, για εγκλήματα της λαθρεμπορίας και της αποδοχής της διάθεσης των προϊόντων του εγκλήματος. Κανονικά πρέπει και το εμπόρευμα να το συλλαμβάνουνε και να το κατάσχουνε. Έχει το δικαίωμα ο απλός Έλληνας πολίτης να κιόλας.
Κινηθήκαμε σε όλο το πανηγύρι και ζητήσαμε άδειες από όλους, όχι μόνο από τους παράνομους ή τους λαθρομετανάστες ή τους μη Έλληνες. Κινηθήκαμε σε όλους. Εγώ όσα διάβασα προηγουμένως στον νόμο, η Αστυνομία και ο κ. Δένδιας παρανομεί ενάντια στους νόμιμους και τους Έλληνες φορολογούμενους. Και ειδικά στους χαμηλόμισθους και τους μικροπωλητές που αυτή τη στιγμή έχουν στις πλάτες τους όλο το βάρος της οικονομικής κρίσης. Μακάρι να ερχόταν στα πανηγύρια ο κ. Δένδιας να δει τι γίνεται με το παραεμπόριο. Εμείς ότι είχαμε πει προεκλογικά, δεσμευόμαστε να το κάνουμε πράξη. Σε αντίθεση με την ΝΔ και την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ που τίποτα από όλα αυτά δεν κάνει πράξη».
Για την «παράνομη» φύση των πράξεών του:
«Μας ψήφισε μισό εκατομμύριο κόσμος και μας ψήφισε επειδή είμαστε η Χρυσή Αυγή και αντιπροσωπεύουμε κάποια πάγια θέματα πάνω σε αυτό και αυτό που σας λέω τώρα θα συνεχίσουμε κανονικά να κάνουμε ό,τι μας λέει ο νόμος. Δεν κάνουμε κάτι παράνομο. Δεν τηρούνται οι νόμοι, δεν υπάρχει τίποτα, το κράτος καταρρέει. Όπου η πολιτεία δεν εφαρμόζει το νόμο, παντού θα υπάρχει ένας Χρυσαυγίτης είτε είναι βουλευτής, είτε είναι απλό μέλος να υπερασπίσει τον απλό Έλληνα».
Για επικείμενη σύγκρουση με την Αστυνομία:
«Δεν θα συγκρουστούμε με την Αστυνομία. Ο απλός Αστυνόμος έχει τόσα προβλήματα με το ελληνικό κράτος της κ. ΝΔ, η οποία όσα έχει πει και για όσα είχε δεσμευτεί προεκλογικά, τα έχει πάρει όλα πίσω».

stoxos.gr

5 σχόλια:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών