Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2012

Διαδηλώσεις την 28η Οκτωβρίου σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ!! Δεν σέβονται την ιστορία μας... Δεν σέβονται τους νεκρούς μας...


Διαδηλώσεις την 28η Οκτωβρίου σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για ειρηνικό ξεσηκωμό των πολιτών ώστε αυτό το πακέτο μέτρων να είναι το πρώτο που δεν θα περάσει. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει υψώσει τους αντιπολιτευτικούς τόνους και έχει καλέσει τους πολίτες να κατέβουν στους δρόμους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο κόμμα κινούν διαδικασίες ώστε την 28η Οκτωβρίου να γίνουν κινητοποιήσεις παράλληλα με τις παρελάσεις.
Σημειώνεται ότι.... και πέρσι είχαν γίνει συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες, με αποκορύφωμα την ματαίωση της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν παρών ο Κάρολος Παπούλιας. Ήδη από την Κυριακή, μέσα από συνέντευξη του, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον λαό σε ειρηνικό ξεσηκωμό.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι αυτά τα μέτρα θα είναι τα πρώτα που δε θα εφαρμοστούν και σημειώνει ότι η κυβέρνηση κρέμεται από μία κλωστή. Μάλιστα, υπογραμμίζει ότι είναι πιθανό και εφικτό να μην περάσουν τα μέτρα.
Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας σε ανοιχτή συγκέντρωση στις Σέρρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι “η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά λυγίζει από το βάρος των προειλημμένων δεσμεύσεών της έναντι των δανειστών. Είναι μια κυβέρνηση απομονωμένη, εξαρτημένη και τρομαγμένη. Απομονωμένη από το λαό γιατί και τα τρία κόμματα που τη συγκροτούν τον εξαπάτησαν προεκλογικά και υπέκλεψαν την ψήφο του”.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών