Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14, 2012

Η αποκάλυψη της απάτης του μνημονίου και του PSI: Πληρώθηκε το ομόλογο του ΟΣΕ για να ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!

Μας έχουν δέσει χειροπόδαρα με το έγκλημα του μνημονίου που γύρισε “ομολογίες” σε ενυπόθηκα δάνεια. Δεν είναι απλά προδότες, είναι γελοίοι προδότες και όσοι τους στήριξαν συνένοχοι. Μα βεβαίως και όσοι τους καλύψουν στην εξεταστική.

Στην πληρωμή εγγυημένου από το Ελληνικό Δημόσιο ομολόγου του ΟΣΕ θα προχωρήσει σήμερα η Κυβέρνηση. Το ομόλογο ύψους 200 εκατ. ευρώ περίπου συγκαταλέγεται στα ομόλογα των 6,4 δισ. ευρώ που δεν κουρεύτηκαν στα πλαίσια του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων (PSI), καθώς οι κάτοχοί του δεν είχαν συναινέσει στο κούρεμα των τίτλων.
Ο φόβος νέου πιστωτικού γεγονότος, αλλά και των....
κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων του Ελληνικού Δημοσίου στο εξωτερικό, ανάγκασε το Ελληνικό Δημόσιο να αποπληρώσει το «ακούρευτο» ομόλογο όπως έκανε και τον Μάιο με το ομόλογο των 435 εκατ. ευρώ.
Έτσι, διευρύνεται το ζήτημα αξιοπιστίας για το PSI και ανοίγει νέος κύκλος δικαστικών προσφυγών από θεσμικούς και ιδιώτες που αποδέχτηκαν το haircut.
Το υπουργείο Οικονομικών είχε προ τριμήνου δηλώσει ότι η πληρωμή του ομολόγου των 435 εκατ. ευρώ δεν αποτελεί «δεδικασμένο» και για την πληρωμή των υπολοίπων αντίστοιχων δανείων, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεξέτασης της ελληνικής στάσης μετά τις εκλογές. Ωστόσο, και η Κυβέρνηση Σαμαρά επέλεξε να προχωρήσει στην πληρωμή ακούρευτου ομολόγου.
Πληροφορίες αναφέρουν πως το ομόλογο του ΟΣΕ διακρατείται από ολλανδούς επενδυτές.
http://www.24h.gr/section/oikonomia/plironoun-akoureuto-omologo-tou-ose
Καταλάβατε αγράμματοι δημοσιογράφοι – τζουκ μποξ; ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ.

greeknation

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών